30/12

Japp då satt man här igen då.. Tänkte att ja skulle passa på att skriva några rader innan jag lägger mig i sängen..

Denna dag har gått fruktansvärt fort.. Vi gick väl upp ur sängen vid typ halv elva nån gång. Fixa frukost åt Felix o sen var det lejonkungen som gällde. Jag gjorde mig i ordning under tiden o sen var det hans tur.. Ner till stan för att möta upp syrran så ja kunde få klippa mig. Vart jätte nöjd med resultatet, hon förstod precis va jag ville ha och det blev som jag hade hoppas. Nu ska ja bara komma ihåg hennes namn till nästa gång så jag får henne igen.. så skriver det här så kan ja juh gå tillbaka o titta om ja glömmer.. Jennifer hette hon.
Sen efter klippningen så bar det av till maxi, skulle hitta nagellack o nån ny snygg ögonskugga ( ja tina ja vet att jag säljer sånt själv men hinner juh inte få det till nyår juh ;) ) Där inne tyckte inte felix att det var speciellt roligt, o absolut inte när han inte fick riva ner saker från hyllorna.. så fick ta upp telefonen o ringa min käraste syster igen som kom till undsättning o tog med han hem till dom istället så ja fick handla i lugn o ro :)

Sen vidare till min morbror med familj för att lämna pengar, där vart jag juh fast en stund oxå.. Dom har juh en sån fruktansvärt söt 11 veckors valp nu.. blir juh bara för sugen på att skaffa hund när man ser valpar.. men det finns det ingen tid med nu inte.. räcker med mina två katter tror ja.. Sen iväg o hämta Felix o köra syster i Fiffi till stallet, o lillebror till McDonalds. O sen efter ett par om o men så kom vi äntligen iväg till Anders o Sara.

Hemma hos Anders o Sara drog tiden iväg väldigt fort må jag säga.. Vi satt o prata en himla massa, mest var det nog jag o Sara som prata o Anders o Felix lekte på golvet.. Men han la in några meningar här o var :) O Felix några mamma,mamma,mamma,mamma,mamma ibland:) men det var trevligt.. Synd o säga att det blir några jobbiga tysta stunder iaf. Hon är en väldigt lätt tjej att prata med Sara, öppen och ärlig. Så det är inte ett dugg obekvämt eller svårt att komma på vad man ska prata om.. Hon har gjort bra intryck på mig..  Felix ville inte åka därifrån, det var kul att se att han hade roligt.. De vill jag se mer av.. Tror han trivs fruktansvärt bra av att få vara med alla tre samtidigt o få känna att vi kommer överens allihopa o har trevligt tillsammans med honom..
Klockan drog iaf iväg så halv åtta kom vi därifrån.. det var raka vägen hem o börja laga mat o få i oss det.. Felix kom i säng lite senare än vanligt men tror inte det var så mycket senare.. innan nio iaf.. men de är juh inte hans fel att vi kom hem så sent..

sen resten av kvällen har väl bestått av att sitta här framför datorn eller i soffan o kollat på tv.. vilket inte vart nått att se på så det kunde kvittat..

nej nu blir det allt sängen för min del..
det är en dag i morgon oxå..

P&K

29/12

har precis gjort mig i ordning, ska snart bege oss ner till stan, syrran möter upp oss där så hon tar felix medans ja klipper mig.. vet fortfarande inte hur ja ska klippa mig, men hoppas på att frisören kan ge nått bra tips..
Felix sitter klistrad framför lejonkungen.. det är nya favorit filmen nu det.. ska se om ja kan hitta 2an o 3an oxå, börjar tröttna på ettan nu kan ja säga.. hehe..

ska ner o försöka hitta kattbädd o kattfilt på stan oxå, mina katter gilla inte nya soffan o ligga i, den va mog inte lika varm o mjuk nu eftersom det inte är tygsoffa.. så tänkte ge dom en lite sen julklapp så dom har n¨tt mysigt att kurra ner sig i när dom ska sova..

sen blir det till maxi en snabbis, måste fylla på lite.. köpa nagellack o hårfärg oxå.. ska även unna mig en bra hårspray på frisöhuset oxå.. är så trött på att håret lägger sig platt igen efter bara tio minuter.. den är dyr men det får det vara värt..

sen ska ja hem till mina kusiner o lämna pengar för jultidningarna.. o sen ska ja till Andes o Sara.. sen blir det hem o laga mat.. o oj vad denna dag kommer att rusa förbi..

nej nu ska vi snart bege oss..

P&K

28/12

Då var det ett tag sen ja skrev igen då.. men det har vart fullt upp nu över julen..

Julafton va jätte mysig, lite flängig men det gick bra ändå.. Felix va så nöjd med sina julklappar.. Han sitter inne på sitt rum flera ggr om dagen o leker med sin tågbana.. o där kan han sitta i över en halvtimme helt själv...
Jag är oxå jätte nöjd med mina julklappar.. blir till att åka till Ikea snart o shoppa för presentkortet.. Fick jätte fina kuddar till soffan oxå av brorsan o Nina..

soffan har jag som sagt fått nu oxå.. så super nöjd med den.. det vart skit snyggt.. nu saknas bara resten som ska upp på väggen vid tvn, några lampor till och nya svarta gardiner.. sen är ja nog nöjd med mitt vardagsrum ett tag till :) Hallen däremot velar ja lite fram o tillbaka med.. vet inte om jag vill ha ljus färg eller mörk färg.. men ja tror det blir mer ljust..

Igår va vi ute hos Tina, Per o Allis o firade jul med dom.. Felix fick ett lerkit med massa olika saker o färger i som man kunde bygga med.. det tyckte han var jätte roligt så det har vart en av sysselsättningarna idag.. Jag fick ett underbart satin bäddsätt av dom, o jag sov som en prinsessa i natt.. Tack gumman!! nu måste ja köpa fler sånna för jag tror inte jag kommer kunna sova i vanliga billiga sängkläder från ellos längre :)

denna dag, har jag fixat o grejat lite då o då, har dock haft huvudvärk nästan hela dagen så jag har inte orkat allt för mycket.. denna nacken tar kål på mig snart tror ja.. de är juh den som gör att jag får migrän.. skulle behöva köpa sån där special säng o madrass o kudde.. men va fan, ja har då inga 30 000 o slänga ut på en säng iaf.. så ja får nog gå o ha ont ett tag till..

I morgon ska jag ner o klippa mig, ska bli så skönt, men vet dock inte hur ja ska klippa.. ja vill inte bli av med längden men ändå så vill jag inte göra som jag alltid gör annars.. nån som har några bra tips??
Efter det ska jag fixa några saker till o sen ska vi åka o hälsa på Anders o Sara en sväng.. nu var det juh en vecka sen så kan vara bra o göra det innan han ska sova där, vilket blir på tisdag till tordag nu istället för onsdag till torsdag.. tror det är bättre så än att det blir en massa fläng för honom eftersom han ändå ska med till Rudskoga på tisdagen så..
Passar bra för min del för då kan jag o Tina fixa i slingorna i mitt hår på kvällen..

Snart är det nyår, jag längtar.. Har en sån känsla av att det kommer bli en lyckad kväll.. fast kommer juh sakna lillskrutten oxå såklart, är juh van att fira sånt med han.. men jag kommer att få det roligt.. mycket roligt folk som kommer till brorsan.. klänningen är fixad, håret kommer va fixat, alkoholen är fixad, allt är fixat, så nu är det bara att det blir nyår:)

nej nu ska ja gå in i en dusch o sen blir det nog sängen..

P&K


21/12

Kände att det var dags att skriva ett inlägg:) var några dagar sen nu.. men har inte haft ork tid eller lust att skriva faktsikt..

Just nu sitter ja o väntar på att felix ska somna, så jag kan fortsätta mitt städande.. må¨ste torka golven men de går inte så bra när Felix är vaken:)

Sen är jag klar med städandet, så det är bara för soffan att komma på tisdag:) ska bli skönt med en ny soffa.. med material så det bara är att torka av fläckarna som blir.. väldigt smidigt när man har en liten hemma.. o så är det en hörnsoffa oxå så det är bra, får man lite mer plats när man har folk här.. inte för att det händer så ofta men ibland så:) o kanske händer oftare snart vem vet :)

har fått min bh o min klänning nu.. såklart så passa juh inte klänningen, den va för stor.. men jag tror att mamma kan fixa till det.. tur att man har en mamma när man själv är helt värdelös på att sy med maskin.. hehe.. Bhn passa iaf o satt fast.. trodde inte den skulle va bra men den va skit bra.. lossna inte en enda gång.. så den va helt klart värd pengarna..

annars då, har ja börjat med mitt nyårslöfte tidigare.. har faktiskt vågat ta mer chanser nu, o titta ja lever o har inte gått under än :) *nöjd* kanske ger resultat, kanske inte.. det återstår o se..

längtar till nyår nu, det ska bli så kul.. ska juh till brorsan o Nina.. det är alltid roligt folk där så festen lär inte bli tråkig iaf :)

snart är det Jul oxå.. I morgon ska jag ner på stan o försöka hitta dom sista julklapparna..
har syrran, storebror, pappa, lillebror o Tina kvar.. så vi får väl se va man kan hitta på..

nej nu måste ja nog ta tag i resten.. inte för att felix sover men får väl börja ute i köket så länge...
Sara o Anders kommer senare oxå o hälsar på.. Fast enligt Felix är det bara Sara som ska komma inte Pappa..
Än så länge går det bra iaf, men det stora testet är juh på tisdag när Felix ska sova hos Anders.. men det ska nog gå bra, han kommer juh få massa julklappar av dom då så han är nog mer än nöjd när han kommer hem..

P&K

16/12

fy vad ja är seg idag.. har knappt sovit nått inatt.. så denna dag har jag inte fått mycket gjort alls..

har beställt kläder för nyår nu oxå.. skit snygg klänning.. bara att hoppas på att den sitter bra på mig oxå:) måste bara hitta en BH som passar till den oxå.. det är en rygglös klänning typ så måste hitta en bh som har genomskinligt spänne bak eller inget alls.. vilket nog inte är det lättaste här i stan.. karlstad kanske kan ha om jag har tur men det vet man juh aldrig.. annars får man hitta på nått annat sätt.. tänker iaf inte gå utan bh.. usch..

morgonen börja inge bra idag.. va så trött så jag mådde illa.. har kännt mig halv kass hela dagen så vet inte om jag är på väg att bli sjuk eller nått.. hoppas inte..

är så sugen på att festa oxå.. fjäskade lite för mamma om att hon kanske kunde va barnvakt på juldagen, men hon jobba så det sket sig.. helgen som kommer är hon ledig men då är det väl garanterat inga som är ute så.. aja vi får se hur det blir.. det är juh inte sååå långt kvar till nyår heller så jag får hålla mig i värsta fall..

nej nu är det dags att åka o hämta lillskrutten snart.. hoppas han är på bra humör idag...

P&K

15/12

Orkar inte skriva så mycket idag.. uppdaterar i morgon istället.. men här kommer några bilder på godingen som gick lucia tåg idag..



så himla söt var han.. o så go, han stod o gunga med o sjöng o stod stilla hela tiden.. både ja o anders vart tårögda för han var så go :)

som sagt skriver mer i morgon..

O Tina o Nina, jag har tagit några små chanser nu iaf.. så nu får ni va nöjda :)

P&K

14/12

Ibland blir jag så trött på mig själv.. att man inte vågar mer.. vad har jag att förlora?? kan juh knappast bli mer singel än vad jag är.. varför ska saker sitta kvar så länge?? varför kan inte självförtroendet växa igen?? Jag vill juh, men nått tar stopp hela tiden o så blir det till att jag spelar ointresserad.. *suck*
Alla dessa tankar som snurrar runt i huvudet på mig.. varför trycker man ner sig själv hela tiden.. istället för att tänka nej han skulle absolut inte vilja ha mig, kan man inte bara börja tänka varför skulle han inte vilja.. men ne, tydligen inte.. ahhh blir tokig på mig själv.. har ingen annan som sänker självförtroendet för mig längre, men den rollen tog jag över själv.. Tina är alltid på mig om att jag måste börja chansa mer, o jag vet juh så väl att hon har såååå rätt.. jag kommer aldrig komma nånstans om jag inte gör det..
ska nog göra det till mitt nyårs löfte.. Börja ta mer chanser..
 
skulle haft myskväll o kollat på film hade jag tänkt, men som vanligt tappa jag suget o hamna framför datorn istället.. istället för att bara ligga o vila o ta det lugnt.. ahh va negativ jag är just nu känner jag.. så jobbigt när man blir det.. konstigt ändå att man är så bra på att inte visa det utåt.. utan alla förutom dom som verkligen känner en tror att man är på topp o aldrig deppig.. men så är inte fallet...

Felix har nog känns av min dåliga dag oxå, för det har han oxå haft.. vi har haft många duster han o jag idag.. konstigt ändå att det är alltid på mina dåliga dagar han väljer att ha sina trotsiga dagar.. men det brukar juh vara så.. fast han har faktiskt vart mysig under dagen oxå så det har inte bara varit jobbigt..

nej nu ska göra nått annat ovettigt en stund.. kommer nog på nått mer att skriva av mig om snart..

P&K

14/12

så nu är det tredje ljuset tänt.. så mysigt.. vi har precis ätit mat o myst.. nu sitter Felix i min säng o läser bok högt för mig.. så söt!!
Felix kan trolla oxå.. haha.. de är för roligt.. han tar nått litet i handen o så säger han hokus pokus o slår ihop händerna så saken flyger iväg åt nått annat håll o så öppnar han händerna o säga BORTA!! haha jag skrattar lika mycket varje gång han gör det.. allt börja med nån trollkar som var på bolibompa för ett tag sen, o han trolla bort pengar. då satte han sig o bara slog ihop händerna o sa "penga borta".. nu har han iaf nått i handen när han trollar.. :)

Den här dagen har vart sååå seg.. vart så trött hela dagen så ja la mig samtigt som felix skulle sova middag.. o somna direkt efter att han somnat.. så ja fick sova en stund.. vakna inte ens när felix vakna o det brukar alltid jag göra.. men som tur var hade han bara hittat på hysset att riva ut alla dvd filmer så det var inge värre:) fanns inte så mycket annat att göra hyss med som tur va..

så nu lär väl inte jag kunna somna inatt antagligen..

Igår höll jag på att bli tokig.. la ut massa bilder på facebook från bror mins inflyttningsfest.. under typ en timme hade jag över 40 mail om att folk kommenterat.. hehe.. men det var kul var juh bara bror, Nina o brorsans kompis som skrev, skratta rätt gött åt alla deras kommentarer..

nej nu ska jag försöka orka resa mig upp.. är sååå mätt..

P&K

13/12



Så vart min nya hårfärg.. nu är det bara mina tjocka blonda slingor som ska i oxå.. får se när jag tar det..

Åkte hem till mamma förut.. Kom inte in i bilen först bara felix sida som gick att öppna och bak.. så jag fick försöka vara smidig o klättra över till min sida.. Felix titta på mig som om jag vore knäpp o det har han väl lite rätt i oxå:) sen kom vi iaf iväg o vi gick ut o åkte pulka



syrran var med ut, och det vara bara hon som fick åka med..


men ja lyckades tjata till mig en gång iaf o få åka med han..



Men sen fick ingen åka med honom för han skulle åka själv.. han skratta massor när han susa fram från den lilla backen:)

sen förklara han för mig på sitt lillgamla sätt att han inte skulle åka mer o att vi skulle gå in så då gjorde vi det..
Fick mat hemma hos mamma oxå, himla bra att åka dit ibland så man slipper laga mat :) Sen blev Felix på dåligt humör o jätte vrång så vi beslutade att åka hem.. just nu sitter han med sin godis påse som han fick av Anders o Sara.. Tur att jag har en egen påse som jag kan ta fram sen för hans vill jag inte smaka av,, tror nog att dom flesta sitter ihop nu.. ett bett på en o sen nästa o så lägger vi tillbaka dom o tar en ny.. haha.. ja han är för söt..

fått höra mer om min gammelmormor nu.. hon mår inge bra, fast just nu är det mer i psyket.. hon trivs inte alls därborta o hon är ganska fåfäng o ganska vrång.. hon vill inte gå utanför dörren för hon kan inte visa sig hur som helst.. o så blir hon naiv o tycker att de anställda bara tittar surt på henne o tycker hon är besvärlig o jobbig o allt.. men iaf, pulsen är fortfarande hög på henne o dom hade inte tagit några prover på struman än, så vi vet inte riktigt vart det slutar än o när o om hon får komma hem.. Tycker så synd om mormor nu för det är verkligen inte vad hon behövde oroa sig för nu.. det har juh vart så mycket för henne nu på sista året.. bara att hålla tummarna för att hon får komma hem snart igen..

nej nu blir det mys i soffan en stund tills Felix ska gå o lägga sig:) sen hamnar jag nog här igen kan jag tänka mig..

P&K

13/12

Nu ligger felix o sover.. han var tydligen trött idag:) vaknade halv tio men ändå ville han sova nu:)

hänt hittills idag då..
Börja med en mysig frukost, rostade mackor med hallon sylt på.. mmm va gott.. felix ville självklart ha youghurt o mjölk till oxå.. sen gjorde vi oss i ordning o sen kom Sara o Anders o hälsa på.. Lördags godis hade dom med sig till Felix oxå, trots att Anders var där o norpa lite då o då.. vet juh vem som är pappa till godisråttan iaf.. men nu så har jag gömt godiset, för nu blir det inge mer förns ikväll efter all mat o sånt.. Felix såg ut att trivas idag o ha alla samlade på ett o samma ställe.. trots att han sa innan att pappa inte fick komma utan bara Sara :) Han är en riktig tjejtjusare han.. haha..
I övrigt var allt riktigt lyckat, inge negativ överhuvudtaget.. Riktigt trevligt faktiskt.. Trodde först att det skulle kännas konstigt och spänt med tanke på att det aldrig vart mer än typ 5 min man träffats annars alla tre (inge illa menat), men det kändes helt naturligt att träffas o sitta o prata.. jag tyckte iaf inte att det var spänt eller konstigt..

resten av dagen då?? vet inte riktigt vad vi ska göra, men vet iaf att det blir nån lek i snön iaf sen när felix vaknat igen o vi ätit.. få se om vi tar med pulkan o åker hem till mamma.. dom har mycket bättre pulka backar i det området.. kanske ska ringa Brorsan o Nina o se om dom vill med ut oxå.. o så ska jag juh klippa hennes hår oxå..

nej nu ska ja passa på att gå in i en dusch medans han sover..

P&K

natti natti 12/12

så då har man precis sett klart på Idol.. lätt att rätt person vann nu.. han är juh bara för grym ändå.. färgat håret har jag gjort oxå.. haft den färgern ståendes ett tag o det har aldrig bleve av. men nu så.. mörkt vart det.. men vart ganska nöjd.. har inte sett hur det ser ut bak än.. får ta det sen när det torkat ordentligt.. eller ja i morgon får det bli för nu ska ja ta o gå o lägga mig..

ringde mamma för en stund sen oxå o kolla hur det gick med Britta.. hon fick ligga kvar på sjukhuset, o ska ligga med ekg hela natten så dom har koll på pulsen.. dom trodde det kunde bero på hennes struma som tydligen vuxit.. men det vet vi i morgon när dom tagit prover.. ja hoppas att det är det o att hon återhämtar sig o får komma hem igen.. man vet juh aldrig hur det är med gamla människor.. mer om de i morgon..skönt att veta att hon är i goda händer nu iaf o så..

nej nu blire sängen..

P&K

12/12

usch, precis fått tråkiga nyheter.. min gammelmormor är dålig.. hon hade tydligen inte mått alls bra i morse, sen ringde hon till sjukhuset o ville få en tid, där svarade en sur tant som inte tyckte att hon skulle få en tid idag. som tur är så var hon envis o lyckades få en tid än då.. när hon kommer in till doktorn säger han att det var tur att hon kom in för hennes puls va på tok för hög, så dom skicka henne akut till karlskoga detta var klockan 10 och vi har fortfarande inte hört något från henne eller från mormors bror som är med henne.. hon är juh gammal så man vet juh inte va som kan ha hänt trots att hon fakistk är väldigt pigg för sin ålder.. hon blev juh ändå 87 år i november.. jag hoppas verkligen inte det är nått allvarligt.. vill ha kvar henne ett par år till.. skulle bli så tomt utan henne.. jaja det är bara att vänta tills man får höra något.. mamma skulle ringa så fort hon visste nått. men det är juh väntan som är jobbigast..

nej nu blir det Idol.. hoppas Kevin vinner..

12/12

nu har jag godingen hemma.. skönt.. han är verkligen ljuset i mitt liv!!
prata med Carina på dagis häromdagen om allt möjligt.. Kom in på Felix o om hur allt har varit..Att jag alltid har så stor press på mig om att klara allt o uppfostra honom till en trygg o bra människa.. då sa hon till mig att det är inge jag behöver oroa mig för, jag ska forsätta så som jag gjort hittills för att det märks så väl på honom att han är en trygg person och trivs och att han vet vad han vill.. det var så skönt att höra det från en utomstående som träffar felix.. då kände jag att jag faktiskt kanske är en bra mamma ändå..
även om jag vet att jag inte är en dålig mamma så känns det som att jag alltid kan göra saker bättre..o man får alltid höra men gör så, gör inte så, gör det, så kan man juh inte göra, jag gör si o så bla bla bla.. det leder till att jag alltid pressar mig själv till att ändra på mig trots att det inte var något fel i det jag gjort.. o så är det med allt.. jag tar på mig alldeles för mycket ibland, o sätter för höga mål som jag kanske inte klarar.. måste verkligen börja tänka på det.. känner redan nu att jag är påväg åt fel håll o bränna ut mig.. jag ska fixa att plugga o få bra betyg, jag ska fixa att jobba samtidigt med två jobb för att tjäna extra pengar, jag ska fixa att sköta ett hem helt själv o ha det snyggt o prydligt, jag ska fixa att inte låta denna tid missunna felix tid med mig, jag ska fixa att komma in på universitetet, jag ska samtidigt kunna ha ett socialt liv oxå o inte tappa kontakten med folket runt omkring mig.. Jag ska göra allt o det är jag som sätter dom kraven på mig själv.. Jag ber nästan aldrig någon om hjälp för att jag känner mig bara ivägen o tycker att jag kan klara det på egenhand.. nej trött på detta nu, ¨får bli en ändring...

nepp återgå till busen brevid mig..

P&K

12/12

No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hans in the fire
sooner or later
I get what I'm asking for
No matter what you say about life
I learn every time I leave
The truth is a stranger
My soul is in danger
I got to let my spirit be free
Admite that I'm wrong and then change my mind
Sorry, but I have to move on and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realise nothing's broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back, got a new direction
I loved you once, I needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart like a tattoo
Just like a Tattoo
I'll always have you

I'm sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror, I didn't deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admite that I'm wrong and change my mind
Sorry, but I've got to be strong and leave you behind

If I live every moment
Won't change any moment
Still a part of me and you
I will never regret you
Still, the memory of you
Marks everything I do.


Snart åka o hämta Felix.. bra de så slipper man grubbla en massa..

P&K

Natti natti 11/12

nu ska jag lägga mig tror ja.. det är en ny dag i morgon.. kvällen har innehållit nytt läge o hells kitchen.. bra program de.. diggar verkligen Gordon Ramsey.. en av mina drömmar är att åka till nån av han restauranger o äta.. o helst av allt få chansen att laga mat med han.. vore juh grymt.. jaja tur man har drömmar iaf:)

nej nu är ja riktigt trött..

Natti natti med er

P&K

more 11/12

usch vad jag fryser.. sitter med två tjocka tröjor på mig o ändå fryser jag.. men jag blir nästan alltid frusen när ja vart ute länge i kylan.. blir väl dom flesta antar ja.. men kul hade vi.. först åkte felix pulka själv, men sen tyckte han att ja skulle åka med han så det fick jag så snällt göra.. oj va han tyckte de va kul.. så sen ville han inte åka själv alls.. sen kom vi lagomt in till lompilompa o då vart det mys i soffan..

har även försökt att få honom o sitta still så jag skulle kunna få en bra bild på honom i hans tomtedräkt ja köpt till han.. lyckades väl få några tillslut o nu har jag pysslat ihop till en början av julkortet.. resten gör jag för hand.. så här blev det för tillfället.. vet inte om jag är riktigt nöjd än..

så här blev den för tillfället iaf.. vet inte om jag är nöjd än riktigt.. nån som har några andra tips isf??

nej nu ska jag lägga lilleman.. han sitter just nu helt inne i nått program på animal planet.. men nu får han slita sig från de så vi kan läsa saga o sova sen...

P&K

11/12

Precis kommit hem.. har lunchat med Jenny E på stan.. alltid lika trevligt att träffa henne.. vi har alltid saker att prata om.. det är synd att vi inte ses så mycket längre men det blir väl så ibland tyvärr.. saknar henne..men nu får det bli ändring på de..
efter lunchen åkte ja till maxi o handlade en pulka till felix.. kanske iaf hinner använda den 2 ggr innan snön försvinner:) ska nog ta den till dagis så han kan åka på vägen hem.. problemet är att det bara är nerför hem.. haha men de går nog tror ja..
efter maxi drog ja ut till skolan för att prata med studievägledaren.. först fick ja juh sitta o vänta en halvtimme för att det var en annan där inne.. men sen så fick jag komma in.. han skratta lite åt att jag kommer ha en hel del att göra till våren.. att ja inte är klar med alla dessa ämnen som jag läser denna termin + fem nya vårterminen + att jag ska öva för högskoleprovet o göra den sen oxå.. MEN DET SKA GÅ!!! förhoppningsvis kan jag lägga ihop några ämnen till ett ämne.. som digitalt skapande, multimedia och webbdesign för alla dom är typ samma sak så om den läraren är snäll kanske det går att göra så.. sen historia A och B om hon är snäll och samhäll C och projektarbetet kanske skulle kunna gå o lägga ihop om han var snäll oxå.. så nu hoppas jag att alla lärare är väldigt snälla mot mig :P

Maria ringde oxå, så jag får va så snäll o åka upp till jobbet i morgon o jobba lite oxå.. men det tar nog inte så lång tid tror jag inte.. sen undrade tydligen chefen oxå om vad jag har för planer 2009 och om jag kan jobba mina 50%.. *suck* som om jag inte har nog mycket nu.. men ändå så behöver jag juh alla extra pengar jag kan få.. tänk om man bara kunde klona sig några ggr så skulle ja som orginalet kunna bara spendera tiden med felix o så kan dom andra kopiorna göra allt annat arbete.. va skönt det skulle vara..

har hittat en ny favvo låt.. eller ja flera.. men iaf Lovegame med Lady GaGa.. så sjukt bra, blir på gör party humör när jag hör den.. o Poker face är oxå bra..

nej nu ska jag fixa det sista här hemma o sen gå o hämta Felix. Blir till att vara ute en stund, lovade han att vi skulle åka pulka han o jag efter dagis så det är bäst att jag håller det oxå:) 

P&K 

10/12

Jaha då satt man här igen då.. precis kommit hem från Tina o Alicia.. Vi hade en super mysig kväll alla fyra.. Käka fläskfilé, potatis gratäng o beasås till.. o sallad såklart :P sen vart det glass till efterrätt.. snacka om att ja o tina va proppmätta.. man kan juh aldrig sluta äta när det är så go mat.. efter maten o efterrätten så vart det mys kväll i soffan framför tvn.. eller tina i en soffa o ja i deras sköna fotölj som man kan dra ner i liggläge, med Felix på ena sidan av mig och Allis på andra sidan.. Efter en stund somna dom båda två o där låg jag.. haha.. men de va såå mysigt o varmt :)

Hämta Felix tidigare idag från dagis för Anders ville komma o leka lite med han. Det var inga problem alls, vi fikade lite o sen så fortsatte leken inne på Felix rum där Anders fick läsa bok efter bok om o om igen.. haha.. sen tog Felix fram sång boken o tyckte att pappa skulle sjunga.. men de tyckte visst inte han.. haha.. skönt att det gick så bra, hoppas att det fortsätter så nu.. tror Anders skulle komma igen på lördag, o Sara oxå tror jag.. Hoppas det går lika bra då..

Stackars min lilla goding har sån hosta.. Förut hostade han så mycket så han spydde, o sen forsade det bara ut ur munnen på han.. Men vart inge mer efter det som tur va.. hoppas medicinen hjälper snart.. tycker så synd om han juh..

Morgon dagen, ska ut till skolan o prata med studievägledaren där.. måste söka nya kurser till våren o har ingen aning om va de skulle vara för något.. finns knappt några o välja på nu men ändå så måste ja ha ihop mina poäng.. hitta några men det saknas fortf 100 p för att ja ska kunna komma upp till heltidstudier.. det är lite sugit.. får läsa massa skitämnen bara som ja egentligen inte alls skulle vilja.. men men .. får väl se som så att det bara är en termin till sen är jag äntligen klar med mitt slutbetyg.. det ska bli skönt, sen får ja bara hoppas att ja kommer in till hösten på sjuksköterska linjen.. mycket pluggande några år nu men det är det nog värt när jag äntligen är det jag vill bli.. tur man är envis o inte ger upp i första taget.. får juh tänka att det är för Felix skull jag gör detta.. o min självklart oxå.. men vill juh att felix ska ha en trygg framtid.. det kan jag juh inte påstå att han får om vi ska leva på McDonalds lön iaf..

nej krypa ner i sängen kanske.. synd att det inte finns någon att krypa ner hos.. är riktigt mys sjuk idag.. får gå o snosa lite på felix innan ja lägger mig tror ja...

natti natti

P&K

Lussebak

Denna dag har vart helt underbar. Börja morgonen med strålande humör från både mig o Felix. gjorde i ordning frukost, drack lite kaffe o bara satt och mös framför barnprogram i soffan. sen var det dags att göra oss i ordning för att åka till mamma och baka lussebullar. Men först iväg till Maxi för att handla. Felix får gå med en liten vagn o lägga i varor själv. Det tycker han är gör skoj men man får va med för annars kan det bli dyrt när man kommer till kassan.
Lussebaket var så mysigt, Felix han bakade alla möjliga bollar o klumpar som skulle föreställa olika djur sa han.. han hade verkligen jätte roligt!
Brorsan o Nina kom dit för att fika, som vanligt blir Felix alldeles till sig när dom kommer. o han gör allt som brorsan gör:)

sen bar det av hem för att fortsätta med myset i soffan o kolla på lompilompa (bolibompa). Måste juh säga att årets julkalender är juh totalt värdelös.. vad hände med det barn kan förstå?? detta år förstår inte ens jag innebörden med detta.. bara massa konstiga människor som yrar omkring och uppfinner saker. och letar efter tomten.. Nej tacka vet ja julkalendern när en annan var liten, då man faktiskt längta efter att få sätta sig o titta på de med resten av familjen.. Återgå till teskedsgumman eller pellesvanslös eller nått annat dyligt..

Just nu sitter man o bara spanar runt på nätet, i hopp om att något roligt ska dyka upp.. kollar lite efter ny telefon eller att kunna låsa upp så jag kan ha halebop igen.. 3 suger, eller ja de är helt okej, o det va bra i början när ja skaffa de. men nu bryter det hela tiden när ja pratar o har ingen mottagning vissa stunder.. kanske är telefon det kan bero på va vet ja men mina kära vänner tycker att det blir dyrt för dom o ringa till mig nu.. så får väl byta tillbaka för deras skull om inte annat.. va gör man inte för sina vänner :P

Igår va jag o Felix hemma hos min farbror o familj o hälsade på.. Trevligt att träffa dom, det var ett tag sen som jag gjorde det.. dom skicka med oss två stycken matstolar till felix, exakt sånna ja skulle har tittat o tänkt köpt på ikea.. lillkillen vill juh bara sitta på vanliga stolar nu o inte i "bäbis" stolen längre så jag hade tänkt o införskaffa det denna månad, men nu slapp ja juh det o det tyckte ja va himla bra. Det tackar vi för.. fräscha var dom oxå, o kanon o ha en extra när kompisar med barn kommer o hälsar på..
Sen då kom Banke, Kenneth och Nina förbi o hämtade kläderna som Banke glömde sist han var här.. Felix var höll på o somna innan dom kom, men det hann han inte som tur va.. efter den korta stunden dom vart här så var han helt slut, de sprang juh så det lät förmodligen som 15 elefanter under oss.. tur så bor vi på nederplan så det är ingen som hör om dom inte skulle gå ner i källaren..

nej nu ska jag nog ta o krypa ner under täcket o drömma mig bort i drömmarnas land..

p&k

6 december

Var i karlstad igår med syrran.. Försökte hitta lite julklappar, men gick inte så bra. får åka tillbaka igen nästa gång jag är barnledig. En tre kille kom fram till oss på stan o tjata.. Herregud, han tjata så de fanns inte, o lät rolig gjorde han oxå. syrran stod i bakgrunden o försökte hålla sig från skratt.. Lite roligt var de iaf.. :)

skönt att få hem lillskrutten idag oxå.. slipper man vara ensam hemma jämt.. Det jobbigaste med att vara singel är just att inte ha någon att komma hem till och någon att dela vardagen.. Annars har det varit väldigt skönt och nyttigt för min del att vara singel.. jag har lärt mig att stå på mina egna fötter och inte behöva ha någon att luta mig tillbaka på.. Att vara helt självständig är en rätt skön kännsla. Man kan bli förvånad över hur mycket man fixar själv bara man bestämmer sig för att det ska gå!! Men nu börjar det nog bli dags att ge sig ut på marknaden ordentligt :) ska bara hitta tiden till det mellan plugg, jobb och Felix.. Speciellt nu kommer det bli tight med tid till det, nu när jag ska ha honom hela tiden ett tag framöver.. Men det gör inget!! Vet juh att jag har min underbara familj som ställer upp om dom kan och inte jobbar..

HAr vart iväg o handlat lördagsgodis till Felix nu oxå.. blir en myskväll i soffan framför tvn. Fast han får hålla mig borta från godiset idag tror ja. Godis veckan nu o jag är så fruktansvärt sugen på allt..

Nu ringde gumman oxå så...

en fredags kväll

Sitter nu här framför datorn, är helt tom i huvudet.. Känns skönt faktiskt, som att en stor sten har trillat ner från bröstet. Något som legat o tryckt har försvunnit, tankarna som snurrat är borta. Klumpen i halsen är mindre, helr borta kommer den nog inte vara förns ja ser att det ger resultat o allt funkar som det borde göra.. Jag hoppas verkligen att saker och ting blir bättre nu, o ja tror att det blir de om vi bara tar det i hans takt..
Var nyttigt att få prata ut nu, tror vi båda två fick förståelse för varnadra lite mer och att vi står på samma sida och att vi kommer göra det som är bäst för våran son!

annars då, har jobbat stängning idag, var lite tufft när det kommer buss o de bara är ja o Maria som är kvar.. 18 big o co plus en massa mer och massa bilar som stod i driven o väntade.. det värsta var att dom ringde innan o sa att dom var 15 personer och visste inte vad dom ville ha.. men när dom kom var de 25 personer och visste exakt vad de skulle ha.. men de gick juh bra ändå.. tur att vi går så bra ihop ja o Maria så vi får varnadra på bra humör igen direkt efter..

nej nu är det nog för idag.. ska nog gå o lägga mig.. i morgon ska ja sova länge.. om ja nu kan de.. 

 

Välkommen till min nya blogg!