28/2

Svart till anonym:

Glöm det bror, så dum är ja inte att ja inte förstår att det är du.. haha.. Har pratat med Nina nu oxå så nu har vi planer för din födelsedag.. haha.. men mer än så säger ja inte :P

______________________________________________

Har precis kommit hem, vart på stan med Jenny, Jasmine, Anna, Jonna o Josefin.. Kollade lite. Köpte bäddset till mig o Felix. Satin till båda så nu hoppas ja han sover gott.. :)
Sen gick vi till Coop o handlade lite, vart sugen på räksmörgås jag så köpte hem lite till det..
Felix han somna gott i vagnen o sov ända tills vi kom hem..
Är juh så skönt väder nu juh..

Nu ska vi fixa ordning smörgåsarna, o äta det. sen ska ja plocka lite här hemma o så ska vi nog gå ut o leka lite mer sen..

Var även inne till grannen o kolla på hennes tak, stackars henne o få bo i det.. Dom hade rivit ut hela taket o nu skulle de få stå så i någon vecka så det torkar.. Förmodligen har hon ovanför tappat en stor mängd vatten på golvet så det hade runnit emellan o ner till grannen brevid mig.. Misstänker att det är hennes akvarium som gått sönder, men hon vägrar släppa arbetsmännen så dom får kolla.. Det är juh inte bra, kanske bleve skada i hennes golv oxå så det behöver bytas ut.. Så vet inte hur dom ska lösa det.. hmmm.. jaja..

Nepp nu blire räksmörgås..

Puss o Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback