4/2

Precis kommit hem..

Var inne på hm först i kga, hittade ett par mjukis byxor o en pyjamas till Felix, sen gick vi till Willys, handlade lite smått o plock som behövdes i skåpen.. nästan så man ska åka dit jämt o handla, vart mycke billigare än maxi iaf.. köpte även ett nytt te, Jenny sa att det var gott, ja har juh aldrig provat annat än vanligt te o de tyckte ja inte om.. så får se om ja gillar detta.. saknar att få sitta med en varm kopp o dricka när man fryser eller så.. oboy är ja juh inte så jätte förtjust i direkt..
Sen åkte vi till Max o åt lite innan vi åkte hem.. det va gott de..
Följde även med in till Anna sen när Jenny skulle hämta Jasmine där.. Har juh inte träffat dom på ett tag nu så tänkte att ja skulle va trevlig o säga hej.. där inne satt även Jennys mormor.. blev kvar där en stund o tjöta lite.. smygtitta lite på Josefin oxå, hon låg o sov så sött i vagnen.. såg så mysigt ut.. man blir juh så bebis sjuk när man ser en sån liten...
Förresten, vi åkte juh o hämta Jasmine på dagis innan vi åkte, o på vägen dit såg vi en gubbe på rullskidor som stod vid en refug o krångla, ja sakta ner för det såg ut som han skulle åka över vägen precis.. men de skulle han inte, så precis när vi åker förbi han så drar han sig, man ser hans min o armar som fladdrar o benen som flyger rakt upp i luften, det såg fruktansvärt roligt ut, men min första tanke var att oj nu slog han juh ihjäl sig, tänkte vända o åka tillbaka o se om han behövde hjälp men han kom upp igen.. Jenny som är skadeglad av sig i vanliga fall hade lite svårt att hålla sig för skratt.. hehe..

Nej nu ska ja plocka lite o så.. sen blir de att åka till J efter sju nån gång..

P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback