helgen

Ojojoj, en mycket lyckad helg igen. :)
Lördagen började med att ja var sugen på att hänga på Jenny o Rebbe, så syrran va så snäll o sa att Felix kunde sova där.. Tack :)
Vid sex kom mamma o hämta Felix, ja hoppa in i en dusch o börja göra mig i ordning. sen drog ja o Jenny hem till Rebbe. där prova vi massa kläder o satt o tjata en massa. sen skulle vi på nån fest hemma hos några av Rebbes kompisar. Det var trevligt o vart lite smått lullig. Efter den festen skulle vi dra till Mastis, men när vi kom dit så var det bara halva kön som skulle få komma in. så de var bara att vända, träffa på Länne o co.. så åkte med dom upp till varvet då bror körde oss. De andra tog taxi.
Inne på varvet så var det rätt blandat med folk, spelade ingen bra musik direkt. men de va kul ändå.. Ja o Rebbe o massa härjade på dansgolvet ändå, sen flumma vi mest runt. Jenny var jätte trött men hon hängde kvar tills slutet :)
träffa massa roligt folk så kvällen var helt klart lyckad.
vi gick hem strax innan de stängde.. Jenny hängde på oxå.. Peter kom precis då så vi behövde inte följa henne hem utan gick direkt hem till mig för att sova.. Den natten  o morgonen va så mysig, de finns inte ord till att beskriva, o tänker inte försöka heller. det får räcka med ordet mysig o att det var precis vad ja behövde. Sen lämnar jag er i ovisheten. Fast några av er vet redan men ni andra får undra ett tag till... iaf så länge ni orkar undra.. haha

söndagen kunde inte ha börjat bättre :)

Senare kom Jenny Rebbe, Louise o Marie, höll en liten klass för dom..
Efter det skulle ja iväg o gratta bror.
sen fick ja äntligen min efterlängtade pizza..
kvällen slutatde tidigt.. va hur trött som helst. men helt klart värt det..

nu orkar ja inte skriva mer.. somnar snart. men en liten update fick ni iaf

natti natt

Seg

Riktigt seg idag faktiskt...

Igår började förmiddagen med att ta en lunch med Rebbe på stan, kollade in hennes nya lägenhet oxå först. Den va riktigt mysig.. Sen gick vi till Café Pause där vi käka lite mat.. Det blev en Nachotallrik för mig.. Vi pratade om allt möjligt o de kändes absolut inte som att det var sååå länge sen som vi faktiskt sågs. Hade väldigt mycket att ta igen.. Det va jätte trevligt. O diskussioner ledde in på både de ena o de andra.. Hehe.
Sen tog vi oss en tur på stan, köpte lite nya trosor, en skit snygg keps till Felix, ett par byxor till han o ett par nya skor till mig! Nöjd med de inköpen..
Sen åkte jag hem för att hämta Felix, vi hade tid på BVC. Först skulle ja hem o hämta boken o papprena. Jag sprang omkring som en galning o leta efter boken som ja trodde ja visste vart jag hade lagt. Men hitta den aldrig, tillslut fick jag ge upp o skynda mig till dagis o sen stressa ner till stan igen..
Väl där inne så gick allt jätte bra, Felix ville inte väga o mäta sig så jag fick lirka en hel del, när han sen gjorde som jag ville så fick jag kommentaren "Du borde verkligen jobba med barn du, du är så pedagogisk, det skulle verkligen passa dig perfekt" sen fortsatte hon att ge mig komplimanger under tiden som ja fick Felix att göra som hon ville. Hon sa även nått om att hon tog till sig mycket av mina metoder och kommer att försöka använda dom själv.
Det var riktigt kul o höra faktiskt. Hon kanske säger så till alla men ändå kul o höra..
Sen skulle Felix sitta i mitt knä o hon skulle visa han alla saker i lådan o han skulle säga vad det var osv, men tillslut sa hon Ähh de är juh ingen mening med detta, de var ju alldeles för lätt för honom. Hehe.
Sen satt vi o prata ett tag o jag fick ytterligare komplimanger om att Felix är så trygg i sig själv o att det märks att jag gör ett bra jobb som mamma. Det märks på det sättet han är mot mig o hur han tittar på mig sa hon. Sen sa hon även att hon märkte stor skillnad på mig oxå, att jag hade vuxit som person sen sist jag var där, sist ja var där så var ja juh i en ganska jobbig sits så hon sa att det märktes att jag var en tryggare person o så.
Besöket tog ca en timme..
sen hämta ja upp Rebbe igen o körde henne hem till sin mamma, sen åkte jag o hämta upp Nina o vi åkte o handla. Lämna sen Nina igen för att sen åka o hämta Rebbe igen o köra henne.. sen hem i några minuter för att ladda telefon, o sen iväg o hämta bror på station, där fick ja juh vänta ett tag för att tåget var försenat.
När jag kom hem såg jag att jag Glömt att lämna in filmerna som jag hyrde i torsdags.. FAAAAAN. o nu har ja ingen bil, så måste fixa skjuts sen för att göra de..
Sen resten av kvällen vart det mys i soffan, Felix gick o la sig klockan nio o somna som en stock..
Jag prata med mamma i telefon ett bra tag, mådde inge bra igår, men efter pratet med mamma kändes de lite bättre faktiskt. Måste börja lära mig att prata om saker o ting innan de blir för mycket.. men ja har juh så svårt för det..
Sen när jag skulle gå o lägga mig kunde jag inte somna, så fort jag somna in så fick jag jordens hostattack o då var det bara att börja om igen. så höll det på ett bra tag..

Denna morgon fick ja sova ganska länge för Felix, tror ja klev upp klockan tio för då ville han se på film..

Nu ska ja ringa syster o se om hon vill ta hand om Felix ikväll, Jenny o Rebbe vill ha med mig ut. o är faktiskt rätt sugen på de idag..

See ya later

Tjejkväll

Japp nu har Nina o Linn nästan precis gått, ja har bäddat ner mig i sängen o ska snart sova.. Tänkte bara skriva några rader här först..

Hämtade upp Nina o Linn vid halv sju.. sen åkte vi o köpte pizza. Felix sa till pizza nissarna att han ville ha en grön pizza... haha.. sen berätta han även sagan om de tre grisarna o vargen.. de skratta lite åt han.. Min sötnos de.. Sen fick han syn på fiskarna o där stod han klistrad. Kom även fram en äldre man o prata med oss.. Felix ignorera han totalt.. vilket ja tyckte va bra.. Han verka konstig, o sen när han skulle gå så klappa han på Linn o sa hej då o ha de bra osv. o sa hej då till oss oxå.. han betedde sig konstigt.. som att han va påverkad av nått.. full kanske.. både ja o Nina fråga Linn om hon visste vem han var.. men de visste hon inte.. så han var förmodligen full.. Usch tycker faktiskt de är lite obehagligt med fulla människor i närheten av Felix som man inte känner, även om dom inte menar nått illa oftast så får ja ändå¨en jobbig känsla i kroppen..
Jaja sen åkte vi iaf hem o åt pizza, ja öppna min o tyckte de va konstigt för de va saker som de inte stod att det skulle vara på min.. Då upptäckte vi att Nina hade fått min, o hon hade redan hällt ut hela sin efterlängtade ostsås på den.. haha.. Tror hon var hungrig så hon han inte tänka på va som var på pizzan.. hihi.. men vi bytte iaf o hon lyckades väl skrapa ihop lite ostsås till sin.. o så fick hon juh min beasås oxå.. haha.. Stumpan då som längtat så efter ostsåsen :)måste juh säga att det va absolut nått nytt att ha ostsås på oxfilé o fläskfilé, men det gick :)
Felix han åt inte speciellt mycket.. han var väldigt trött så han hade inte nån matlust tror ja..
Sen la ja bubben, o efter en stund kunde vi sätta på filmen..
Hyrde Patrik 1,5.. Hade hört att den skulle va asbra.. Skulle dock inte välja de ordet kanske, men den va bra, ganska rolig o så.. Men lite långdragen ibland.. Men helt klart värd att se.. Den hade iaf en ganska bra handling, trots allt nått som är väldigt aktuellt ändå o stämde bra in på hur folk ställer sig till detta..
Ska även försöka hinna med o se Rally Brudar i morgon.. hyrde den oxå.. men vi fastna i allt prat så glömde bort den :)
Efter filmen vart det prat om både de ena o de andra.. sånt som tjejer oftast brukar komma in på sånna här kvällar..
klockan rann iväg o helt plötsligt var den strax efter ett.. då var det dags att avsluta kvällen. Ja ska juh upp med Felix, Linn skulle jobba klockan åtta o Nina skulle tvätta klockan sju.. kommer vara tre trötta girls i morgonbitti..
Tack tjejer för en trevlig kväll..

Nepp nu blir de sova..

Puss o kram

Pizza o Film

Sitter här nu, har precis gjort mig klar.. önskar bara att dessa neråt dagar kan gå över snart..  får juh ingen ork till nått juh!!

Igår va ja o Tina till kga o handla på willys.. sen käka vi på Max oxå.. lilla Allis va med oxå.. Personalen på Max kunde juh ha vart trevligare kanske.. hon som stod där hade nog inte fått sig nått på länge tror ja... riktigt butter o va inte till någon hjälp alls.. men maten va go iaf så de var väl tur det..

Sen åkte ja hem med allt, plocka rätt lite o åkte o hämta bubben.. senare kom Maria o tog en kaffe.. vi båda var väldigt slöa så vart inte lika mycket prat som det brukar bli. men det var lika trevligt att hon kom ändå :)

resten av kvällen spendera jag framför tvn o datorn.. de va juh Greys igår o det är juh ett måste att se.. :)

Denna dag står det Pizza på menyn, sen blir det film oxå.. Nina kommer hit så vi ska ha myskväll..

nu orkar ja inte skriva mer.. dags att plocka rätt lite som vanligt sen hämta felix..

måste hitta en telefon oxå.. *suck*

nepp..

over and out!!

Godmorgon

Igår var en helt underbar dag, Felix va på så bra humör, han va go o glad hela dagen o vi bråka inte en enda gång. Han överraskade med att komma bara sådär o ge en puss o kram. Han var med o hjälpte till o lyssna på allt han vart tillsagd. så jag behövde bara säga sakerna en gång.. Alltså han va så underbar igår så ja va helt känslosam på kvällen, ville inte att dagen skulle ta slut, ville fortsätta mysa..
Vi åkte hem till mamma efter dagis, mamma va inte hemma men syrran o brorsan va de.. vi gick ut o sparka boll o lekte i parken. sen gick vi in o laga mat o baka kladdkaka. Felix var med hela tiden o hjälpte till.. Rätt var det var så kunde han komma o slänga sig i armarna på en o säga "mmmmmm mamma, goding" även syrran fick sig en hel del kramar o pussar.. o henne brukar han bara bråka med.. haha.. efter maten o kladdkakan började en liten ung herre bli trött, men istället för att vara sur o bråkig som han brukar bli då så satt han bara i mitt knä o krama mig, somna nästan på min axel flera gånger. Vi vänta på att mamma skulle komma hem, ville höra med henne om mina lock i öronen, men tillslut sa Felix "mamma, åka hem nu, mormor kommer inte" hehe så söt. Så vi börja klä på oss o då kom mamma.. Men hon hade bara såna tips som jag redan hade försökt med hela dagen.. Typiskt..
Sen åkte vi hem, Felix somna i bilen o vakna när jag skulle bära in han.. men så fort kläderna va av så somna han gott igen i sin säng o vaknade halv nio o kom in till mig o väckte mig..

Morgonen idag har vart helt okej den med, lite krångel med att göra oss i ordning, men han ville vara hemma hos mamma.. men när vi väl kom till dagis så fick jag några pussar o kramar o sen sprang han in..

Han har dessutom börja bli jätte duktig med att klä på sig själv, han klarar nu overallen, halsduken, mössan o skorna helt själv. vantarna är inte riktigt lika lätt. men förhoppningsvis behöver vi inte ha dom länge till ändå..

Nu har jag skröte lite om min son :) men han är juh min ögonsten, mitt allt så ja måste juh skryta över vilken underbar son ja har!!

nej nu ska ja hoppa in i en dusch, sen funderar ja på om ja ska åka till Maxi o handla eller Willys.. ska se när Tina ringer om dom vill med eller inte.. 

puss o kram

Lock!

Jag har lock för öronen o de ger sig verkligen inte.. o inte nog med det så har ja juh självklart ont i huvudet oxå, o fryser som bara den. hoppas de inte är nått jobbigt på gång nu bara.. har inte tid med detta..

Igår orkade ja inte blogga, ja o Felix hade de bara mysigt igår, han va sååå go mot mig o det var så underbart att ha han hemma igen...

I morse klara vi av morgonen utan bråk, han var endast go o hjälpsam hela morgonen.. När vi kom till dagis o jag skulle säga hej då fick ja en kram o en puss, ja reste mig upp o skulle gå kom han springandes efter o ropa mamma, ja stanna o fråga vad det var så sa han att han ville ha en till puss.. o självklart så fick han det o en kram till oxå.. sen skulle ja gå igen o samma händelse upprepades en gång till.. så goooo.. sen fick jag iaf gå o när jag skulle sätta mig i bilen hörde ja mamma, mamma igen. då stod han på kullen o titta på mig "hej då mamma" sen gick han ner till staketet o ställde sig o jag fick massa släng pussar o sånt.. va bra de känns o lämna då :) hoppas han är lika glad att se mig sen..

nej nu ska ja göra mig i ordning.. åka till apoteket innan ja ska hämta min älskling..

puss

Idag

kommer min ÄLSKLING hem!!!!! Saknar han juh!!!!! ska bara ta mig igenom en dag på jobbet!!

Söndag

Japp o den har vart lika seg som igår.

Sov länge idag, sen kom min ingifta faster o hennes väninna och jag höll en liten klass för dom.. de var supernöjda med produkterna. :)
sen körde ja bror till stationen, nu har ja bil fram till fredag.. skönt.. passa bra denna vecka när man ska storhandla oxå..

funderar nu på va man ska göra resten av kvällen. vill hitta på något, men vet inte om ja orkar dock.. är så seg..

har inte så mycket o skriva just nu känner ja.. får se om ja orkar skriva mer sen..

Take Care

Fredagen

Jo dagen börja som sagt med att syster kom o var barnvakt så jag kunde åka o klippa mig. Blev jätte nöjd, hon är så bra den frisören. Behöver knappt säga hur jag vill ha det så får ja som jag vill. Henne kommer jag att boka varje gång ja ska klippa mig... Hon sa även att ja har bra kvalitet på mitt hår, var inte alls slitet mer än i topparna o ändå var det december som ja var där sist.. så hon tyckte att det räckte för mig o klippa mig varannan månad..
efter klippningen gick ja o mötte upp Jenny för att luncha, det var mycket trevligt.. Hade mycket att ta igen.. hoppas nu att vi kan försöka ses mer, o med Felix o David, de ses juh jätte sällan o det tycker ja är så synd..

Efter lunchen begav ja mig hem för att dra igång o städa, min underbara snälla syster hjälpte mig utan att ja ens behövde fråga.. så städningen blev precis klar till att Anders skulle komma o hämta Felix. Felix var ledsen o ville inte åka från mamma.. usch de är ju så jobbigt när de är så.. ja ser ju helst att han är så ivrig att komma iväg att han knappt hinner säga hej då.. hellre de.. då känns det ju bra att lämna bort honom.. de gör det ju inte när han är ledsen o säger att han vill vara hemma hos mamma..
När dom hade åkt slängde ja i färg i håret o började göra mig i ordning. In i en dusch o skölja ur färgen o allt.. sminka o fixa håret, på med outfiten.. vart lagom klar till att klockan vart sex o bror kom. vid sjutiden dök några till upp, sen droppa alla in allteftersom.
Festen vart riktigt lyckad, bror va nöjd med presenten från mig o Tina, vilket blev bidrag till att tatuera sig. Kollaget som ja o Nina gjorde dagen innan va han oxå mycket nöjd över :)
Vi spelade Guitar Hero, sjöng lite ABBA låtar, volymen blev högra o högra på folket, men det vart inga klagomål iaf.. se n begav vi oss ner till mastis där det bjöds på massa dans o tjat. var riktigt kul, o oojojojoj va ja var full.. så full har ja inte vart på evigheter.. haha.. men kul hade ja.. O Länne gubben, han var ju så go igår o tog hand om mig.. Var ju nån som var intresserad av mig där som han inte tyckte dög åt mig så han visade klart o tydligt att det var förbjuden mark.. haha.. sen så såg han till att ja tog mig hem som ja skulle innan han lämnade mig.. o massa annat under kvällen om att bara skulle höra av mig om det är nått så tar han hand om det.. osv osv.. min bodyguard de..

Väl hemma så somna ja ganska fort, vaknade klockan sju första gången o hade alla kläder på mig.. haha.. så full var ja..
I morse så vakna ja klockan halv tio o det kändes som de var tio elefanter hade disco i huvudet på mig, så det vart huvudvärkstablett o sova lite till.. vaknade sen klockan halv ett.. haha

Dagen idag har vart lugn. mest legat i soffan o tage de lugnt.. Pratat lite i telefon o så..
nu kom tina o hämta sina saker, hon var precis lika pigg som mig, o hon har vart på dop idag,, hehe.. inte ett dugg avundsjuk vill ja lova..

nepp nu blir de ryggläge igen, kanske orka gå o hämta pizza.. eller hemkörning kanske.. :)

puss o kram

Trött

Ja de är precis vad jag är. Men inte så farligt bakis faktiskt trots mitt tillstånd igår. Berättar mer om dagen sen. Just nu ska jag försöka hitta någon som ska till maxi. Jag måste köpa ny nätverks kabel tror ja de heter. Mitt internet funkar inte. O tror de är den för de lyser bara power på modemet. O jag råkade klämma den sladden i dörren igår. Så antar att de är där felet ligger. Dessutom är min telefon sönder. Jag har ingen on/off knapp på den längre. Så måste skaffa en ny nu. Suck! Jaja hörs då;)

Fullt upp

Ja de kan man säga att jag har haft idag.. Som sagt vart i kga, efter det blev det att fixa lite här hemma sen hämta Felix på dagis, efter det kom mamma o Kim en snabbis, o sen kom Nina, vi drog igång med vårat projekt på en gång, Felix var väldigt nyfiken o ville självklart vara med. han vart arg ett par gånger för att han inte fick göra de han ville, tillslut var de dags för tröttast att få sova. Men eftersom Nina var här så ville han juh självklart inte gå o sova.. Men efter lite om och men så la han sig väl o somna nästan på en gång. ja o Nina fortsatte i lugn o ro och blev klara lagomt till att bror ringde o sa att han skulle komma o hämta henne. Var iaf trevligt att umgås med gumman en liten stund :) även om vårat prat var mest om projektet.. hehe.. Sen har ja suttit i telefon o nu sitter ja här o ska snart gå o lägga mig. Har en fullsatt dag i morgon oxå

Dagen kommer att börja med att gå upp tidigt för o göra sig iordning, syrran kommer efter tio nångång o då ska ja ta mig ner till stan för att klippa mig, efter klippningen ska ja möta upp Jenny E o ta en lunch med henne.. Ska bli så kul att träffa henne igen, det var längesen nu.. Saknar henne.. Jenny B ska kanske med oxå :)
efter lunchen ska ja till systemet o inhandla kvällens dryck..  sen hem o lösa av syster, o då måste ja städa o fixa inför festen, måste även iväg o köpa lite snacks o tilltugg. Sen kommer anders o hämtar felix fyra, då ska ja slänga i hårfärg i mitt hår, sen in i en dusch o göra mig i ordning för festen, o bror hade sagt till folk att de ska komma vid sex.. så ja vet inte hur ja ska hinna allt med en vilding i hälarna.. Får hoppas på att syster kanske vill stanna eller att Tina som sagt vill låna han en stund ;) Sen resten av kvällen ska ja bara dricka o ha fruktansvärt kul o hoppas på att grannarna inte klagar, har juh aldrig haft en fest hemma förut.. Inte mer än att sitta några o dricka innan man ska gå ut..

nej nu fryser ja så nu ska ja bädda ner mig i sängen o sova..

o i mitt tidigare inlägg skrev ja att det stod 50 km, ja glömde visst att skriva att vi tänkte att vi tar oss till stan på det,  o att nervositeten kom först när det stod streck på hur långt vi skulle ta oss :) Nöjd nu Jenny ;)

Natti natt!!

Karlskoga

Precis kommit hem från Karlskoga, sprang i massa affärer, hitta ingen direkt.. Tina hitta heller ingen kavaj som var syftet med denna tripp. de va synd.
Tog en Lunch på ett ställe, där var det riktigt dåligt service, de stod typ fyra tjejer o en kille bakom baren o gjorde inget, de sluta med att vi fick gå fram o be o få titta på menyerna.. Dagens lunch va inge bra så det fick bli en varsin kyckling sallad. När väl den kom till vårt bord serverades den på ett väldigt konstigt fat, en så kallad salladsskål.. Vilket gjorde den mycket svår äten då allt bara sjönk ihop på mitten, mycket piller o plock med det man inte ville ha, o ärtor på en kyckling sallad?? har ja aldrig vart med om.. jaja den gick o äta iaf, kycklingen var god. Men i övrigt var det lite snålt med sallad o mycket konstigt o onödigt på den.. När vi var klara hann vi mer eller mindre bara resa på oss så var dom där o tog bort maten. Då minsann var de snabba.. hmmm.. nja den restaurangen får inga höga betyg av mig inte.

Efter maten gick vi till Vita Rum.. Wow vilken affär, så fruktansvärt mycket fint.. Man svävade på moln när man gick där inne, o föreställde sig hur man vill ha det hemma,. Flyttar ja nångång till hus vet ja vart jag ska gå o handla iaf, lite dyrt kanske men sååå underbart fint..

På väg hem till staden igen kom vi på att vi skulle ha tankat, bilen visar att vi tar oss 50 km till.. haha. bara att hålla tummarna o fortsätta. När vi kommer till stan så visar mätaren streck.. ehm.. vi fortsatte till valentino där vi självklart fick stanna i rödljusen.. förstå att vi var nervösa över att vi inte skulle komma över. ja satt mest o skratta.. men över kom vi utan att behöva stanna folk o be om hjälp på att knuffa.. Där hade vi turen på vår sida kan man säga..
Sen bar det av för att hämta Allis. När hon fick syn på mig vart hon som alltid glad :) o det var ja som skulle klä på henne o ja som skulle hålla handen när vi gick ut. Sötnosen.

Nu är jag hemma o ska ta tag i saker o ting. Tina erbjöd sig förut att ta Felix i morgon någon timme så ja kan få städa o allt här hemma, eftersom dagis är stängt så hinns inte så mycket då anders kommer klockan fyra o hämtar Felix. o då ska ja färga håret, hoppa in i en dusch o göra mig i ordning o sen kommer säkert allt folk runt sju skulle ja tro... Men ska ringa anders o se om han inte har nått annat planerat så kanske han kan hämta tidigare o så.. så slipper det bli massa fläng för Felix.. de återstår o se..

Nepp nu ska ja fixa lite.. Senare kommer Nina vi ska ordna lite för morgondagen..

Hörs sen

busunge



Felix i full fart med att busa med Banke o Farfar.. haha.. ja skrattar lika mycket varje gång jag tittar på den.. Att man har fått sån go unge ändå :) Älskar hans skratt, o han blir juh verkligen knallröd i ansiktet. Nu kanske ni kan förstå att han somna lätt idag..  Min skrutt de!!

two down, no one left

Då var besöks dagen avklarad :) Banke o Kenneth har precis åkt, o bubben ligger i sängen o ska sova.. Han är gör trött. Inte konstigt efter allt bus.. först bus med pappa o sen med farfar o Banke.. o i slutet höll vi alla på att vika oss av skratt. ser fram emot att se filmen sen när banke lägger upp den.. :)

kollar nu på arga snickaren.. helt sjukt ändå hur folk fungerar.. varför inte ta en sak i taget. är det nått ja inte tycker om är när någon börjar på en sak o inte avslutar den innan han ger sig på nått annat.. de har ja vart med för mycket av..
han är så grym snickar anders, rak på sak o får folk att fatta hur man ska göra o tänka.. han skulle gärna få komma hit o köra lite med mig oxå :) inte för att det är nått ja behöver göra men ändå.. haha.

____________

Svar till Jenny: a ja håller oxå tummarna för det :) nej de enda är att du inte får ha röd på dig, annars får du ha vilken färg du vill..



one down one to go

nu har ett besök vart här.. Anders kom strax efter att ha hämtat Felix o åkte precis nu.. Felix hade lite lätt beslutsångest. Först skulle han följa med Anders hem sen skulle dom se på film här o sen skulle han inte få hej då kram, fast det fick han sen..

Denna dag har verkligen sprungit förbi. Vet inte vart den tagit vägen riktigt.. Klockan åtta ska ja se på arga snickaren, sen blr det självklart Greys.. Blir en mys kväll i soffan med datorn i knät nerbäddad under filtar o bara ta det lugnt.

Jag hoppas på att helgen kan bjuda på lite mys oxå.. de återstår o se vad som händer.. :) Blir juh iaf alkohol på fredag, vet dock inte hur det blir på lördagen än.. det märks, beror på va som erbjuds.. haha..

I morgon ska jag o Tina försöka ta oss över till KGA en tur, vi ska kolla efter kavaj till henne o kjolar till mig.. kanske kan hitta något.. Brorsans present är klar nu oxå.. hoppas han blir nöjd, kan bara säga som så att det är inget på önskelistan han gav.. hehe..

nepp nu får vi se om Kenneth o Banke hinner hit innan lillplutten ska sova..

Puss o kram


haha

svar till banke: hahahaha.. de kan du gott ha efter att du ringde o skrämde mig.. :) ne då, de är inte därför datorn är sönder juh :P

___________________

Ska gå till dagis nu tänkte ja o hämta skrutten min.. sen kommer anders o hälsar på, efter det så kommer banke o Kenneth o hälsar på.. sen är de nog inte så mycket kvar av dagen så då blir de nog kvällen för lille man..

Känner mig alldeles känslosam just nu. Sitter o tänker på hur lycklig jag är som får uppleva varje dag med Felix.. Hur mycket han betyder för mig. Hur stark den kärleken till ens barn egentligen är.. Skulle verkligen ta ett skott för han utan att tveka.. Ja de går inte beskriva i ord va mycket han är värd i mina ögon..

Nej nu ska ja hämta min älskling. egentligen skulle ja hämta han efter fem men vill ha hem han nu!!

Puss o kram

Övning

Tina va här en stund nyss, hon övade lite på mig om hur hon ska säga på söndag på hennes första klass.. Är riktigt nyfiken på hur det kommer att gå för henne, men ja är helt hudra på att de kommer gå jätte bra.. Skulle velat vara med o se men det går juh inte :) har juh min egna klass på söndag..

Nu på måndag är det möte i Karlstad, som börjar klockan halv sju.. vet inte om jag kan ordna barnvakt då, det vore kul o vara med på det.. Men det är juh som sagt en ganska sen tid. vet juh inte när jag är hemma heller.. hmm jaja vi får la se..

Idag har jag pratat med två stycken om klass, en tackade tyvärr nej och den andra ska jag höra av mig till i sommar n är allt lugnat ner sig lite.. men ja ger inte upp för det, det är bara att kämpa vidare..

Nepp nu ska ja fortsätta här hemma lite..


Plock

plocka ska ja göra nu, sitter o strir en massa på nätet.. men dags att ta sig i kragen o göra nått nu tror ja..

Så jag blir klar någon gång o kan gå ut o sätta mig o njuta av solen lite..

Banke, du har nog en till blogg att ordna snart.. hehe, Jenny vill oxå !!!! :)

Jobbigt detta med att ja inte kommer in på min andra dator.. Har juh photoshop där o allt.. så ja kan juh inte greja med min hemsida heller.. åhhhhh.. tröttsamt.. Sa till banke igår att det var hans fel för att han rensat min dator.. haha han blev lite nervös.. :)

nepp nu gör ja nått vettigt istället..

Pussen o kramen


Love it

Som ni ser har min blogg ändrat utseende igen :) jag är super nöjd.. Tack Banke!! :) det blev jätte bra!!

Denna dagen ser ut som så här, snart iväg o lämna Felix på dagis, sen ska jag hem till mamma o lämna bilen o hon ska köra hem mig. När jag kommit hem så blir det till att plocka o fixa lite först.. sen ska jag sätta mig o plugga..
Sen hämta Felix på dagis, sen skulle Anders komma o hälsa på. Banke prata även att dom kanske skulle komma en sväng oxå, han glömde lite saker här i söndags.. O så ville han leka med Felix oxå..
Ska även som vanligt sätta mig o ringa o boka in några klasser..

Idag fyller min kära bror 25 år oxå, Grattis till dig!! ska ringa o gratta han sen men han jobbar nu så han fick nöja sig med ett meddelande så länge..

Nepp nu ska vi göra oss i ordning för dagis, vilket Felix redan säger att han inte vill åka till.. För då känner man sig inge elak när man lämnar honom, men ja vet juh att det går över så fort han kommer dit..

Förresten så måste ja juh bara berätta va min söta lilla son gjorde igår, vi låg här i soffan o kolla på bolibompa, sen rätt var det va så la han handen på min kind o titta mig i ögonen o sa, mmmmm mamma ja älskar dig, du min goding o älskling du!! vad varm man blir i kroppen då.. Det är juh så underbart att få höra sånt helt självmant, finns inge bättre. Man känner sig så älskad, o speciellt efter allt tjat o alla nej man säger under dagarna dessa perioder så tror man juh att dom ska vara så trötta på en. Men kärleken finns där ändå från hans sida. Min kärlek till honom har jag aldrig tvivlat på.

nej som sagt. klä på oss kanske.

Puss o kram

nu blir det natten

Huvudvärken är tillbaka i dubbel dos nu igen.. så nu blir det sängen nästa för mig..
Har inte kunnat låta bli att ragga kunder idag, de går bara inte.. så nu har ja en till bokning, o så två stycken ja ska ringa till nästa vecka o kolla :) juh bättre de går juh mer vill jag.. men nu orkar inte mitt huvud mer..

I morgon fyller min kära bror 25 år.. Ska se va man kan hitta på för nått till honom... har några idéer iaf..

Banke ringe förut o babbla oxå :) han är allt för rolig den nissen :) vi får väl försöka lösa de där med sthlm, bara ja har barnvakt vet du :)

nepp nu blir de natta.. hoppas ja kan sova oxå..

pussen o kramen

migrän

har jag precis haft, nu har den lugnat ner sig lite, men fryser istället.. ligger i soffan under massa filtar med datorn i knät.. Felix sitter breve o myser han oxå..
Ska snart ringa upp till jobbet oxå tror jag o kolla hur det blir i morgon.. sen ska jag sätta mig och ringa lite o boka lite mer klasser.
Pratade med Malin igår o man blir juh så himla taggad av att bara prata med henne... har aldrig vart med om en person som kan ge så mycket beröm o peppning på en o samma gång..

Nina skulle ha vart här idag, men hon mådde inge bra o inte ja heller så vi sa att vi fixar det på torsdag istället..

nepp nu ska ja installera mitt nya bank id..

Puss o kram

stan

nu ska ja hoppa in i en dusch tänkte jag, så jag blir klar någon gång.. Jag o Jenny ska juh som sagt ner till stan och kolla lite.. sen ska jag tll mekonomen oxå o hämta lite grejer som är beställt till brorsans bil..

Måste ringa mamma oxå o se om hon skulle ut nått idag eller om ja ska komma dt o hämta bilen.. sen ska jag även köra ut lte beställningar hade jag tänkt oxå..

Felix ville inte till dagis idag, han skulle vara hemma hos mamma sa han. men när vi väl kom till dagis så gick det så bra så..

På fredag ska han till Anders, den dagen blir juh festen för bror.. ska bli kul o få komma ut lite oxå..

nepp nu blire duschen..

puss o kram ♥

Natt natt

nu blir det sängen för min del.. är så grymt trött.

i morgon blir det stan en stund, jenny ska nog med oxå.. ska ordna nytt bank id o sen ska ja skaffa mig ett nytt kort oxå.. o även lite andra ärenden som ska göras..

Nina kommer även i morgon, så ska vi fixa lite till bror.. men vad säger ja inte :)

godnatt med er!!

Telefonen

Den har verkligen gått i ett nu i två dagar, är det inte folk som ringer till mig så är det jag som sitter o ringer o bokar en massa.. Åhhh de ska bli så kul detta, o det går juh så bra.. har redan massa bokningar o massa på gång.. o mina nya konsulter, Wow vilka människor. Alla är så taggade o har redan ordnat folk som vill boka klasser, o ni har inte ens fått sakerna än.. shit va duktiga.. O Tina, du är så duktig , ska bli så kul när du haft din första klass på lördag o se hur det gick :) O Jenny, som redan är taggad till detta o har inte ens bestämt helt än. Vi ska lösa detta åt dig de lovar jag!! Vilket gäng vi kommer att bli !!!! :)

jobbade även på Mc idag, gick väl ok men de va inte nån höjdare... Började med att ha möte med chefen, han ville veta lite varför jag mår dåligt osv... slutade med att vi prata om han.. jaja.. thats life.. gjorde inte så mycket.. va inte så sugen på att prata om mig faktiskt..

sen när jag kom hem så skulle jag sätta på datorn, o det gick inte.. så nu har min statonära dator gått sönder oxå.. hmmm.. ska köra den till pappas kompis i kd nästa vecka... hoppas på att det bara är nått simpelt fel.. 

nej nu ska ja ta mig nån macka o sen ska ja ringa Banke o se vad han ville när han ringde :) 

Puss o kram
                                                                                                           ♥ 

Godnatt.

Svar till banke! Haha ja jag får hoppas att folk inte ser oss som det:) bara du ringer vet du om du undrar något.. ** Nu blir de nog sängen, jag har huvudvärk. Vilket inte är så ovanligt. Har kollat på beck, bara legat i soffan och inte orkat gjort något idag. De vart nog för mycket info och frågor på en o samma dag. Så kommer nog drömma om detta i natt skulle jag tro. Btw, så typiskt att få förfrågan av mr .. Två dagar i rad nu om o göra nått o så kan jag inte. Men nästa helg då ni;) Natti natt

Dagen

Har bestått som sagt av möte och utbildning för tina. Efter det, har det vart telefonterror här, många med frågor, banke ringde nästan direkt efter. Haha.. Har en känsla av att det kommer bli ett par samtal från han framöver:) sen har jag o felix ätit, kollat på bolibompa, vilket han somna till, så halv sju sov han. Trött:) sen satte jag mig o ringde runt, vilket ledde till två ny bokningar och två som vill längre fram.. Imorgon ska jag jobba på mc vilket suger. Men men.. Snart därifrån. Skriver mer sen!

Lyckat

Lite kort om denna dag, vill bara säga tack till malin som kom idag o höll i allt. Vill säga välkommen till våra nya konsulter banke, rebecca och veronica. Det ska bli så kul att få dela detta med er! O tina är så duktig, har redan kommit igång o bokat. Blir så inspirerad av dig och vill bara mer o mer jag oxå :) sen hoppas jag nu oxå på att vi ska fixa till detta till jenny oxå, och det ska vi allt lösa. Så du oxå får ta del av detta fantastiska jobb. Och fler ska vi bli, eller hur? :) puss o kram

Fortsättning

Ligger och bloggar från mobilen om ni undrar varför jag inte skriver allt i ett inlägg:) jag håller ju på och gör min läxa på datorn o defragmenterar eller vad de nu hette. Så blir banke nöjd i morgon när han kommer. Haha. Iaf, kommer bli kanon i morgon tror jag, speciellt sen o sitta o få hjälp av malin att lägga upp arbetet på ett bra sätt. Ska även lägga upp en film i morgon på felix, när han läser ludde boken:) sen blir de till att gå upp tidigt så man hinner allt innan. Så kanske bäst att sova nu:)

Skrämd

Svar till Elin: Japp det var henne jag menade :) som tur va så behövde man inte skämmas för sverige:) ** Var lite nervös förut, dels för att jag trodde fan att ugglan skulle vinna. Men de gjorde hon ju inte. Sen ringer banke o skrämmer mig. Haha fan ta dig o göra så mot mig, trodde ju att du menade allvar oxå:) din buse. Fast de va lite kul:) det blir fyra stycken i morgon, vilket är kanon.. Syster kommer och hämtar felix i morgon så vi får ha mötet i fred:) kan vara en fördel så folket hör vad hon säger

Seriöst

Alltså skickas snälla snälla vidare då vet jag inte vad. Då får man ju skämmas för sverige när det är eurovision. Som sagt den var inte helt värdelös men den var fan inte bra heller.. Man kan bara inte skicka den vidare. Jaja de märks väl.. I övrigt håller jag tummarna för morgon dagen. Hoppas allt går som jag vill. Då kommer jag vara den som gått längst i min unit, få bonus, och bli teamleader.. Så jag hoppas verkligen.. Har även fått mer klasser bokade, så detta ser ljust ut:) puss o kram

Melodifestivalen

Typ första gången jag tittar på det.. Just nu har det vart två låtar. Måns var väl helt okej, dessutom är han ju rätt fin oxå.. Men carolins låt, alltså, visst den var väl inte helt fy skam men inget man skickar till eurovision iaf.. Nej den får inge bra betyg av mig, inget jag skulle lyssna på, fast just nu har den fastnat i hjärnan. Snälla snälla snälla snälla snälla.. Jobbigt:) agnes är däremot något man kan skicka vidare, låten är bra, fast hon kunde ju haft något snyggare på sig tycker jag. Puss o kram

Besök

Har vi precis haft. Banke och Kenneth har precis vart här och hälsat på felix. Felix var mer än nöjd att få busa lite. Banke hjälpte mig även med o rensa datorn på massa internet filer eller vad det var, jag hade visst aldrig gjort det och det märktes.. Haha.. Nått på 12 miljoner :) nu sitter ja o felix o kollar på film, någon som är trött efter allt bus.. Sen blir de tacos som står på mat menyn idag. Smaskens. Ska ta ner mina gardiner o sy dom o sen stryka dom. Annars blir de lugnt idag. Puss o kram

Hosta

Det är precis vad felix har, han vaknade för en timme sen och hosta så att han spydde ner golvet, Tur i oturen, hade ju vart värre om det va hela sängen.Nu försöker jag få han att somna om igen,Men han somnar nog snart hoppas jag.Prata med gumman förut, så allt känns bättre nu, som vanligt efter att fått pratat med henne. Älskar dig tina det vet du!Mitt batteri dog i telefonen förut,Nu när jag satte på den hade ja tre meddelanden från en person. Typiskt,annars hade ja fått film sällskap.Hade vart nice!

Tankar o åter tankar

Vet inte riktigt vart ja ska börja.. Vet inte riktigt va jag ska säga.. Vet inte riktigt va jag ska göra.. Allt är bara jobbigt just nu, konstigt ändå hur en person kan ha så stor påverkan på en.. Bara ett enda meddelande gjorde mig på dåligt humör.. Ska snart därifrån, o de ska bli skönt, ja vill inte vara där mer nu, jag har gjort mitt där, jag har fått nog. Dags att se sig om efter nytt, något bättre, något som inte drar ner en, något som man känner sig glad över att göra.

Prata med Maria idag, fattar inte va orättvist livet kan vara ibland.. men det kommer att gå bra, jag ska hålla mina tummar varje dag för dom nu.. Hon är juh sån go tjej så hon förtjänar verkligen all lycka nu!!

**

Idag har Felix fått vart hos min mormor en stund, vi skulle dit o hälsa på men då sa hon att ja kunde juh få åka hem o pyssla lite o ta hand om mig själv en stund så kunde hon o morfar ha hand om Felix en stund, TACK så mycket!! var behövligt..

Efter det åkte vi hem till mamma, åt mat o så.. Innan vi skulle åka hem så drog ja o Felix igång o busa ordentligt, haha, Kim skratta åt oss, Felix slängde sig över mig o skulle äta upp mig, han var hel vild, sen börja han hoppa på mig o greja.. A kul hade vi iaf.. Tur att ja har den glädjen i livet, skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom.. Han är min solstråle, mitt liv, min framtid o mitt allt. Trots vissa jobbiga stunder så försvinner aldrig den kärleken, den är livet ut!!

I morgon vet jag inte va som händer.. Greja lite o så, sy upp mina gardiner o stryka dom.. o mysa o sånt..

Söndag kommer det folk hit för att få höra lite om jobbet.. sen ska vi även ha en utbildning för Tina.. Kommer bli så kul :) skönt att ha henne inom detta jobb oxå, så man har någon att prata med om detta, utbyta idéer o tips.. o hjälpas åt.. Blir kanon om de andra säger ja till detta oxå..

ne nu blir det soffan...

*~*~*~*Tårarna är nära*~*~*~*

fortfarande tråkigt

Regler: Det här är svårare än du tror.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till! Skicka tillbaka till mig..

1. Vad heter du? Johanna
2. Ett ord på 4 bokstäver? Jobb
3. Flicknamn? Jenny  
4. Pojknamn? Johan  
5. Yrke? Journalist
6. Färg? Jätte gul :)
 
7. Klädesplagg? Jeans
8. Mat?  Janssons Frestelse
9. Sak i badrummet? just precis en sån ja 
10. Plats/stad?Jönköping
11. Orsak att vara sen? Järnvägsstopp
12. Något man skriker? Jävlar  
13. Film? Jurasic Park
14. Något man dricker? Juice
15. Artist? Jennifer Lopez
16. Djur? Järv
17. Gatunamn? Jägaregatan
 
18. Bil?  Jaguar
19. Sång? Just Dance
 
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Jakt

Boring

1. Hur gammal är du om fem år?
28.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Felix

3. Hur lång är du?

163


4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Beck- den som gick i söndags vilken kommer ja inte ihåg


5. Vem ringde du senast?

Mormor

6. Vem ringde dig senast?

Tina


7. Hur löd det senaste sms:et du fick och vem var de ifrån?

Ring någon du kan uttnytja lite bra o skicka hem honom sen. haha ... Från lilla Jenny som tror sig veta vad ja lider av.. hahaha


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Ringa


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda


10. När såg du senast din mamma?

I söndags


11. Vilken ögonfärg har du?

Blå/grå

12. När vaknade du i dag?

Vilken av gångerna??
13. Vilken är din favoritjulsång?

Hmm, har ingen, men den som brukar fastna på hjärnan är väl Hej tomtegubbar eller granen står så grön o grann i stugan (vet inte va den heter)


14. Vilken är din favoritplats?

Vid vattnet


15. Vilken plats föredrar du minst?

När man är själv ute o det är mörkt o tyst


16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Förhoppningsvis med större familj, bra jobb o hus..


17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Vet inte faktiskt, men mörkret är väl de jag minns att ja va rädd för

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Raw
 
19. Hur stor är din säng?

180 cm


20. Har du stationär eller bärbar dator?

Båda, men ska sälja min stationära


21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Trosor och t-shirt


22. Hur många kuddar har du i sängen?



23. Hur många landskap har du bott i?

Ett, ack värmland du sköna


24. Vilka städer har du bott i?

Kristinehamn och Karlstad

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

barfota


26. Är du social?

Jaaaa fruktansvärt


27. Vilken är din favoritglass?

vanilj med krossad choklad


28. Vilken är din favoritefterrätt?

jordgubbar o glass på sommaren


29. Tycker du om kinamat?

Nja, beror på....

30. Tycker du om kaffe?

nepp

31. Vad dricker du till frukost?

om ja nu äter frukost så är det oftast juice eller mjölk

32. Sover du på någon särskild sida?

Japp på vänster sida av sängen, helst på mage eller höger sida..


33. Kan du spela poker?

Ja


34. Tycker du om att mysa?

Ja!!!!!!!!!!!!!!

35. Är du en beroendemänniska?

har väll nån dålig ovana

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nepp
37. Vill du ha barn?

Jag har en min prins, o vill ha en prins o en prinsessa till..


38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska, lite tyska..


39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej


40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Bassäng, i havet finns kryp som nyps o bränns :)


41. Vad spenderar du helst pengar på?

De ja tycker om o på inredning


42. Äger du dyrbara smycken?

Nepp


43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Greys Anatomy

44. Kan du rulla med tungan?

Ja


45. Vem är den roligaste människan du känner?

Oj, finns många som delar platsen.. men Bror o hans kompisar är juh ett fruktansvärt roligt gäng ändå :)


46. Sover du med gosedjur?

Nej


47. Vad har du för ringsignal?

Pokerface

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Böcker


50. Flirtar du mycket?

Beror på vem det är :)

51. Kan du byta olja på bilen?

Nja o ja vill inte heller :)


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej


53. Vilken var den senaste boken du läste?

Äcklig, fruktansvärt bra o hemsk.


54. Läser du dagstidningen?

Internet ibland


55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Nej

56. Dansar du i bilen?

Nee


57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Rix FM


58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Hmm minns inte

59. När var du i kyrkan senast?

Felix dop


60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Johan Polak


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

Typ tre dagar..


Tankar

Har bara en massa tankar som snurrar i mitt huvud.. Jag trodde ja kommit ur denna period, men icke.. O allt började igen efter ja börja jobba ordentligt på McDonken.. Något säger mig att det är dags att ta sig därifrån.. Hela förra veckan var det sömnlösa nätter, lördagen var värst av dem alla, jag somnade inte förns halv sex söndag morgon, o sov till o från fram till halv tio då Felix ville gå upp.. Jag fattar inte.. Igår kväll var ja skit trött.. låg o kollade på Beck o när slutet av filmen var så höll ja på att somna, då gick jag till sängen istället. Men när jag väl la mig i sängen så var det samma visa igen, ligger o vrider o vänder på mig i flera flera timmar innan ja somnar.. Tankarna snurrar o det kvittar hur mycket ja försöker slappna av o inte grubbla en massa så kommer tankarna smygandes tillbaka igen.. När jag väl sover, drömmer ja de mest konstigaste drömmarna, o vaknar hela tiden.. Jag är helt slut i kroppen just nu o orkar ingenting.. Tårarna är aldrig långt ifrån, men man lägger på denna glada positiva sida för att ingen ska förstå, fast att jag vet att dom som känner mig allra bäst förstår, de vet nog mer än jag tror..

Hoppas nu att chefen tar bort mina tider i mars o inte lägger mig på några i april.. Så jag kan fokusera på att börja må bättre igen, o skolan o på Felix. Även om jag behöver de extra pengarna så.. Men ja har juh Mary Kay som jag nu ska satsa mer på, tjänar bättre o det är så roligt att åka ut o träffa nya människor o dela med mig av glädjen över dessa produkter.. Är även glad över att min kära Tina nu beslutat sig för att börja. Nu är vi två som kan kämpa tillsammans och peppa varandra. Du o ja gumman, ALLTID!!

Felix har nu även börjat säga igen att han inte vill till pappa, vilket ja blir lite orolig över, vill inte att det ska tillbaka till ruta ett igen nu när det gått så bra ett tag, vi åkte förbi där han bor igår o då sa han det flera gånger tills va hade åkt förbi. Idag när vi skulle gå till dagis nämnde han det igen, inför honom försöker ja inte göra en sån stor grej utav det, utan pratar mest bort det och lägger in positivt att han ska dit på tisdag (imorgon) o leka o ha roligt med pappa o sara o putte. så då har han inte sagt nått mer för stunden.  Ska ringa Anders och prata med honom om detta senare..

nej nu ringde Jenny o va irriterad över sjukhuset så ja ska prata med henne nu..

puss o kram

Sliten som få

Är precis va jag är.. Är så trött så jag vet inte avart jag ska ta vägen, mådde så illa i morse när jag vaknade så jag ringde till dagis o sa att Felix fick vara hemma idag.. Orkade verkligen inte göra oss i ordning o gå iväg.. Sen har vi juh ändå fullbokat i eftermiddag oxå.. När mamma slutar jobbet så ska vi åka med henne hem o så ska vi baka smörgåstårta o kladdkakor.. I morgon ska mamma ha sitt kalas..

Sen innan kalaset i morgon ska jag iväg o hålla i en hudvårdsklass.. Ska bli kul o hoppas att den blir lyckad.. Syster ska ta hand om Felix så länge.. sen ska jag iväg o hämta upp dom o sen direkt till kalaset..

Söndag kommer Malin hit o ska hålla föredrag för de som kan tänkas sig att börja med detta.. o förklara hur allt är upplagt o hur man går till väga..

så denna helg är fullbokad..

just nu försöker ja även hitta någon lokal åt bror, men de går inge vidare bra kan ja juh säga.. Vet inte hur vi ska lösa detta. det börjar juh dra ihop sig nu.. är juh bara två veckor kvar lite drygt..

nepp nu ska ja fortsätta med tvätten o försöka piggna till o ta tag i disken oxå..

Puss o Kram

Tröttsamt

Denna dag känns väldigt lång om jag får säga mitt..
Är fruktansvärt trött o det blir juh inte bättre av att man ska försöka förstå hur man skapar en hemsida.. Hmm jaja, de kommer väl det med, börjar fundera på varför ja valde dessa datakurser.. men de är nog kul när man börjar lära sig lite..
Har iaf börjat få¨grepp om photoshop så de är juh bra iaf..
Gjorde en bild som ja tänkte ha på hemsidan men ja får juh inte in den på nått bra sätt.. o så vet ja inte om ja är riktigt nöjd med den heller...
 
Vi får väl se om jag ändrar nått på den ikväll.. nu ska jag iaf lägga ner dator arbetet en stund.. Felix kollar på film o slumrade till förut, så ja fick snabbt gå ut o väcka honom.. han ska juh sova ikväll oxå..

Nepp skriver nog mer sen..

Puss o Kram

Photoshop

Det är precis de som min dag har bestått av och vart med mamma o handlat..
Men de är fan skit kul när man börjar lära sig o göra allt :)

Orkar inte skriva så mycket mer..



Några av mina fritids bilder ja gjort.. I övrigt så har jag lämnat in en 15-20 andra uppgifter till läraren idag..
Skaffa mig en ny skrivare idag, med scanner o kopiator i ett, så fot och hand avtrycken är Felix från när han va 7 månader..

Nepp nu blir det sängen..

Puss o Kram

Godnatt

Nu blir det natten för mig.. Måste ladda för jobb i morgon vilket jag inte alls är sugen på.. men men.. ont i halsen börjar jag att få oxå.. hoppas det inte blir mer av det nu bara..

Felix har haft en bus eftermiddag.. Många hyss på en o samma dag.. som involverar banan, vatten och klockor.. så nu ska hyssboken fram igen.. Han kommer skratta så han gråter när han läser den boken när han blir äldre.. hehe.. Kul att ha, skriver juh inte bara upp hyss utan även söta saker han gör oxå såklart.. :)

nepp sängen o skriva o läsa lite

Puss o kram

Mars

Svar till Rebecca:
Ja vi har jätte mysigt ihop han o jag :)
_______________________________________

Fan va trött jag är idag.. Men det är inte Felix kan ja lova, har försökt att få han o sova sen klockan tolv.. men icke.. fast han är juh inte på dåligt humör så det gör juh inte så mycket...

Tar just nu en paus, har precis städat Felix rum.. Ska snart gå ut o diska tänkte jag.. men det tar emot idag.. sen ska man laga mat men har ingen aning om vad.. Tror det blir tacos.. skulle haft det i fredags men de blev aldrig så..

Felix har vart jätte duktig med pottan idag, gjort både nr ett och två på den idag.. Det kommer mer o mer.. Skönt!

Ikväll funderar ja på mys framför en film.. Se om man kan få nått sällskap till den oxå.. vore juh nått de.. om ja orkar vara social oxå de vill säga..

Ska lägga upp några filmklipp på Felix oxå tänkte ja, Banke måste få se vad han säger om honom.. haha..  Det är numera Banke som heter Blåbär, o är en skitunge.. haha..

jag är festsugen oxå.. skulle va kul o gå ut o festa, o kanske i karlstad eller Karlskoga. lite omväxling...

nepp nu ska ja bädda rent i min säng oxå..

Puss o Kram