Rensa

Nu ska jag rensa mina o felix garderober, se vad som ska sparas o va som ska slängas o ev kanske säljas.. Alltid någon som köper beg.

Sen om ja hinner ska ja rensa skrivbord o hyllan i mitt sovrum..

Micke har repning ikväll så ja har hela kvällen på mig att fixa de.. så de ska ja nog hinna..

Hade massor som ja tänkte skriva, men allt bara försvann.. hmm.. ja så kan de bli ibland..

Puss o kram

gonatt

nu blir det snart natten.. Micke kom för någon timme sen så nu ska vi krypa ner under täcket o mysa.. han går upp klockan fem i morgon.. stackarn..

Imorgon är dagis stängt så Felix ska va hos mamma o familjen medans ja jobbar..

mycket tankar har det vart idag.. måste hända något snart.. måste ta tag i allt... är trött på detta..

mina sista inlägg har handlat mycket om Micke, ja vet, men det får ni stå ut med ett tag.. Fan ja är juh ny kär.. trots att vi träffats i snart fem månader.. Men för varje dag som går tycker ja bara mer o mer om honom och jag inser mer o mer att ja kan inte få det bättre. Jag får allt jag behöver utav honom o mer där till. Jag har aldrig känt att ja kan lita på någon så mycket, aldrig känt mig så trygg hos någon och aldrig känt att ja kan öppna mig o säga allt jag känner till någon så som jag kan med honom.. Han får mig o känna mig som en drottning.. Dessa två år av väntan på att hitta en kille var utan tvekan värt det. Jag hittade den bästa!!

Nepp nu blir det sova för nu kommer prinsen o kryper ner breve mig..

Puss o godnatt..

ont

ont i huvudet o trött..  vill bara lägga mig o sova, men behöver göra massa här hemma!!!

stor pojke

Felix har blivit en stor pojke nu, Idag har han vart blöjfri en vecka och det har gått jätte bra, någon enstaka olycka men det får man räkna med. Han har även varit lika duktig på dagis. Skönt att personalen där hjälper till med det oxå så man slipper vara helt själv med det. Så snart är nästa steg att få bort nappen oxå.

Igår var jag, Micke o Felix hemma hos mamma o familjen o grilla vi hade jätte mysigt, skönt att hela min famlj tycker om Micke och att han tycker om dom. Felix sa till Micke igår att han älskade honom, värmde i hela kroppen när jag hörde det.. Så mysigt. Förutom vad jag känner för han så är det viktigast att Felix tycker om honom.. O det gör han verkligen.. Det är så skönt att ha en till i livet nu som man kan dela allt med.. Det är skönt att äntligen kunna lita på en person, och känna att man har ett öppet och ärligt förhållande. Ja ingen kan vara lyckligare än jag över det nu :)

Idag har ja skrivit mitt första CV, dags att söka massa nya jobb o komma ifrån McDonalds. Är så trött på de jobbet nu o de har jag vart länge.

nepp nu blir de mys med Felix..

Puss o kram


Sol o värme

Ja de är väl ändå typiskt att solen o värmen kom nu när man börjat jobba igen.. Men slutar juh ganska tidigt så hinner juh få lite sol o värme på dagen iaf..

Har juh inte skrivit så mycket nu på senaste tiden som ni har märkt. Har inte haft tid, ork eller lust.. Men vad har hänt då undrar ni nog.. Ja det har väl inte hänt så mycket.. Mest jobbat o på min lediga tid har jag spenderat tillsammans med Micke o Felix.
Jag är nu heller inte singel längre, vilket känns helt underbart. Svårt att ställa om sig från två till tre igen, oss är nu längre inte bara ja o Felix utan det är en till som räknas med i den kategorin. Men jag kommer sakta men säkert in i det. O ja vet att ja inte kan få det bättre än med honom.. han är helt underbar så det finns inte ord för det.. det sättet han tar hand om mig o felix.. ja det finns som sagt nte ord för det...

nu fick jag besök så bäst att vara social :)

kanske skriver mer sen men det vet man aldrig!!