28/2

Ja denna dag har vart seg, efter vi kom hem från stan så fick ja sån huvudvärk. Vi gjorde räksmörgås, sen var ja tvungen att gå o lägga mig i soffan o vila.. Felix kollade på Micke o Molle o ja små slumrade lite, den lugnade ner sig lite iaf men fick ta två till migräntabletter efter två timmar..

Sen laga vi mat, Felix åt bra denna gång, Efter maten duka vi fram lördagsgodis o satte oss o mös i soffan.. Innan läggdags så fick han hoppa i badet.. Sen satte vi på melodifestivalen.. Vi satt där o kollade o vips så hade Felix somnat i mitt knä.. hehe.. så fick bära in honom till sin nybäddad säng o la honom där o bädda ner honom med det nya bäddsetet.. Gick o kollade till honom efter två timmar o han låg lika nerbäddad än, annars brukar han sparka av sig täcket efter en kvart. så kanske var mysigare med detta..

Har kollat på film nu under kvällen iaf.. O nu ska ja nog ta o gå o lägga mig o läsa lite tror ja.. Börjar bli riktigt trött..

Natti natt

Puss o Kram




28/2

Svart till anonym:

Glöm det bror, så dum är ja inte att ja inte förstår att det är du.. haha.. Har pratat med Nina nu oxå så nu har vi planer för din födelsedag.. haha.. men mer än så säger ja inte :P

______________________________________________

Har precis kommit hem, vart på stan med Jenny, Jasmine, Anna, Jonna o Josefin.. Kollade lite. Köpte bäddset till mig o Felix. Satin till båda så nu hoppas ja han sover gott.. :)
Sen gick vi till Coop o handlade lite, vart sugen på räksmörgås jag så köpte hem lite till det..
Felix han somna gott i vagnen o sov ända tills vi kom hem..
Är juh så skönt väder nu juh..

Nu ska vi fixa ordning smörgåsarna, o äta det. sen ska ja plocka lite här hemma o så ska vi nog gå ut o leka lite mer sen..

Var även inne till grannen o kolla på hennes tak, stackars henne o få bo i det.. Dom hade rivit ut hela taket o nu skulle de få stå så i någon vecka så det torkar.. Förmodligen har hon ovanför tappat en stor mängd vatten på golvet så det hade runnit emellan o ner till grannen brevid mig.. Misstänker att det är hennes akvarium som gått sönder, men hon vägrar släppa arbetsmännen så dom får kolla.. Det är juh inte bra, kanske bleve skada i hennes golv oxå så det behöver bytas ut.. Så vet inte hur dom ska lösa det.. hmmm.. jaja..

Nepp nu blire räksmörgås..

Puss o Kram

27/2

Är satans trött alltså, o huvudvärk är på gång.. har tagit tabletter nu så hoppas de försvinner.. Felix sitter o kollar på tv just nu, han ville inte till dagis i morse, han ville stanna hemma hos mamma sa han.. sötnosen.. men ja var juh tvungen att jobba så de gick inte..

Jobbet idag då, lite halv körigt till o från.. sura o griniga gäster tyckte detta var en bra dag att ta ut det på mig.. men men de är bara att bita ihop..
Är även rätt sur på chefen just nu, han är bara för fattlös ibland.. Alltså, va svårt är det.. Jag sa att jag kan jobba 2 dagar i veckan o då helst 5 timmars pass.. Men februari månad la han en vecka med 2 dagar o resten med 3 och 4 dagar.. Dessutom hade ja sagt inte Tisdagar o Torsdagar.. varje vecka var det en av dom dagarna ja jobba.. Så när han frågade mig om ja var nöjd med schemat så svarade ja självklart nej o sa åter igen att ja bara kan jobba 2 dagar i veckan för att jag har skolarbeten som måste göras oxå.. Men det fick gå för Februari månad men i mars o framöver vill ja ha 2 dagar i veckan.. Ja visst sa han..
I Tisdags när jag jobba frågade han mig om det var Tisdagar o Torsdagar som ja var i skolan o ja svarade att det stämde.. 
Mm så fick vi schemat nu, va har puckot gjort då?!!?!! jo han har lagt fyra dagar nästa vecka varav en är torsdag, veckan efter har han lagt tre dagar varav en är en torsdag.. sen har han inte hunnit lagt något mer schema för månaden utan det kommer senare.,.. Men va svårt är det att förstå vad ja säger.. så jävla otydligt pratar ja väl inte...
Så nu skrev ja en lapp för han var juh självklart inte där idag.. Skrev på lappen stort att jag inte kan osv.. strö under vissa ord så kanske han uppmärksammar mer på de ja skriver.. o så skrev jag att han får ta bort vissa dagar på mig nu..
Alltså det funkar inte, dels så får jag inte jobba för mycket för då går det ut över CSN pengarna. Sen hinner jag inte med att göra alla arbeten om jag jobbar så.. Efter jobbet går ja juh o hämtar Felix så då finns det ingen tid till att plugga.. O på kvällen är man oftast för trött för att kunna sitta o koncentrera sig på massa plugg, man orkar kanske en timme men sen går det inte längre.. o va mycket hinner man på en timme?? Inte ett skit!!!
Åhhh ja är så trött på detta just nu!!!!

Funderar på att laga Tacos idag oxå, men ja vet inte än.. har inte riktigt bestämt mig än.. får se.. Känner inte för att göra nått nu, vill bara lägga mig o gå under en stund.. men inte än..

Nepp nu ska ja lägga mig i soffan o vila lite medans Felix är still o lugn.. Så huvudvärken kan försvinna...


26/2

Svar till Sofia:
Haha ja jävligt dåliga på o göra det.. Fan dom får juh tänka på oss som inte har bättre för oss än att läsa om andras dagar :)

____________________________________________________________

Ja men då sitter man här igen då, Felix har precis kommit hem, det första han skulle göra va att se på film.. jag sa nej först men då la han till den där söta lilla fjäsk rösten o sa snääääääällaaaa mamma!! o så fick jag kram o puss.. Hmmm ja då kunde man inte säga nej längre.. Han vet då hur han ska göra, iaf de dagar som han sovit hos pappa innan.. För då är alltid mamma extra snäll :)

Tina o ja har vart o handlat på Maxi, vi kom iväg klockan tre för Allis somna precis innan dom skulle åka in till stan.. När vi kom till Maxi så som vanligt fick inte Tina köra vagnen utan det var YOYO som skulle de.. hehe.. Ja tycker det är skit kul, men är inte riktigt säker på att Tina delar de med mig :) Hon får juh inte ens ta i vagnen för Allis.. o så fort jag springer iväg någonstans för att hämta nått så hör jag. NEJ YOYO KÖRA!!!! eller så höra ja massa rop efter mig tills hon ser mig igen.. haha.. hon är för söt den lilla damen..  Tina brukar säga att hon fattar inte vad det är med mig, för alla i hennes hushåll älskar mig :) eller ja Inte Per kanske, men han hatar mig nog inte iaf:) Men hundarna blir tokiga när jag kommer o likaså Allis.. Haha, det är juh kul att veta att man är omtyckt iaf :)
Nu är hon äntligen lite piggare oxå Allis, medicinen tar.. O det är skönt, får vi hoppas att de båda två håller sig friska så vi kan umgås..

Nepp nu ska ja mysa med min älskling..

Puss o kram


26/2

Svar till Sofia.

Heej :) kul att du hitta hit när du sitter o ruttnar, Man kan hitta mycket skoj när man inte har nått bättre för sig :)

_________________________________

Sitter just nu o väntar på att Tina ska bli klar så vi hinner till Maxi innan Felix kommer hem..

Vägg orden hade kommit, så nu sitter dom uppe. tänkte ta kort på hur hallen blev men hade inge batteri i kameran så de får bli sen.. Saknas vara några svarta tavlor där ute så är jag nöjd sen.. får se om man kanske kan åka iväg till Ikea någon gång snart.. eller om det ska få vänta till nästa månad.. får se..

Har en liten fundering, vart sitter ovansidan av stjärten ?? någon som har en aning.. Det lät bra iaf tydligen.. haha..

nepp nu ska ja tjata lite på Tina..

Puss o Kram


26/2

Min sovmorgon förstördes när mamma ringde, hon hade glömt bort att Felix inte var hemma.. *suck* försökte somna om igen men de gick int så jag gick upp o satte mig o betala alla räkningar istället..

Kollade på Bankez blogg, såg filmen på min lilla skrutt.. haha lilla klanten. De försökte även få han att säga vad han hette (Per Felix Blåbär) men denna gången sa han rätt.. Brukar vara så när kameran kommer fram..

Har även pratat med Banke nu i telefon, har funderingar på om man ska åka över till mässan i helgen. Får se om ja har barnvakt eller om han får följa med.. Följer han med lär ja juh få skaffa koppel till han så han inte försvinner :)

Nu ska ja sätta mig med photoshop o försöka få den kursen så gott som klar..

Men först ska ja kolla brevlådan o se om ja fått mina väggord..

Puss o Kram

Äcklig

"Du är en äcklig hora. En äcklig äcklig hora, sa mamma och dunkade mitt huvud mot dörren."

Constance var van vid att bli misshandlad av sin egen mor, både psykist och fysiskt, och regelbundna slag och svält orsakade flickan ofantlig smärta. Men det var den känslomässiga tortyren - avsaknad av kärlek - som gjorde mest ont. Föreställ dig att din mamma kallar dig "en äcklig, ful bakterie". Föreställ dig att din mamma flyttar när du är tretton år gammal och lämnar dig ensam, utan värme, elektricitet och mat. Hade du överlevt? Canstance gjorde det. Hon trotsade alla odds, hon växte upp och kämpade sig till så mycket självkänsla att hon klarade att studera vid universitet och bli storbritanniens första svarta domare.


Detta är boken ja nu börjat läsa. Har redan fastnat i den o kan inte sluta. Så nu ska ja lägga mig i sängen o fortsätta läsa..

Godnatt

Puss o kram

25/2

Då sitter man här igen. O jag har inget vettigt att skriva kan jag säga.. Men jag har inget bättre för mig heller så..

Funderar lite smått på va man ska kunna köpa till bror i 25års present, han har juh pratat om att han vill tatuera sig igen men a.. vi får väl se va man kan hitta på.. Vet juh dock att han är inne o spanar här ibland så om ja kommer på helt hundra va ja ska köpa så ska ja nog inte skriva det här.. haha..
På tal om det måste jag spana lite mer efter lokal att hyra åt honom.. Någon som vet nån bra lokal? o vem man kan kontakta isf.. Strand känns juh lite avlägset faktiskt.. men a i värsta fall så..

mycket födelsedagar nu.. O Allis har juh inte fått sina presenter som ligger här hemma o väntar.. ja hoppas hon blir frisk snart nu o att Felix inte blir sjuk så ska vi åka o lämna dom till henne..

Började på en bok igår, verkar vara himla bra.. handlar om en tjej som blir misshandlad av sin mamma o massa annat.. En sann berättelse.. Har köpt massa såna nu, ska egentligen inte läsa sånt för jag blir så illaberörd av såna.. men dom är juh så bra.. Ska skriva mer om boken sen, orkar inte de just nu..

nepp nu ska ja ta en tur till tvn igen

25/2

Då satt man här igen då.. Väntar just nu på att Tina ska ringa, se om vi skulle dra iväg till Maxi en sväng eller inte.. Tycker att det är någon som behöver komma hemifrån lite nu :)

Vet ni va som händer om man kastar en påse med smartis till någon som ska ta emot den??
Jo det är som så att när denne person tar emot så går påsen sönder och det flyger smartis bitar överallt..
Vet ni då vad som händer med smartis som blir friterade??
Dom spricker lite så att lite av chokladen rinner ut, men annars så ser dom ut som vanligt, runda o hårda fast utan innehåll.. Dessa sjunker oxå dessutom i fristösen..
Men vet ni vad som händer med dom om dom hamnar under en värmelampa?
Jo de ser ut som vanligt, fast när man ska ta upp dom så är som så mjuka så man får ta dom med en slev så att det inte hamnar smält choklad överallt i pommes skåpet..
Så dagens tips är: kasta inte en smartis påse, gå fram o lämna den. Så onödigt arbete.. haha
För er som inte var med när detta hände kan ja bara tillägga att det var mycket roligare när man var där o såg det, o sen kan ja juh säga att det var faktiskt inte jag som klanta mig denna gång. FAKTISKT! jag var bara åskådare denna gång.. haha

Jag är grymt sugen på nått.. men jag vet inte vad.. hmmm.. jaja.. vi får la se vad som händer o sker..

Har fortfarande inte kommit på vad ja ska börja med för plugg.. men tror det får bli photoshop ikväll iaf.. kanske samhäll när jag sitter framför tvn..

Nej nu ska ja försöka ringa Tina o se om hon har batteri i telefonen nu..


See ya later


25/2

Svar till Sara:

Haha ja du Ludde hamna att med tiller dessutom en ni får behålla hemma hos er.. haha.. Mm dessa veckor är jobbiga, skulle bara vilja lägga mig o sova bort denna vecka :)

______________________________________________

Nu har jag precis kommit hem från stan, hitta lite smått o plock. Lite böcker till både mig o Felix, köpte även min hårspray som tagit slut.. Bara det att när ja betala med kortet så drog det dubbelt.. men som tur va så såg hon det innan ja gick så ja fick pengarna tillbaka :) beställde även en klipptid, lagomt till att bror ska ha sin fest nästa månad..

nu ska ja plocka lite hemma, sen blir det plugga.. vet dock inte vad ja ska börja med men, nått kommer jag nog på..

hörs sen.

Puss o Kram

25/2 Hemma igen

Då var man hemma igen, Felix ville inte alls åka till dagis idag.. Han var så ledsen, o grät o grät.. ja fick följa med in en liten stund o försöka lirka lite med han. Annika en av fröknarna var oxå med o hjälpte till.. Tillslut så sluta han gråta o tog henne i handen för att gå o hämta ett roligt spel.. Tur att det är bra fröknar därborta som inte heller anser att ja ska bara gå när han är så ledsen.. Utan faktiskt oxå hjälper till för att göra allt bra igen.. Trivs super på det dagiset nu.. Var juh inte så positiv i början men allt gick juh bra o Felix trivs juh jätte bra han oxå o det är juh de som är huvudsaken.. Han är juh alla andra barns lillebror typ så han är yngst, eller ja det är juh trillingar där som är lika gamla dom oxå men dom är juh inte där så ofta.. Annars är dom flesta 4-6 år.. Så det pysslar o tar han om honom där, speciellt tjejerna.. Vart än Felix är så är han omgiven av tjejer som pysslar om honom.. Han kommer ha fördel med det sen när han börjar skaffa tjejer. Han kommer juh kunna allt :) o veta hur tjejer fungerar.. haha..

Ska snart hoppa in i en dusch tänkte ja, ska följa med mamma på stan en sväng o kolla lite tror ja.. sen blir det hem o plugga som står på schemat hela dagen.. I morgon får jag sovmorgon oxå.. de ska bli skönt, sen står det plugga på schemat igen till Felix kommer hem..

Nepp nu ska ja göra nått vettigt..

Puss o Kram

25/2

Oj vilken morgon, hemska drömmar.. men men nu är man vaken o pigg faktiskt.. Håller på att göra iordning lilleman för dagis, han har packat ner de han vill ha med sig till pappa, det vart Micke o Molle, Bilar och Shrek filmerna. Sen två Benny böcker o Lejonkungen ljudbok. Sen hitta ja även böcker ja hade två exemplar av, varav en av dom är LUDDE.. haha.. Vilket det var dessutom det han nämde först att han ville packa ner.. så nu kommer dom ha den boken där oxå..

Nu ska vi åka till dagis..

hörs sen..

Puss o kram

Gahhhhh!!!!

Jag är så uttråkad, trött, tjurig o ja allt man nu kan vara på en dålig dag.. Har läst alla mina bevakade bloggar sjuhundrafemtioelva gånger nu, kollat runt på facebook en miljon gånger, på tv är det bara nått sjukt program om män som har sex med sina bilar.. nått säger mig att de är något fel på dessa män, men va vet jag. Ungefär som vi kvinnor skulle ha sex med typ kläder, skor eller inredning typ.. hmm jaja så kan de vara...

Funderar på om ja ska gå o lägga mig istället.. Kanske göra en sida till i Felix scrapbook.. Eller lägga mig o läsa nån av böckerna ja köpte förut på Maxi. Köpte även några nya böcker till Felix, så ja kanske slipper läsa Ludde nu på ett par dagar.. Kanske ska skicka med det till Anders o Sara i morgon, så dom får njuta lite av den boken oxå :) eller ?? :) Haha ne Felix får packa de han vill ha med sig så får vi väl se va han stoppar ner för något..

Va skönt det skulle vara o ha någon som kunde krypa ner med mig i sängen o bara hålla om mig när man är på sånt här humör.. Fast vet dock inte om nån skulle vilja umgås med mig en dag som denna.. :P Felix ville gå o lägga sig vid sju redan han så, kanske var för att slippa mig.. :) ne då, så illa har ja inte vart, inte inför honom iaf, då är det bara att bita ihop o leka..

Nej nu skiter ja i detta.

Puss o kram

24/2

Jag säger bara fyyyy faaaan vad ja har ont, blääää för denna vecka säger ja!!! förra gången sa ja att det var den värsta ja vart med om.. hmm jo säkert, denna gång är ännu värre. Nu gör det fan till o med ont bak i ryggen oxå.. Mamma sa att ja måste gå iväg o kolla.. men faaan o ligga i en sån där jävla stol.. hatart, men visst kanske måste..
Gick hela dagen på jobbet o försökte koncentrera mig på annt men de gick inte så bra.. Tog till o med mina migrän tabletter ihop om att det skulle gå över. men icke då...

ne orkar inte skriva mer.. är såååå sur just nu!!!!


24/2

Gahhh denna dag började med att ja trodde ja skulle spy, mådde så illa så de va äckligt.. Tog mig iaf upp ur sängen vid kvart i åtta, Felix sov som en stock. Gick på toan o fick veta anledningen till att ja mådde piss.. Jo då, Månsan skulle minnsan komma idag.. Åhhhh..  Brukar typ känna mig som att ja vore gravid de första dagarna med den, må illa på morgonen, jobbig känsla i magen o humöret svajar lite smått..

Började försöka få liv i plutten oxå, gör trött han.. Tror ja fick lite liv i han vid kvart över åtta, då titta han på mig surt o sa "Nej mamma, du får inte vakna mig" "ja sova lite till snälla mamma"... För då får man absolut inte nått dåligt samvete när man tvingar upp honom ur sängen.. Hade gärna sovit hela morgonen ja oxå men men.. Skulle gått direkt till Maxi idag efter jag lämnat han, men eftersom ja mådde så illa så skippa ja det.. ska ringa mamma o se om hon ska dit nått nu på förmiddagen.. kanske ja kan följa med innan ja börjar jobba...

___________________________________

Svar till Banke:

Nej ja förstår att du inte vill det.. haha.. Tänk då hur ja känner mig sopm läser den många gånger om dagen :)

Svar till Sara:
Jag svarar nog bara ehmmm, hahahaha på den frågan :) Jag prova inte ens.. Har ingen ork till det just nu, hoppas på att när ja börjar träna att jag blir lite mer peppad till det.. :)

______________________________________

Tina ringde precis, stackars lilla Allis, har vart sjuk jätte länge nu stumpan. Hoppas dom kan hitta nått nu så hon får medicin o det går över..

Nepp nu ska ja ringa mammsen..

Puss o Kram


Ludde och telefonen.

Ludde har en telefon. Ibland ringer det i Luddes telefon. RRRRRRIIIIIIINNNNGGG.. Nu Ringer det i Luddes telefon.
Hallå det är Ludde, säger Ludde. Vem är det som ringer?
Det är jag som är randig och har fina morrhår.
Jaha då är det katten som ringer, säger Ludde.
Nej det är juh jag, Tigern. säger Tigern.
Jag tänkte bara tala om att jag kommer o hälsar på dig på måndag.
Jaha på måndag då, säger Ludde.

Nu ringer det igen på Luddes telefon.
Hallå det är Ludde, säger Ludde. Vem är det som ringer?
Det är jag som är grön o har fina ögon.
Jaha då är det grodan som ringer säger ludde.
Nej det är juh jag, krokodilen, säger krokodilen.
Jag tänkte bara tala om att jag kommer o hälsar på dig på tisdag.
Jaha på tisdag då, säger Ludde

Nu ringer det igen på Luddes telefon.
Hallå, det är Ludde, säger Ludde. Vem är det som ringer?
Det är jag som har lång hals och bruna fläckar.
Aha då är det hästen som ringer, säger Ludde.
Nej de är juh jag Giraffen, säger giraffen.
Jag tänkte bara tala om att jag kommer och hälsar på dig på onsdag.
Jaha, på onsdag då, säger Ludde.

Nu ringer det igen på Luddes telefon.
Hallå det är Ludde, säger Ludde. Vem är det som ringer?
Det är jag som är stor och grå och kan trumpeta.
Aha! då är det elefanten som ringer, säger Ludde.
Jo, det är jag - Elefanten, säger elefanten.
Jag tänkte bara tala om att jag kommer och hälsar på dig på torsdag.
Jaha på torsdag då, säger Ludde.

Men nu ringer det igen på Luddes telefon.
Hallå det är Ludde, säger Ludde. Vem är det som ringer?
Det är jag som har runda öron och tycker om bananer.
Aha, då är det hundern som ringer, säger Ludde.
Nej det är juh jag -- apan, säger apan.
Jag tänkte bara tala om att jag kommer och hälsar på dig på fredag.
Jaga, på fredag då, säger Ludde.

Nu ringer det igen på Luddes telefon.
Hallå, det är Ludde, säger Ludde. Vem är det som ringer?
Det är jag som har spetsiga öron och spetsiga tänder.
Aha då är det ekorren som ringer, säger Ludde.
Nej det är juh jag-- vargen, säger vargen.
Jag tänkte bara tala om att jag kommer och hälsar på dig på lördag.
Jaha på lördag då, säger Ludde.

Nu ringer det igen på Luddes telefon.
Hallå, det är Ludde, säger Ludde. Vem är det som ringer?
Det är jag som har stora horn och bor i skogen.
Aha, då är det älgen som ringer, säger Ludde.
Ja, det är jag-- älsgen, säger älsgen.
Jag tänkte bara tala om att jag kommer och hälsar på dig på söndag.
Jaha, på söndag då, säger Ludde.

Nu riner det igen på Luddes telefon.
Hallå, Det är Ludde, säger Ludde. Vem är det som ringer?
Det är jag som har ett eldsprutande gap och långa klor och är blå och grön med stora vårtor.
Aha så är det monstret som ringer, säger Ludde.
Nej det är juh jag - Hasse, säger Hasse.
Jag ville bara skoja.
Jaså, är det du Hasse - hahahaha! säger Ludde

Men nu ringer det väl inte längre på Luddes telefon.
Istället hör han ett väldigt buller utanför dörren.
Det knackar och klappar och bankar och slår på dörren.
Vem kan det vara? tänker Ludde.
OJOJOJ! Där utanför står alla djuren!
Nämen, inte skulle väl alla komma idag! säger Ludde
Ni måste gå hem igen. Alla skulle inte komma idag heller!
Jag ska försöka komma ihåg vad vi sa i telefon.
Men tänk - Ludde och alla djuren har glömt bort vilka dagar det var de skulle hälsa på Ludde.

Kan inte du hjälpa Ludde att komma ihåg när djuren skulle hälsa på.

Tigen skulle komma på .......
Krokodilen skulle komma på.......
Giraffen skulle komma på ..........
Elefanten skulle komma på ..........
Apan skulle komma på ...........
Vargen skulle komma på ..........
Älgen skulle komma på ............
Men Hasse han ville juh bara skoja han!

___________________________________

Denna saga läser jag nog mellan fem till tio ggr per dag och mer på helger..  Kan säga att den var rolig de första gångerna, men efter si så där ett tjugotal gånger börjar den bli lite tjatig.. Men va gör man, det är juh älsklingens favorit saga så klart att han ska få höra den. Det roligaste är att han sitter o läser med för han kan det oxå utantill..

Nu får jag snart låta bli bloggen ett tag igen.. Filuren ska in o leka lite ikväll igen o det säger jag juh inte nej till :) sen har jag även fått order från han att jag ska bli lite mer ego och ta mer bilder på mig.. haha.. han tyckte ja bara skicka bilder på Felix.. Men Felix är juh så mycket sötare o blir så mycket bättre på alla kort.. hihi.. men ja får väl försöka ordna lite ego bilder då :)

nepp nu blir de design Simon & Thomas..

Puss o Kram


23/2

Usch vad jag är seg, skulle kunna gå o lägga mig o sova nu.. men de får vänta de..

Har haft huvudvärk, men nu har den äntligen släppt, mormor var snäll o kom o hämta mig efter halva vägen hem från jobbet så ja slapp gå mer med huvudvärk.. sen när vi kom hem satte ja på en film åt Felix så la jag mig o vila lite o tog tablett.. men nu fryser ja istället.. Är ingen sugen alls på att jobba i morgon heller.. men men de får gå..

Denna dag blir väldigt lugn, Felix är gör trött han så han kommer nog vilja lägga sig tidigt idag skulle ja tro.. de är juh bra för min del för ¨då kan jag oxå få komma i säng tidigt..
 Ingen matlust har jag heller.. Mår dock inte illa längra som tur är men orkar inte ens titta på mat känner ja.. Vet inte va de kan bero på.. Kanske för att det är så mycket som ska hinnas med på så lite tid o på så lite människor.. Typ helt själv..

Har beställt mönster nu till klänning som ja ska ha när jag är tärna, blir en tubklänning.. Syster ska få äran att sy den, hon har juh vart så duktigt med kläder till Felix o så tycker hon juh de är roligt så ja sa att hon kan få testa att sy denna om hon vill.. o de ville hon.. plus att hon måste sy en klänning i syslöjden nu fick ja reda på för att hon ska få högre betyg.. så de passa juh riktigt bra..

ska skicka till Banke oxå, såg att han hade ringt förut när ja jobba så bäst ja kollar va han hade på hjärtat :)

Nepp nu blir de lite mer slöa..

Puss o Kram

23/2

Godmorgon!!
Eller ja idag är morgonen inte så go, min mage krånglar o ja mår hemskt illa.. Ringde mamma o bad henne komma hit sen o köra mig till jobbet o dagis med Felix. O snäll som hon är kunde hon göra det.. Så hon kommer vid elva..

Såg även nu att någon liten filur har vart inne o ändrat lite på min blogg igen :) Tummen upp till Banke.

Usch ja är inte pigg på att jobba vill ja lova, kom inte i säng förrens ett igår tror ja... Fastna med en annan filur på facebook. Men kul hade ja iaf.. sen när ja väl la mig kunde ja som vanligt inte somna, så ja låg bara i vred o vände på mig.. Åhhhh ja blir tokig på detta..

Nej nu ska ja göra mig i ordning för jobbet.. 

Ha de bra..

Puss o Kram 

22/2

Precis tvättat av allt smink o smörjt in mig med allt som ska göras :) känner mig som ett barn på nytt i ansiktet igen.. Så nu är man helt redo för sängen..

Har suttit o kollat på produkt sidan lite om va ja ska beställa för saker till mitt makeup förråd.. man kan lätt drömma sig bort bland dessa grejer o man vill ha allt..
Ska skaffa mig en egen hemsida oxå så folk kan se att ja arbetar med detta o höra av sig själva om de är intresserade..  Är grymt taggad för detta nu när ja såg resultatet av denna kväll.. Nu vill ja boka mer o mer klasser att ha..  Har väl eventuellt sex stycken på gång iaf så det är bra..

I morgon ska Felix tillbaka till dagis.. o jag ska gå upp till jobbet direkt efter.. tur att ja nu har en Mp4 så jag kan lyssna på musik när jag går oxå..
På tisdag står det bokrean på schemat o sen står det även jobb efter det..
Onsdag är ja ledig men då står det en himla massa plugg på schemat istället. samma sak på torsdag. Någon av dagarna ska ja försöka komma ner till gymet o skaffa kort.. måste börja träna nu igen..
Sen fredag står det jobb på schemat igen..
Men helgen har ja iaf ingen planerat o de är skönt, Jag o Felix ska nog bara ha en myshelg, inte planera massa utan ta det som de kommer.. Hoppas på fint väder så man kan vara ute o leka o så..

så ser min vecka ut, o känner ja mig själv rätt kommer det säkert hamna mer saker på schemat.. men men de blir som det blir.. Just ja, jag måste ringa massa samtal oxå, de får ja juh inte glömma.. Måste bla fixa en rättegång ja kan gå på. så jag kan bli klar med den uppgiften iaf..

Nepp nu blir det allt sängen för mig faktiskt...

Puss o Kram

22/2

Nu har allt folk åkt hem så nu inväntar jag bara Felix..
Vart en mycket lyckad kväll.. Det tackar vi för, nu känner ja mig mer än taggad att komma igång med detta.. O Malin är juh sån super bra person, hon får en verkligen peppad o hon framför allt på ett sånt himla bra sätt.. Nu hoppas ja på att få mer bokade klasser att hålla i.. Ska bygga upp mitt sortiment så ja kan börja hålla makeup oxå o inte bara hudvård.. 

Kvällen som kommer väntar med massa mys i soffan o ta igen sig efter denna helg.. känns i kroppen att ja stod o målade igår.. har träningsvärk... o hudvärken börjar tränga sig på nu känner jag så nu blir det att ta en huvudvärkstablett innan migränen kommer.. 

I morgon ska ja jobba, de är jag däremot inte lika peppad för.. men men de går nog bra de med.. 

Puss o Kram 

22/2

Denna dag började inte så trevligt.. En viss liten Felix har juh fått för sig att han kan byta blöja på sig själv, så innan han kom in o väckte mig hade han bytt sin blöja, vilket inte var så lyckat..

Nu sitter ja här o är gör trött.. som mina aningar kunde ja inte somna igår, fick för mig att de lukta bränt ett par ggr så var tvungen att gå upp o kolla lägenheten, när ja väl somna drömde ja om att det brann o att ja inte kunde få tag på Felix, vakna upp helt kallsvettig o tårarna rann.. fy de va ingen rolig dröm inte..
Jag som är fruktansvärt dålig på att uppdatera mig inom nyhetsvärlden, o när ja väl börjar kolla nyheter så kommer de en sån grej, de är juh lite typiskt.. När de gäller eld o sånt är ja tyvärr lite nojig över..

Väntar på att mammas grej ska torka som hon ska få, sen ska ja se över den o se om nått mer behövs fixas på den.. Måste juh visa min uppskattning till henne ibland.. Hoppas hon blir glad trots att ja inte riktigt är hundra nöjd med den.. men är juh inte så duktig på scrapbookíng än.. men övning ger färdighet eller va de är dom säger..

Nu ska ja ringa mamma o se när dom kommer hit idag..

sen plocka rätt o damsuga av igen.. Sen blir det förberedelser för sallad o de.. så får se om ja har tid över o skriva nått mer idag.. känns som ja är fullbokad o har vart de hela helgen oxå dessutom..

nepp..

Puss o kram


21/2

Då fick man sitta här igen då :)

Tack Banke, himla snällt av dig o ordna min blogg.. Är mycket nöjd..
****************************
Precis duschat och kollat på Wallander. Skulle ha ordnat de sista i hallen men fastna juh framför filmen.. Får bli i morgon de ist.. Mamma kommer o hämtar Felix runt två tiden, då ska ja förbereda salladen så den bara är att servera sen. Sen ska ja väl plocka undan de som Felix drage fram o så.. Sen kommer Malin runt tre tiden, så vi ska väl sitta o tjata lite innan, sen kommer de andra vid fyra.

Nästa vecka är de dubbel fokus på skolan när ja inte jobbar.. Nu måste ja komma ikapp, o nu hoppas ja för både min o Felix skull att det får vara ett uppehåll med det sjuka ett tag så jag hinner klart med skolan denna termin.. vore juh himla bra..

Måste även börja fundera på hur ja vill göra i sommar med jobbandet.. Känns som om ja skulle vilja ta ganske mycket ledigt.. Men är juh skönt att få massa extra pengar oxå.. Vet iaf att jag o Felix ska åka bort över en helg till Kolmården i sommar.. Har lovat han att han ska få hälsa på hos elefanter o lejon o noshörningar.. så de ska han få..

Haha häromdagen va Felix för go alltså, han ställde sig på golvet o lindade snuttefilten runt sig o sa "mamma ja ha klänning ja, ja är en goding ja".. så grymt söt ändå.. :)

O frågar man vad han heter så säger han Per Felix Blåbär, frågar ja sen va mamma heter svarar han antingen Goding eller Älskling.. :)

Ja de finns inte ord för hur mycket ja älskar den grabben..

Hörde även på nyheterna idag, om en liten pojke på två år som brann inne.. Hans mamma o pappa hade försökt ett flertal ggr att ta sig in i branden o försöka hitta honom men utan resultat varje gång, brandmännen kunde heller inte hitta honom.. Kraken hade gömt sig i en garderob så dom hitta honom inte förrens de var försent.. Alltså ja höll på att börja gråta när ja hörde de.. Fatta att stå där som föräldrar o inte kunna rädda honom, vetskapen att han är där inne någonstans och det brinner för fullt.. Fy bara tanken gör mig illamående.. Det ryser i mig.. Lider verkligen med föräldrarna!! Kan inte vara lätt att gå vidare efter detta. Ett av barnen kunde de rädda iaf så det är juh de barnet som får leva vidare för.. men fyy att förlora ett barn.. nej usch.. Kommer ha jätte svårt att sova i natt nu.. Kommer ligga o lukta så ja inte känner nån brandrök, förmodligen springa in till Felix sjuhundrafemtioelva gånger innan ja kan slappna av o sova..

nej nu ska ja gå o kontrollera att allt är avstängt i lägenheten för att sen ge mig på ett försök att lägga mig o sova..

hörs i morgon..
P&K


21/2

Felix nybadad o film är igång. Micke o Molle denna gång. Ska krypa ner under filten med honom o mysa lite innan de är läggdags för honom..
Passar på o skriva ett inlägg innan Banke ska in o greja med bloggen.. Sååå nyfiken på hur det kommer att se ut :)

Ska fixa de sista i hallen sen när Felix somnat, sen är det bara hatthyllan som ska upp i morgon, pluggen hade lossnat så kunde inte få upp den idag.. Sen är det bara vägg orden som ska komma oxå.. Kommer bli gör bra.. är mycket nöjd nu, ska bara hitta lite tavlor o sånt oxå att få upp så blir det perfa sen.. o lite mer belisning oxå.. fast de gäller överallt i lägenheten de..

Nepp nu blir de mys o film..

P&K


21/2

Dagen började med att pappa ringde o sa att han inte kunde komma o måla för att han hade skadat ryggen, mitt morgonhumör är juh känt som ganska dåligt så ja ringde till mamma o va irriterad, för att ja hade förberett nästan allt o hade ingen lust att plocka tillbaka allt igen.. Snäll som mamma är så erbjuder hon sig att komma upp o hjälpa mig, så ja började tejpa listerna o de sen kom mamma o syster. Syrran passa Felix o ja o mamma målade.
vi hann att måla två ggr så hallen blev klar som det var tänkt ändå.. Är så tacksam över att jag har min mamma! Hon ställer alltid upp oavsett vad..
Sen bjöd ja på mat som tack för hjälpen, det blev kyckling o bacon röra med pasta till.. den är juh sååååå go så det finns inte ord för det..

Nu sitter ja här o spanar runt lite, har kollat ut bilder o färger ja vill ha på bloggen.. Banke ska fixa den åt mig, det tackar vi för :)
Ska försöka lära mig själv oxå, men det tar ja en annan gång :)

Nu ska ja o bubben min sätta på en film snart o duka fram lördags godiset o mumsa.

Sen när han somnat hamnar ja nog här igen skulle ja tro..

P&K

20/2

Nu är borden borta i hallen.. hur lätt som helst..så nu är det bara allt annat för arbete som ska göras. Färgen var inte riktigt som ja tänkt mig men det blir nog bra ändå, kan juh inte bli värre än va det är nu ändå så.. hehe..
Har även suttit o bollat med Tina lite, så nu har ja beställt en väggtext som ja ska sätta upp istället för väggmålning.. Hon är en klippa den tjejen, tur att vi har samma smak. Funkar som så att ja kommer med idéer som är bra, så bollar ja med henne o så kommer hon med några ännu bättre förslag som jag oxå tycker är bättre.. Skit bra!! :)
Så i helgen får ja målat o till veckan kan ja sätta upp texten.. Är helt hundra på att det kommer bli hur bra som helst!!

Sen ska ja bara köpa lite mattor, o så ska ja även köpa en bokhylla till vardagsrummet som ja ska ha alla filmer i så lilleman inte kommer åt dom.. De blir juh förstörda på en gång nästan för det är juh nån som ska byta film var femte minut.. Fast det får han inte för mig, men han passar på om ja lämnar rummet en stund.. den busen.. haha

På tal om buse.. Den lilla huliganen gjorde ett väldigt medvetet hyss förut.. I morse fick han syn på en chokladkaka som ja lagt ute på bänken i köket o skulle promt ha den. Ja sa ne du får den på lördag, han vart självklart väldigt arg men glömde snart bort den, ja la upp den på högsta hyllan i skafferiet. Dagen gick o han hade vart ute med mormor o sovit o allt, sen skulle jag ställa in falukorven i ugnen, o gick därifrån för att hämta telefonen, när ja kommer tillbaka står den en liten kille på bänken med skafferidörren öppen, chokladen hade han fått tag på o när han hörde att ja kom skynda han sig o proppa hela munnen full så han såg ut som en hamster om kinderna. Där stod han som ett ljus o låtsades som att ingen hade hänt.. ja fråga va har du i munnen?? han svara med ett svagt nej (då han inte kunde prata för det var så fullt) o ja fortsatte du ska inte spotta ut de kanske, o återigen ett svagt nej o man börja se chokladen rinna ut ur mungipan på honom.. hade lite svårt att hålla mig för skratt kan ja säga.. Min lilla buse de.. haha.. han är juh bara för otrolig på att komma på hyss o hur han ska utföra dom o sedan kunna stå o se söt o oskyldig ut.. haha..
han brukar numera skylla ifrån sig på katterna oxå.. När han gjort nått han vet att han inte får göra, ropar han på mig o visar o säger "katten gjorde de mamma".. så uträknad så de finns inte.. haha. Min grabb de.. tur att man kan skratta åt allt sen..

Nej nu blir det sängen, skriva lite i Felix lilla hyssbok o uppdatera den lite :)

Natti natt

P&K

20/2

Åhhh va skönt.. Allt är färdigt, lägenheten är i tipptopp!! Luktar skurmedel o aaa de är så gött.. Nu kan vi bara ta det lugnt resten av eftermiddagen, ska snart börja med maten, Tror de får bli ugnsstekt falukorv o mos till.. Sen ska ja försöke ge mig på att få bort borden ute i hallen.. Pappa sa att det borde räcka med att blöta den riktigt mycke o sen dra bort den.. får hoppas de.. för den vill ja inte ha kvar nu när vi ska måla.. Funderar på om ja ska försöka hitta någon snygg väggmålning som ja kan ge mig på.. Ha den på den lilla väggen vid toadörren kanske.. mm de skulle nog funka.. sen ska ja hitta någon snygg matta o matchande dörr matta att ha där ute.. så kommer det bli hur bra som helst tror ja.. skönt att det händer nått här hemma.. snart är det nog så nära ett hem ja vill o kan komma..

Felix ligger o sover, han somna i min mormors knä förut medans ja torka golven.. Hon var även med o hjälpte mig med det sista när dom kom.. Så glad över att ja har henne.. o mamma såklart..
På söndag ska Felix till mamma.. för då ska ja juh ha makeup klassen.. Malin kommer och håller i den samtidigt som ja får min utbildning.. hur bra som helst.. kanske ja kan komma igång med det snart o få lite extra pengar genom de oxå. ska sätta mig o skicka till folk igen o se vilka som kommer.. Hoppas det blir några iaf..

så Min helg den är fullbokad iaf..

o Felix kläder har kommit från HM.. får se om ja orkar ta mig dit i morgon eller nått o hämta ut.. är juh ingen panik direkt..

Nepp nu ska ja lägga in lite låtar på min MP4.. så den är laddad med musik o redo för att användas..

P&K

20/2

Min Mp4 kom idag :) jätte nöjd med den, fast ska köpa ett par andra hörlurar till den.. dom gilla jag inte.. men allt kan juh inte stämma :) fick även mina fyra andra filmer.. Felix var i helt extas när han såg dom.. Åhhh kolla den mamma, fem minuter senar, ja kolla den mamma.. eller den mamma.. haha.. så söt!!

Nu ska ja fortsätta mitt rensande o städande. Mormor kom hit o tog med sig Felix ut så han fick vara ute o leka lite medans ja fixar här hemma.. Guld värd min mormor!!

nej bäst o dra igång så ja hinner klart när dom är ute..

P&K


Världens sötaste ungar!



Hade inte så mycket att skriva så la upp lite bilder istället på världens sötaste ungar.. Dessa två tillsammans kan komma allt möjligt att göra, o speciellt när bara en förälder är i närheten, två mot en vet ni.. haha.. Men så underbara..
De funkar så bra ihop.. De är så kul..
Vi måste nog kidnappa Allis snart igen o ha myskväll tillsammans.. Så får morsan o farsan ha en myskväll själva.. :) tycker ja låter bra de.. om de små liven bara kan bli friska samtidigt nångång oxå :)

nej nu blir det nog snart sängen för mig..

nästan helt klar med allt nu, fortsätter i morgon istället tror ja..

P&K

19/2

Rensar skrivbordet för fullt.. ja är så expert på att stöka till när ja rensar så just nu ser det ut som ett bombnedslag.. haha.. men de blir bra sen när det är klart iaf :) det är juh de som är huvudsaken..
Va iväg o handla en massa förut, så nu är helgen fixad..
Köpte även färg till hallen, så på lördag kommer pappa o målar åt mig.. ska bli så skönt att få bort den fula färgen som är.. sen är det bara att börja planera hur ja vill ha allt.. finns mycke ja vill göra men de blir lite i taget.. är juh inte gjord av pengar direkt..
Börjat samla på mig Disney filmer oxå.. buda lite på tradera o idag kom dom första två på posten så nu är det bara fyra kvar.. vart juh rätt så mycke billigare o köpa där än på på nå¨n affär.. o dom är juh nya så de är juh bra..
Min mp3 kommer förhoppningsvis i morgon oxå :) även den från tradera, en  ny med 8gb för 280 kr tycker ja är rätt bra.. sen om det inte va nått speciellt märke på den spelar inte mig nån roll.. huvdsaken är att den funkar.. 

nej nu blir det o fortsätta.. få se om ja skriver mer sen.. 

o om du läser detta Banke så har ja inga pengar på telefon att ringa upp för så du får gärna ringa igen om du vill :)

P&K 

19/2

Idag är både ja o Felix betydligt piggare. ska snart göra oss i ordning o åka ut en sväng.. mamma kommer o hämtar oss.. 
Mamma här även fått goda nyheter idag, hon vann sin förhandling med jobbet och fick nu behålla det. De hade efter mycket om o men insett deras fel o kröp till korset. De bad så hemskt mycket om ursäkt o lovade att detta inte skulle upprepas igen. Så hon fick välja mellan att behålla jobbet med fast anställning eller två månadslöner. o Mamma valde behålla jobbet.. Det va skönt att det löste sig för henne.. Det var juh dom som gjort fel och inte hon..

Nej nu ska ja göra mig i ordning, kolla va ja ska handla hem o så.. Vet iaf saker ja ska ha för att få lite mer ordning på sakerna här hemma.. ska även försöka hitta nått som man kan lägga alla gamla barnkläder i så att det inte blir förstört nere i förådet.. Får snart inte plats med mer kläder så måste få ner dom.. Vill juh inte slänga för det är bra o ha när man får nya barn om man får en pojke..

P&K

18/2

nu har ja precis duschat o gjort mig i ordning för natten.. fastnade här en stund oxå.. kolla om de hade hänt nått kul på ansiktsboken.. vilket det inte hade.. så nu blir de sängen..

NightyNight

P&K

18/2

Fan va ja är rastlös, de bara kryper i kroppen på mig, funderar på va ja ska ta itu med.. tänkte rensa skrivbordet men ja ¨måste införskaffa mig lite pappershållare o sånt först o har ingen bil idag så det får vänta tills imorgon..
så nu funderar ja på om ja ska ta o rensa någon garderob, finns alltid saker man kan kasta bort så..
I morgon ska ja iväg o handla lite grejer, Tänkte att ja ska bli ordningsam av mig så måste köpa lite saker för att det ska gå lite smidigare.. haha.. får väl se hur länge de varar.. papper o sånt är juh inte min starka sida att hålla ordning på..
sen ska ja även leta efter någon färg, för eventuellt i helgen ska det målas om i min hall... Yeah!!! som ja längtat efter det.. pappa är snäll o kommer o hjälper mig.. så då går det fort oxå..

nu har ja precis satt på ugnen, ska snart slänga in en fiskgratäng. mmm gottgott.. fick bli lättlagat idag, så hinner ja med mer o greja överallt..

har börjat buda på tradera lite, faktiskt vunnit fyra auktioner, duktig ja :) ska börja samla på mig alla disney filmer tänkte ja.. kan va lite kul o ha.. älskar juh disney själv så.. o skönt att ha några att variera med o inte se samma hundrafemtioelva ggr innan herrn tröttnat o man skaffat en ny.. men först måste ja skaffa en hylla som ja kan ställa dom i så att mister inte når honom..

BTW, Felix heter faktiskt Per Felix Blåbär.. hahahaha.. så goo han.. fast idag har han sagt sitt rätta efternamn några ggr iaf..

nej nu ska ja göra nått igen...

P&K

18/2

Svar till Banke:
Haha ja du de är juh inte helt omöjligt, en stund blir de nog bra.. haha.. mm ja hoppas oxå han blir bra snart kraken..

*********************************

Nu ligger bubben o sover middag, hur han kan sova vet ja inte med allt hostande.. Hoppas hostmedicinen tar bort det snart.. kan juh inte ge mer just nu måste vänta nån timme till..
själv ska ja försöka ge mig på att plocka lite nu, men är sååå seg.. Felix är iaf feberfri idag, men han får allt vara hemma i morgon oxå, funderar även på om han ska få va hemma fredag oxå.. Känns som han behöver vila upp sig nu ordentligt innan jag utsätter han för nya bakterier o skit.. Med tanke på att han vart sjuk fyra ggr på fyra veckor nu så..
Håller på o kollar lite efter en klänning till mig som ja ska ha när jag är tärna.. funderar på om de kanske kan bli billigare att sy den, men då ska ja juh hitta nån snäll människa som vill göra de oxå :) jag är juh totalt värdelös på att sy.. eller ja, jag kan väl sy men har absolut inge tålamod om det blir fel :)
Ska även sätta mig o försöka få tag på någon lokal att hyra till brorsan 25 års fest.. 

nepp nu orkar ja inte skriva mer här.. 

P&K 

18/2

Hej o hå, denna natt har jag fått sova lite mer iaf.. natten till igår va inge rolig alls, Felix hade sån feberyra så han vaknade hela tiden, jag hann väl mer eller mindre precis slumra till så var det dags igen.. så sammanlagt vart det inte så mycket sömn under natten.. kraken va alldeles kokhet, gick upp mitt i natten för att ge han medicin, så då kunde han väl somna till en stund, men då kunde inte ja sova bara för det.. Han var iaf snäll o lät mig ligga till klockan nio, sen gjorde vi inte så många knop på förmiddagen, jag låg bakom han i soffan o slumra o han kolla på bolibompa.. o babblade som bara den gjorde han.. munnen gick i ett på han.. haha..

Senare under dagen så kom mamma hit så ja fick åka o hämta ut hostmedicin till Felix, o nässpray, o febernedsättande o lite annat.. fan va dyrt de blev på apoteket.. o då glömde ja även att ta med mig receptet på hans inhalator som ja måste hämta ut nytt av oxå.. ingen panik med den som tur är.. men ändå.. bara den kostar närmre 200 om inte mer har ja för mig.. fyyyyy.. men va gör man inte för att sina älskade ska ha det bra.. Åkte även ner till Nillas o Empoli, köpte med en ostbågspåse o en bilar tidning o en pizza till sjuklingen.. Man måste faktiskt få bli bortskämd när man är sjuk.. det ska juh inte bara vara negativt att va dålig :)
Så resten av dagen blev en mys dag i soffan, sen klockan halvåtta ville han gå o lägga sig.. Sagt o gjort så somnade han på fem minuter. Han hade bara 38,7 i feber när han la sig så det går åt rätt håll..

Idag är han mycket piggare o tror att febern har sjunkit mer, lite varm är han fortfarande men..

På söndag som sagt har ja smink klass.. Ni som vill får komma, hör bara av er till mig senast Fredag så jag vet vilka som kommer..

P&K


17/2

Dags att uppdatera lite..
Helgen gick snabbt, bowla juh som sagt i fredags.. o lördagen börade med en tur på stan, både ja o Tina hitta oss en varsin klänning. trodde ja aldrig vi skulle göra i denna stad. Förnyade även mitt underklädds sortiment oxå.. så nu ska rensas o kastas lite.. o självklart fyllde vi på alkoholen oxå :) vilken tur vi hade, stängde precis nån minut efter att vi kommit in, så vi var sist ut därifrån..
Sen bar det av till Empoli, sallad för mig o Tina, den satt fint i magen.. Är så stolt över dig Gumman. :)
Efter maten åkte vi hem, gjorde mig i ordning o duscha lite o så.. sen kom Tina o hämta mig o så åkte vi ut till henne. där jag fortsatte att göra mig i ordning..
Senare kom Tommy o Cissi oxå, vi satt o tjöta tills klockan blev dags att åka in till krogen.. Cissi var nykter o körde, närsta gång får hon se till att inte ha bandy match på söndagen så hon oxå kan bli med o dricka, riktigt trevlig tös.. Fast hon var med o dansa o härja ändå så..
Väl ute på krogen så sög det ganska mycket.. majoriteten va typ 18-20. Dansade iaf endel, fick mig tre "ragg",  första kom mellan mig o tina o slet av sig tröjan (ingen vacker syn) o fula sig. vi skratta mest åt han, tills han börja komma lite väl nära mig, då fick jag börja buta bort han, han fatta väl efter typ andra eller tredje gången att ja inte ville ha han där.. hehe.. andra ragget var en kille som kom o fråga om vi skulle dansa, ja fråga va gammal han var för ja såg att han inte va äldre än 20. han tjata ett tag o fråga hur gamal ja va, han trodde ja var 20, vet inte om det ska tas som komlimang eller inte men.. iaf tillslut fick jag ur honom att han var 18 o då sa ja bara att det var barnaro o log åt han o gick.. han hitta snabbt en ny så det gick juh ingen nöd på han iaf.. haha.. tredje, ja va ska man säga om han, nog för att ja hade stövlar på mig men han var halva min storlek o såg tyvärr inte så jätte bra ut heller.. men han var iaf inge påflugen utan gick efter några sekunder när han såg att ja inte var intresserad..
Jo just de, en fjärde ringde o skicka under natten oxå.. men den säger ja inte vem de är..
Kvällen slutade tidigt för vi besluta att vi alla lika gärna kunde åka hem.. O rock ´n Röll mannen orkade sig inte ut så jag drog hem ja oxå..
Söndag, en mycket seg dag, vaknade rätt så sent.. o tog det bara lugnt, klockan halv tre fick jag besök av M, vi käka taccos och kolla på film. han drog senare o ja fortsatte mitt tvättande.. sen kollade ja på Beck på kvällen o orkade inte göra speciellt mycket..
Måndag stod det jobb på schemat.. Efter jobbet åkte ja o hämta Felix som var jätte sjuk kraken.. Mamma körde hem oss och ja tog tempen. 39,6 hade han.. han fick medicin o piggna snabbt till.. men sen vart han trött igen vid sju o ville sova, han somna men vaknade efter klockan åtta av att kattfan hoppa upp o börja trampa på hans ben så som hon bör när hon ska bädda.. åhhhh suck.. så då ville han inte somna om på ett tag.. men sen så...

nej nu ska ja fixa annat skriver mer om natten som vart o dagen som kommer sen..

P&K

14/2

Så idag var det alla hjärtans dag då.. Har varken haft tid eller lust att uppdatera bloggen på ett par dagar nu..
Denna vecka har bestått av jobb, så ja har vart hur trött som helst när ja hämtat Felix på dagis..
Han har vart jätte mysig nu på morgonen ett par dagar nu. var en morgon som han inte va rolig att ha o göra med.. o ja trodde ja skulle få en väldigt jobbig tid framöver, men redan nästa morgon va han på strålande humör o go o glad.. har fått massa kramar o pussar.. igår morse kom han när ja satt på golvet, o sprang mot mig o gav mig en stooor kram o sa åhh hej goding :) så jävla söt...
men däremot har de haft ett par duster med han på dagis istället :) så det är väl en liten trots period nu, han har juh aldrig gjort de på dagis förut, men kanske därför han vart så go hemma för att han redan fått ur sig det på dagis.. hehe..

Igår hämta Anders o Sara han på dagis.. Jag jobbade till kvart i fyra.. Sen efter att ja slängt i mig lite mat där så var det bara att åka hem, först var ja o hämta ut mina nya stövlar.. sen hem o duscha o göra sig i ordning för att åka iväg o bowla.. först var det bara ja bror o nina som skulle, för alla andra hade andra planer.. men som tur var hade "rock n´ Röll" mannen fått ändrade planer o så hängde Mr Siv på oxå.. Så det vart Lance Dickstrong, Nina, Jag, Miss Chewie och Mr Siv som spelade.. Hade skit roligt, det är juh ett par härliga grabbs som man inte kan sluta skratta åt.. Miss Chewie hade demonstration om hur min väska kunde användas på engelska.. Han hade även en kort förklaring om hur strippshowen kommer att se ut när han utför den på Ninas Möhippa.. skratta så tårarna rann stundtals..
Bowlingen gick dock inte lika bra för min o Ninas del.. haha.. men de kunde lätt ordnas med några handtryck o ordningsbyte i slutet.. även då skratta vi så tårarna rann när Miss Chewie helt ovetande ser på när ja sätter klotet i rännan med flit o han sen går o fixar en spare.. När alla sen skratta åt det anade han att det var nått skumt o ja kunde inte hålla mig längre o visa.. haha ojoj säger ja bara.. som tur var va det juh bara sista kastet för alla så det var juh ingen större skada skedd.. haha..

Idag så ska ja o Tina på stan, inhandla alkohol o förhoppningsvis något nytt snyggt att ha på sig.. skulle ha tvättat idag men när ja kom ner till tvättstugan hade en granne ändrat från torsdag till lördag.. åhhhhhh.. så nu måste ja hitta några snygga kläder.. har fan ingen snyggt rent nu.. så tvätta får ja göra på söndag när ja är bakis.. haha.. skööönt..
o eftersom ja skrev att ja ska vara bakis så förstår ni nog att ja ska dricka ikväll.. vart o vad som händer vet vi inte riktigt än.. men ja hoppas på att få med mig folk ut iaf.. ska även inleda projektet att få mannen med neger generna att komma ut på krogen oxå..

nepp nu ska ja ringa Tina o se när vi ska åka..

Sen blir det städa..

P&K

10/2

Lite onödigt vetande!!

En giraff springer i 57 km/h
På reklam för klockor är den ställd på tio över tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan. 
Enskimåer använde kylskår för att förhindra att maten fryser.  
Antalet människor som dödas av åsnor varje år är fler än det antalet människor som dör i flygkrascher. 
Världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver 
I USA är det enligt lag förbjudet att dricka öl ur en hink i ST Louise.
Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord.
Hälften av alla män som växt upp på bondgårdar i världen har haft sexuella kontakter med djur.
I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
Pentagon har erkänt att de försökte utveckla en "gaybomb" som skulle få fiendera att attraheras av varandra.

Har man inge bättre för sig kan man gå in på http://www.onodiginformation.se/topplista/

P&K

9/2

Dags att göra sig iordning o åka o hämta bubben.. Denna dag har vart otroligt seg, känner mig som en fjärkontroll som batteriet börjar bli dåligt i, så man får skaka o slå på den för att det ska funka.. Vet dock inte om det funkar att skaka o slå på mig för att ja ska komma igång idag, o inte heller lika smidigt att byta batterier i mig.. Men får nog ladda upp batterierna i helgen.. eller så kanske de blir värre efter all alkohol..
Måste börja prata lite med folk om helgen oxå.. så man inte sitter här sj o glor.. Ska försöka se till att mannen som ligger på bardisken o försöker bli våldtagen ska gå ut oxå.. får väl se hur de går med det.. hehe..
Tina o Per o Nina ska iaf med ut.. så får se vilka mer man kan prata med.. Jenny har ja sagt till oxå, o hon verka inte helt ointresserad så det hoppas vi på..

Prata även med Malin från Fillipstad på facebook förut, så hon ska komma in till stan o hjälpa mig att komma igång med mina klasser lite mer.. Ska även bjuda hit några vänner då oxå, så ska hon hålla i en makeupklass för dom så jag får min utbildning på den oxå.. har inte fått svar om vilket datum än men ja la förslaget den 22 februari.. så om det är nån som vill komma då är det bara att höra av sig.. Juh fler dessto bättre så att säga..
Vill juh komma igång med det men ja behöver nog en lite pusch på vägen, sen rullar det nog bara på skulle ja tro.. när man väl kommer i det.. Ett perfekt sätt att tjäna extra pengar på..

nej nu ska ja fixa mig lite.. måste juh in o handla innan ja åker hem oxå så då kan man juh inte se ut hur som helst..

P&K


9/2

Dagen började med att mamma ringde klockan kvart över åtta, hon hade fått tid på sjukhuset kvart i nio och eftersom jag hade hennes bil så var ja tvungen att åka o hämta henne.. Vi trodde juh inte att hon skulle få tid så tidigt men.. Det var då bara att skynda sig upp o göra ordning Felix o mig o slänga oss i bilen för att hämta henne.. Släppte av henne på sjukhuset o sen åkte vi hem för att göra oss klara för dagis.
Felix var dock inte så sugen på att åka, utan ville hellre se på film. Han tog upp fighten med mig men insåg sig besegrad efter en stund o gick med på att klä på sig allt o äta frukost.
Åkte till dagis och där var han heller inte så sugen på att stanna.. han ville hellre följa med hem, eller att mormor skulle stanna på dagis med honom.. Försökte lirka lite men slutade med att vi fick lämna han ledsen ändå.. Men som alltid vet jag juh att det går över så snart man gått därifrån..

Har suttit nu med Photoshop o grejat lite snart klar med det och kan skicka in. Tog en paus o gjorde om bloggen lite.. lite bättre än den innan.. men så snart ja fått koll på Photoshop lite mer ska ja fixa min egen..

Är riktigt seg idag, men det är väl resultat av för lite sömn i två nätter nu.. O man blir inte direkt piggare av att sitta vid datorn o plugga..
Denna vecka är mer eller mindre fullbokad. Idag o i morgon står det plugg på schemat. Onsdag, torsdag o fredag jobb. Torsdag efter jobb ska vi till Bror o Nina o hälsa på, fredag efter jobb ska ja fika med Maria. Lördag blir det festa, funderar på om man ska ha en liten fest här hemma.. Söndag ska ja vara bakis :)

nej nu ska ja fortsätta med pluggandet.

P&K

8/2

Japp då sitter man här, känner mig som en gamal rostig volvo från 1800 kallt som kämpar för att starta..

dagen igår va livad, vi började dagen med att åka ut till Tina o familjen.. Fast först mötte vi upp varandra på maxi för att handla lite.. Det slutade med att Alicia o Felix stod i min vagn o taggade upp varnadra o tjoade o skrek glatt, folk runt omkring vände sig om vart vi än kom, några med ett leende på läpparna o några med ansiktsuttrycket "har du ingen pli på ungarna eller" men  va gör de, de hade kul iaf o satt inte o tjöt så, några ggr lite väl höga läten som kom från deras stämmor men det tog de två mammorna hand om, o tystade, efter en stund när de små liven behagade sig att faktiskt lyssna på oss :)
Sen fortsatte färden ut mot Lassegård, Perra hade redan tänt brasan och var färdig för att användas.. korven dukades fram och slutade med att ja satt med tre grillpinnar o försökte grilla då Felix o Allis tröttnade:) Felix tog dessutom hellre en kall korv att tugga på än en grillad.. kan vara för att han hade sin korv överallt förutom där den skulle vara..
Efter maten tog vi oss en liten promenad för att försöka tysta en väldigt trött Felix, efter mycket om o men gav han upp fighten o insåg sig besegrad av sömnen o somna skönt i vagnen.
Mamma vars huvudvärk började komma allt mer gick in med resten och tog sig några tabletter.
Bullar o kakor o några muffins med för mycket smör i dukades fram, vi fikade o sen vaknade lilleman ute.
Nu var det dags för lördagsgodis, de alla tre barnens höjdpunkt under dagen ( just det ska kanske säga att Malin o Anders o Adam var där oxå).. Barnen varvade mellan att springa o slåss om leksakerna och att springa o hämta en ny godisbit. Ljudnivån blev allt högre o högre och tjuvnypen mer o mer. Men men what too do?? de är juh bara barn. :)
Dock kändes mitt huvud som att det var färdigladdat för sprängning men det hör inte hit.
Kvällen kom o Malin med familj åkte hem. Kvar var då två vildingar som alltid är lika duktiga på att tagga upp varandra till bus o hyss.. Men tur är väl det att det finns en sån snäll lekfarbror där som kunde lugna stämningen en aning. Maten som han dukade fram på bordet var dock inte vidare intressant..

Klockan gick mer o mer, o det var dags att åka hem, men först fick vi lov att göra ett stopp hemma hos bror o Nina. Felix tog upp fighten mot sömnen igen, för han kunde juh absolut inte missa Totto o Nina, detta battle vann han dock o var vaken fast inte pigg när de klev in i bilen. Körde dessa två till en fest, o ut kom Länne o prata lite innan vi fortsatte resan hem..

Väl hemma o när sömnen väl hade vunnit fighten med Felix så var jag rastlös så ja drog igång o diskade o plocka o så.. När disken var klar hade jag visst ett par missade samtal på telefonen.. O på tal om det så ringde det innan ja diskade oxå, detta samtal var ifrån en väldigt full o go man, jag fick mig ett par riktiga skratt åt han, som vanligt när denne drar igång. Samtalet avslutades med att "nu får du ha en trevlig kväll, o natta lillkillen (som ja redan sagt till honom sov, men va gör det) o sen bädda ner dig o kyssa dig på kinden o säga att det var från .... "
Men åter till dessa missade samtal, ringde upp o fick prata med Länne, han förklarade snällt för mig att min kära bror va väldigt full o "körde lite buss". O ville ha skjuts hem.. Mitt svar var juh då självklart att Felix sover så det går inte så bra.. Länne snäll som han är sa att han skulle försöka gå med honom hem. efter ca 40 min ringer telefon ett antal ggr igen, då samma person med samma bekymmer. de hade då försökt att gå o hade inte kommit mer än 20 meter. Snälla syster som bryr sig om sin bror o vill att han ska komma hem ordentligt tar på Felix kläderna o åker ut för att hämta dom. När jag kommer fram ser jag en väldigt borta bror.. Efter mycket om o men fick dom in han i bilen, o färden började. Klarade oss utan att stanna, men en väldigt bitter bror satt o försökte skynda på bilen. Det funkade dock inte då pedalen satt fast i den hastighet ja tyckte var bra.. Väl hemma hos dom tog det en stund innan han kom in, men efter ett par spydiga ord mot sin snälla syster som ställer upp på honom kom han in o där slutar berättelsen från min sida om det.. 
Men bilen fortsatte sin resa ner mot den ödsliga staden för att släppa av Länne. O sen hem för att få lilleman att somna om igen, efter ca 45 min kunde han varva ner o sova och jag somnade ungefär vid klockan halv tre, därav varför jag är seg o trött idag.. kan nästan tro att ja var ute o söp igår.. men icke.. 
Tyckte dock det var synd att ja inte kunnat vara med de grabbarna o Nina, fruktansvärt roligt folk. O jag ville juh heller inte missa mannen som ligger på bardisken med tröjan halvt uppdragen, gylfen nere, en cigg i munnen som skriker kom o ta mig snälla, "rock n´ röll" ..
Får hoppas att det kan återspelas nästa helg då det är min tur att intaga lite mängder alkohol, dock mindre mängder än vissa andra denna helg.

Så som sagt denna dag har det inte skett speciellt mycket än, vi skulle ge oss ut o åka pulka men väntar nu på att Felix ska vakna ur sin sömn.. Även denna gång vann sömnen över honom.. Mamma märkte dock inte att han somnat eller att han var trött för den delen heller, utan pratade i telefon men en kär liten vän, o felix satt o kollade på bolibompa, sen helt plötsligt sov han.

Så snart vaknar han nog, o då börjar dagens resa med gå ut ock leka i snön och bli barn på nytt igen.

Btw, nu har jag äntligen fått svar från CSN, men alltid ska det väl vara något. Nu hade dom beviljat bidraget och missat att jag ansökt om lån oxå, så nu tar det ännu längre tid.. SUCK!!!!

P&K

5/2

känns konstigt att ligga i sängen klockan tio, det är inte varje kväll ja känner att ja är så trött att ja skulle kunna tänka mig att somna nu.. känns skönt.. skönt att få ladda batterierna för ännu ett pass på jobbet i morgon.. Felix ska till dagis, vilket ja tror han kommer tycka är gör skönt.. han har juh inte vart där på hela veckan, o knappt nått under tre veckor.. så de behöver han nog nu tror jag..

nästa vecka ska cykeln fram, nu har ja haft tur att mamma inte behövt bilen så ja fått låna den.. men nästa vecka jobbar juh hon så då får ja cykla till jobbet.. men de ska bli skönt de med, bara snön försvinner så är de juh lugnt.. annars får ja väl gå...

va inne o stoppa om bubben nyss oxå, han hade vänt sig o låg med huvudet utanför sängen.. haha.. sötisen.. men nu har ja bäddat om honom o pussat godnatt.. o gissa om ja skulle velat krypa ner brevid honom o sova.. men lär nog inte sova så bekvämt i hans säng.. hehe.. nog för att ja är liten men inte riktigt så liten..

nej nu slocknar mina små ögon snart.. nu blir de natta..

P&K 

5/2

Dagen började bra.. gjorde mig ordning i lugn o ro för jobbet.. Maria ringde så ja vart sittandes o prata med henne rätt länge, vi hade mycket att prata om.. ska ta en fika snart o fortsätta prata.. Hon är så bra den tjejen.. så lätt att prata med, så rolig att umgås o jobba med.. a hon är en pärla helt enkelt..

Sen var det dags att leta fram jobbkläderna.. sprang omkring i en halvtimme utan resultat.. tillslut gav ja upp o fick åka o låna av brorsan.. vet fan inte vart ja gjort av dom alltså.. men a iaf, fick stressa iväg o hämta dom o skynda upp till jobbet.. där haffa chefen mig o ja fick börja på en gång..

dagen på jobbet började bra.. fick något väldigt fint att titta på ;) det varade juh dock bara i nån minut..
resten av dagen var inte speciellt lyckad.. gör stressigt o vi hade inte speciellt många personer som jobba idag.. så under tre timmar var det ingen uppehåll på att producera hamburgare, spela ingen roll hur snabb man än försökte vara så sa det bara poff så hade man lika mycket beställt igen.. tillslut så fick vi upp vårat skåp, a då beslutar chefen att skicka ut en person från köket, vilket ledde till att vi bara var två, o så kom det en buss o så var det kört igen.. jaja så kan det vara.. vet iaf att min rygg pulserar som bara den.. helt mör.. blir en massa värktabletter imorgon för att palla en dag till där uppe..

efter jobbet så åkte ja o hämta Felix.. och om han va glad att se mig, han sprang o gav mig en kram..
fruktansvärt trött har han vart idag, men glad o go för det.. har kollat på bolibompa o myst en massa.. klockan sju orka han inte va upp längre, så då gick vi o la oss.. men nu hostar han jätte mycket kraken..

blir en tidig kväll idag.. är såååå trött.. ska kolla på lyxfällan, sen blir det sängen..

får se om ja skriver mer sen lr ej..

P&K

5/2

ganska nyss kommit hem från J.. kollade på någon film som ja inte riktigt hängde med i en sväng.. hehe.. kan de komma sig tro??? va vet ja.. nej då, men de va en mycket trevlig o mysig kväll.. vart mycke prat om allt mellan himel o jord.. tänka sig hur denna värld kan vara ibland.. hehe.. inte klokt.. haha.. finns mycket man kan prata om.. 

fick sms av Jenny förut, "tänk om vi får dagens ris av gubben för att vi inte stanna o fråga hur det gick" haha.. men va ska man göra då, vi åkte juh jätte sakta för att se om han tog sig upp.. o de gjorde han juh, finns juh ingen mening med att vända o fråga om han behöver hjälp då när han klara sig o åkte iväg.. lr?? ja tyckte inte de iaf.. hade han inte tage sig upp hade ja juh självklart vänt.. 

nej undra om man ska försöka sova.. men är för upprymd för de nu tror ja.. hehe..

kort o gott var denna kväll minst sagt behövlig, skönt att bara komma hemifrån o få umgås o prata med nån människa mer än telefon kontakt :)

nej måste iaf försöka sova nu eftersom ja ska jobba i morgon.. börjar juh visserligen inte förns tolv så... men ändå..

natti natt

P&K 

4/2

Svar till Maja :) Jag vet jag ja lovar att ja ska försöka med det :)

**

Precis gjort mig klar, inväntar nu ett sms så ska ja åka.. skönt att ha nått att göra när en tråkig kväll som denna..

Har ännu mer ont i svanken/ryggen nu, kan knappt resa mig upp ur soffan juh.. gör skit ont.. vet inte hur det ska gå o jobba i morgon, kommer säkert gå bra när ja är där, men efter passet kommer ja väl inte kunna röra på mig.. hårda skor o hårda golv med dålig rygg 'är ingen bra kombination. man får ont i ryggen annars efter ett pass där uppe så.. men men.. Hoppas det är Maria eller Martin som jobbar. då kan man iaf få skippa tunga lyft tror ja..

kanske ska tvinga J o ge mig en massage.. hehe.. vore nått det..

haha förresten.. Tina du är juh bara för go du.. Ringde i min telefon förut.. "Yoyo!!! Ja har hittat en skit snygg kille till dig!!"  jag- "jaså, o vem är det då?? " Tina- "de vet ja inte men han är snygg iaf" haha ja o resten av samtalet skriver ja inte här.. men hon är att för go min lilla match maker:)

nu fick ja sms.. dags att åka :)

bye bye suckers ;)

P&K


4/2

Precis kommit hem..

Var inne på hm först i kga, hittade ett par mjukis byxor o en pyjamas till Felix, sen gick vi till Willys, handlade lite smått o plock som behövdes i skåpen.. nästan så man ska åka dit jämt o handla, vart mycke billigare än maxi iaf.. köpte även ett nytt te, Jenny sa att det var gott, ja har juh aldrig provat annat än vanligt te o de tyckte ja inte om.. så får se om ja gillar detta.. saknar att få sitta med en varm kopp o dricka när man fryser eller så.. oboy är ja juh inte så jätte förtjust i direkt..
Sen åkte vi till Max o åt lite innan vi åkte hem.. det va gott de..
Följde även med in till Anna sen när Jenny skulle hämta Jasmine där.. Har juh inte träffat dom på ett tag nu så tänkte att ja skulle va trevlig o säga hej.. där inne satt även Jennys mormor.. blev kvar där en stund o tjöta lite.. smygtitta lite på Josefin oxå, hon låg o sov så sött i vagnen.. såg så mysigt ut.. man blir juh så bebis sjuk när man ser en sån liten...
Förresten, vi åkte juh o hämta Jasmine på dagis innan vi åkte, o på vägen dit såg vi en gubbe på rullskidor som stod vid en refug o krångla, ja sakta ner för det såg ut som han skulle åka över vägen precis.. men de skulle han inte, så precis när vi åker förbi han så drar han sig, man ser hans min o armar som fladdrar o benen som flyger rakt upp i luften, det såg fruktansvärt roligt ut, men min första tanke var att oj nu slog han juh ihjäl sig, tänkte vända o åka tillbaka o se om han behövde hjälp men han kom upp igen.. Jenny som är skadeglad av sig i vanliga fall hade lite svårt att hålla sig för skratt.. hehe..

Nej nu ska ja plocka lite o så.. sen blir de att åka till J efter sju nån gång..

P&K

4/2

Vaknade klockan elva idag.. va skönt med sovmorgon..

Nu har ja precis duschat o gjort mig klar, ja ska åka o hämta Jenny så ska vi åka till Willys.. o kanske hoppa in på HM när vi ändå är där..

Resten av dagen består av, städ o plugg.. o ikväll blir de mys i soffan framför en film med J..

så ser min dag ut..

Prata med Tina förut.. konstigt ändå vilken effekt hon har på mig.. hon säger alltid det ja behöver höra o jag känner mig alltid starkare efter att ha pratat med henne.. Älskar dig gumman..
Hon o Jenny är dom som får mig att skaka av mig allt o bara fortsätta.. Ni är bäst!!

nej nu ska ja dra..

P&K

4/2

Hade jobbiga tankar men dom är borta nu.. Fått pratat av mig lite. o fått väldigt snälla ord. Tänkte ringa Tina, men tyckte att hon skulle få sova med tanke på att hon har vart sjuk.. o nu kommer hon bli arg när hon läser detta för att ja inte gjorde det.. Förlåt men gjorde det för din skull gumman :)

"det är då du ska visa dig stark o inte bry dig, stark som jag vet att du är"
J dom orden värmde. tack gubben!

nu ska ja lägga mig.

P&K


3/2

Ligger nu i soffan o är proppmätt.. vart en Elmaco.. Mormor kom så snällt o hämta mig förut o körde mig till mamma.. så gick ja till maxi o handla lite, sen åkte ja o köpte mat till mamma o dom o så fick ja en meny oxå.. men vågade inte äta hos dom för mamma har spytt idag o har ja klara mig från att bli smittad av bubben min så vill ja juh inte bli smittad av mamma..

Ryggen gör fruktansvärt ont fortfarande efter den gången ja knäckte den.. kan inte sitta ordentligt för länge innan de gör ont, speciellt inte på nån hård stol.. hoppas de ger med sig snart.. annars kanske ja borde gå iväg o få typ nån massage eller nått..

Fått ett avslag på fondsökningen oxå, men de är 22 kvar så kan juh hoppas ja har tur med några iaf..

Inge bra finns det på tvn heller,  kollar på nån komedi på sexan, verkar inte va nå vidare men.. vet inte om ja vågar kolla på thrillern på trean.. inte nu när ja ska sova själv.. hehe..

I morgon ska ja sätta mig med datornkunskapen, sen ska ja försöka ringa o kolla om rättegångar i Karlskoga. jobbiga är att man vill juh gå på nån som är intressant, men som ändå inte tar flera dagar..

såg på familjen annorlunda igår.. herre gud alltså, rätt imponerande att ta hand om så många barn o få vardagen att rulla på som den verkade göra för dom iaf.. en annan kämpar med att få dagen att räcka till ibland o har bara ett barn.. hehe.. fast det har nog med att göra att man alltid gör det bästa av situationen oavsett allt.. o då funkar det nog... men ja vet iaf att ja vill inte ha så många barn iaf.. ja vill ha tre.. de sista två ganska tätt.. men just nu räcker det med min underbara lilla skrutt, så ja kan ge han all kärlek o uppmärksamhet han förtjänar.. o så ska ja se till att få min utbildning först innan ja skaffar fler. o sen måste ja juh hitta HAN som ja vill skaffa barn med oxå.. o det kan juh ta tid, om ja fortsätter vara så kräsen.. haha..

nej nu ska ja kolla klart på filmen..

kanske orkar skriva mer sen..

Skicka förresten till Anders förut, skrutten mådde bra, febern hade sjunkit o han härjade.så de är bra, kan ja slappna av lite nu iaf.. sen skrev ja massa om va han skulle göra o inte, han måste tycka ja va lite jobbig, hehe, men skit samma, då vet ja att ja sagt det o då känns det bättre för min del :)

ne som sagt..

over and out

P&K


3/2

Denna dag har vart så lugn.. Felix han har haft feber, 39,3 på middagen.. så han har inte orkat gjort speciellt mycke.. bara suttit o soffan o kollat på film o sovit.. ätit en halv banan, men han har juh druckit massa iaf så det är juh huvudsaken.. fick ännu mer ångest att lämna bort han idag, vill juh ta hand om han när han är sjuk.. pyssla om honom o skämma bort han. sen är de nog lite att ja vill ha kontroll på hur han verkar o om han blir bättre eller sämre.. men Anders kommer nog få ett par sms av mig så att ja vet hur det går med honom.. Kom just på att jag skulle packat ner hans andningsmaskin oxå, men det glömde ja.. men ska juh försöka ta mig till mamma o hämta bilen. så får svänga förbi med den då.. är juh bra om dom har den ifall han får "krupp" oxå..

Som sagt, ja ska juh försöka ta mig till mamma.. så tråkigt att gå men de får nog bli så tror ja.. tänkte att ja kanske skulle ta o åka över till Willys i morgon, få med mig Jenny oxå, vi prata om att åka dit, men ingen av oss hade bil denna vecka.. fast nu sa mamma att jag kunde låna hennes bil så då kan vi juh åka..

funderar på va man ska hitta på för mat idag oxå.. är rätt sugen på en elmaco :) får se va ja gör åt det..

Ikväll blir det lugnt.. ska bara vila, har juh inte bleve så mkt sömn de här två dagarna.. så i morgon ska det bli skönt med sovmorgon..
torsdag ska ja juh jobba, slutar fyra.. just ja, de skulle ja juh sagt till Anders oxå.. aja får säga det sen.. kan juh vara bra att han vet att ja inte är hemma exakt fyra så dom inte står här o trampar.. hehe..
fredag ska ja oxå jobba, om Felix är feber fri de vill säga..
Peppar peppar ta i trä så har inte ja känt av nått denna gång, hoppas verkligen inte att ja blir sjuk nu oxå..

nej nu ska ja ringa lite samtal o fixa mig i ordning..

P&K


2/2

Tänkte bara skriva några rader innan ja ska sova..

Felix somna efter lite om och men, han var väldigt varm så feber har han oxå.. Ville inte bråka med han o ta tempen, det räckte med att känna på han för att förstå att han hade det.. ligger o små hostar o har sig där inne..
Idag fick han i sig 2 bananer sammanlagt, tre kex o översta brödet på en hamburgare.. Inte ens glass ville han äta.. stackarn... men huvudsaken är att han dricker, o de har han gjort..

Prata med Tina idag, dom ligger oxå hemma o är sjuka.. Tycker synd om dom, de har oxå haft otur nu med sjukdomar, de vart nyss friska o nu åkte dom på de igen.. Hoppas alla blir friska snart så vi kan komma ut med presenterna till Allis, o leka o mysa..

I morgon åker Felix till anders.. har lite dåligt samvete, vill juh ta hand om honom när han är sjuk, o han brukar juh alltid vilja va hos mamma då.. men det är juh inte nån främling han åker till så, de är juh hans pappa så ja ska juh inte behöva ha dåligt samvete för det..

nej nu ska ja gå o lägga mig o sova..

P&K

2/2

Magsjuka i huset.. Felix spydde som en gris igår kväll.. Hela min säng vart full, sen spydde han i soffan oxå, tur att det inte är tygsoffa.. så i natt fick vi båda två sova i soffan. inte så bekvämt kan ja säga.. fyyy..  klockan ett sydde han sista gången o har inte spytt sen dess.. så hoppas på att det bara var det som kom igår.. stackarn.. han har allt bra otur han när han blir sjuk..
Min mormor kom hit förut med glass, asidofilus fil o proviva åt honom.. så söt min mormor.. kanske han får i sig nått iaf.. en o en halv banan har han ätit iaf.. alltid nått.. de brukar ta ett tag för honom efter han spytt innan han vill äta nått..
nej nu börjar han bli trött så vi ska nog lägga oss att mysa nu så han kan somna..

P&K

1/2

Ahh.. Vart har denna dagen tage vägen.. de bara sa poff så var dagen över..

Åkte hem till mamma förut, skulle lämna bilen.. Mormor kom dit oxå o sen kom morfar.. De är så roliga de där två när dom drar igång.  de kan dra igång varandra rätt bra ibland o bli som unga på nytt igen :) men va är de som säger att när man blir gammal o grå så måste man bli det i sinnet.. Ända sen ja var liten så har jag alltid haft dom som mina förebilder, de var min dröm att kunna få skaffa familj o kunna hålla ihop livet ut.. tyvärr vart det juh inte så, men de va nog bäst så¨.. ja tror o hoppas att ja fortfarande har chansen att få det med nästa..

sen la jag o Felix oss i soffan hemma hos mamma, ja hade huvudvärk o Felix va trött så där somna vi.. när vi vakna stod maten färdig på bordet.. lyx.. bra att vara hemma hos mamma ibland så man kan bli lite bortskämd :)

sen körde hon hem oss o vi fortsatte kvällen men mys o bus.. gjorde ordning ett bad till Felix, smörjde sedan in han med en barnolja som ska hjälpa barn att somna in lättare på kvällen.. läste en saga för han o sen la han sig o somna strax efter att ja gått ut därifrån.. 

så nu sitter ja här.. kollar på Beck o äter glassbåt.. 

Igår kväll var ja inne på cdon, skulle se om dom hade några bra billiga barnfilmer, hittade en del, o när ja skulle beställa så kunde man bara beställa om man hade visa kort.. o de har juh inte ja.. måste gå ner o fixa de snart.. har tänkt på de länge.. passade även på att klicka på bevaka Lejonkungen som skulle komma igen.. det är juh felix favvo film just nu.. skulle få tror de va 5 filmer till felix för under 200.. sånna som jag vet att han gillat.. brända filmer äter juh dvdspelare tydligen har jag hört så.. 

nej nu orkar ja inte skriva mer.. 

P&K 

31/1

Sitter o kollar på den Gröna Milen.. så fruktansvärt bra.. så snart kommer ja att börja stor gråta.. usch, vill bara hoppa in o krama John Coffey, han är som en stor söt Nallebjörn.. så sorgligt slutet.. stackars John.. 

usch, nu har slutet vart.. blir lika ledsen varje gång, trots att ja sett den ett par ggr redan.. lite känslig kanske, men skit samma den bjuder ja på..

ska snart gå o ta min sista ciggarett.. får se hur det går med slutandet.. förhoppningsvis bra.. men beror juh lite på vilka motgångar ja får oxå.. hehe.. kanske skulle sluta när Felix åker till Anders men.. ahh vi får se hur det går i morgon..

nu ska ja se klart på filmen,sen blir de sova,.

P&K