avskyr

Jag verkligen verkligen avskyr falskhet och dubbelmoral. Och tyvärr finns det närmre än vad man önskar, man får se de som står en nära bli utsatta för det, man blir utsatt själv för det och det verkar inte finnas något sätt att slippa det.. Vad gör man då för att minst ta illa vid när detta inträffar.. Skiter man bara i det?? Kan man verkligen göra det när det är någon som man älskar som hamnar i kläm, eller när det är någon som är maktlös och inte kan försvara sig själv.. Jag önskar jag kunde det, men det går bara inte. Det är väl det som gör mig till den jag är..

En annan sak som jag heller inte klarar av är när vuxna människor sjunker till dagis nivå. Att en vuxen person kan agera på ett sådant barnsligt sätt, hantera sina problem genom att hämnas för något som egentligen inte ens är något att hämnas över. Jag kan inte förstå när en vuxen människa blir så fruktansvärt barnsligt egoistisk. Men det är ju jag det..

Säger absolut inte att jag är perfekt, för det är jag inte. Alla människor har fel o brister. Vissa har fler än andra. Men detta är verkligen ett tänkande och agerande som jag inte klarar av. Det får mig att koka över och det är precis vad jag gjort. Ska lägga mig o grubbla över hur ja ska göra, stänga igen eller öppna mig??  vad tycker ni??



Fastingen

Vart nere på stan med Felix idag, han har åkt massa karuseller och fått drage snören o så.. Han var mer än nöjd när vi åkte därifrån.
Pratade med Banke innan vi åkte ner så dom kom o mötte upp oss sen för o kolla när Felix åkte, o himla tur för mig det får då ville han hellre åka karusell med Banke ist.. fast ja åkte oxå med han :)
Det lös verkligen om skrutten när vi var där.. Så kul tyckte han.. I morgon ska vi ner igen, ska möta pappa då oxå, så de blir väl någon karusell då med antar jag..

här kommer några bilder


Banke tyckte inte om denna karusell


Men som sagt Felix hade skit kul :)

Efter det drog vi hem till Jenny o Jasmine. Vi grillade o hade jätte mysigt..  Barnen lekte för fullt.. Nu är vi hemma o Felix han somnade på två röda sekunder efter att han la sig i sängen.. blir strax sängen för mig med..

Puss o godnatt


Godnatt Macken, vi ses i mörrn


Dagarna

Dagarna har gått fort nu.. har haft något att göra hela tiden.. var igår en sväng på dagen som ja hade tråkigt men då björ snälla Björk o Sandra dit mig på grillat, efter mycket om o men så tog jag mig dit lagomt till att dom nästan hade ätit klart :) men gott var det trots att det var lite kallt.. Sen satt vi o stre en stund innan dom skulle ivåg.. Mycket trevligt som alltid..

Annars dessa dagar har jag varit överallt tror ja. Men skönt att jag haft saker att göra iaf.

Idag kom Rebecca hit, vi skissade upp tatueringen.. Tror den kommer bli skit bra.. Kan knappt vänta tills vi ska göra den :) :) Yeah, my first tattoo :P Hittade en text ja ska ha oxå.. :)
Vart en heldag spenderat med Becca o Malte, käka på donken, for omkring o leta hjälm till Malte o allmänt umgicks o hade trevligt.. Nästa gång får vi se till att grabbarna får leka oxå..
Mr none Mexican kom hit (eller ja han är här fortfarande), har käkat kycklingsallad, kollat på tv och gjort några andra saker som jag tydligen inte får skriva här har han informerat mig om.. Tror det kan ha att göra med  hans image.. haha.. Vet inte riktigt vad han menar med det, men ja får helt enkelt vara snäll o hålla de för mig själv o mina närmaste vänner. O så har ja juh hållhakar på han nu oxå.. Me Like!! hade tänkt att ja skulle tage kort oxå o lägga ut här men fick inte det :)

Nu blir det nog snart sängen för oss..

Natti natti

Puss o Kram

kliar

Det kliar så grymt i mina ögon just nu.. tror ja blir tokig snart..

Har sovit skit dåligt i natt, haft mardrömmar o bara legat o funderat en massa..
Idag är det dags att verkligen lätta på trycket, ja hoppas ja får chansen att göra det.. det är så mycket som ja skulle vilja säga men aldrig får chansen.
Många funderingar nu, som även dom måste komma fram idag. Måste få ett svar på allt.. Jag vet inte längre hur jag ska göra..

Nu ska ja gå ner i tvättstugan o kolla om det är ledigt.

puss o kram

haha

Hittade en äldre version av dessa två..

 

Love them!!

what 2 say!

Ja va ska man säga, förstår helt enkelt inte.
________________

Dagen:

Banke kom förbi en sväng när Felix sov o lämnade filmen de skulle lämnat idag.
Efter att Felix vaknat drog vi till Sandra, Björk o Jamie. Jamie o Felix hoppade i studsmattan, vilket de tyckte var jätte kul. Sen dukades det fram fika som Sandra vart duktig o bakat, mycket goda kakor, tyckte Felix oxå för han åt många han :) Satt o stre en massa massa, mycket trevligt. Sen gick vi in, satte på en film och myste i soffan tills Felix ville åka hem till sin tutte o snutte, som han nu endast får ha i soffan när han myser eller när han ska sova o det funkar hur bra som helst.
När vi kom hem så var det raka vägen till sängen o nu har han precis somnat..
så nu sitter ja här o funderar en massa och kollar på klick. Vill ha hans fjärrkontroll :)

har mycket ja skulle vilja skriva just nu men sparar det.. lika bra så..

puss o kram


godmorgon

sitter i soffan just nu med bubben breve mig, han ligger o kollar på Mr Bean den tecknade varianten.

denna natt har vart fullt av drömmar den med, drömde om min tatuering som ja ska göra.. hehe

Pratade med Rebecca igår om den, så vi ska försöka ses till veckan för o rita upp den o så.. ska bara hitta en fin text som jag verkligen fastnar för. Jag har juh min speciella men jag tror den blir för lång faktiskt, den passar nog inte med resten av tatueringen då.. Vill juh att min första ska bli bra så jag inte ångrar den.. :)

Idag skulle Kenneth och Banke komma o hälsa på en snabbis, sen ska vi kanske iväg till Sandra o Björk o Jamie, det vart inge igår så vi sa att vi skulle försöka ta det idag istället. Ska även greja lite här hemma så det bara är att dammsuga o torka golv o tvätta i morgon. får se när lillplutten känner för att sova en stund, smidigast att göra det då.

Bra väder verkar det bli iaf, skönt!

see ya later.

puss o kram

Hemma igen

Nästan precis kommit hem, sitter o tittar på hundtricket.. haha.. i brist på annat så..

Ibland flyger tankarna iväg, på vad man vill, vad man inte vill, vad vågar man, va kommer att hända, ja o allt massa skit. O när man väl börjat tänka, ja då går det inte att sluta.. Tänk om man bara kunde veta hur man ska göra, att man kunde se framåt i tiden o se hur ens val kommer att sluta så slipper man göra dåliga val, inga misstag och man vet den rätta vägen att gå. Fast o andra sidan skulle juh inte det vara speciellt kul det heller. Tråkigt att veta hur livet kommer att se ut hela tiden. Men vissa val iaf.. :) ja drömma kan man juh alltid göra.

På tal om drömmar, nämnde juh förut att jag drömt konstiga drömmar, kom på en till dröm ja drömde i natt..
Jag o en klasskamrat från mellanstadiet var hemma hos mig, vi låg i sängen o pratade, sen helt plötsligt fick jag syn på ett stort hål i väggen längs golvet, både jag o H la oss ner o kollade, där kunde man se långt långt ner i jorden. H försäkrade mig om att det inte var någon fara, men rätt som det var dök det upp råttor, blev skit rädd först men sen när jag såg att de inte såg ut som farliga råttor så sprang jag o hämtade kameran. när jag kom tillbaka hade en av mina katter kommit och nån hund och det var bara en råtta kvar, de tre började göra massa söta tricks tillsammans o ja vet inte allt, jag o H filmade och skulle skicka in till Americans funniest homevideos eller va det heter.. sen vakna jag :)

Nej nu ska jag plocka rätt, hoppa in i en dusch o sen krypa ner under täcket i soffan o kolla på tv.. Är fruktansvärt kramsjuk just nu.. vore juh inte helt fel att mysa lite..

får se om ja skriver mer sen eller ej.

Puss o Kram

Mat

Sitter hemma hos mamma och väntar på mat, inte för att jag Är speciellt hungrig men de går nog ner lite ändå.. Felix är väl hungrig om inte annat. Är sugen på att gå ut ikväll, inte för att dricka utan bara för att träffa folk skulle vara kul. Vet dock inte om mamma o syster kan, de ska ju till karlstad i morgon. O se vet jag inte vem man skulle dra ut med heller för den delen. Så de får nog bli en lugn hemma kväll istället, det funkar de oxå faktiskt. Köpa lite godis. Saknas bara en famn att krypa upp i!

Macken - Jag vill ha en synt


Jobb

Har glömt att sagt att jag fått mitt schema för sommaren. Som jag befarade kunde jag inte lita på att min chef gav mig mer än halvtid så jag kan klara mig i sommar. Jag kommer jobba måndag till fredag fyra timmar varje dag så det finns ingen möjlighet att kombinera med något annat arbete. Istället för att ge mig heltid så anställer han mer än 15 stycken nya personer över sommaren, antagligen för att de är billigare än vad jag är, blir så trött på honom! Kommer att gå +/- 0 varje månad, kommer bli surt!

Dagen

Denna dag är det inte så mycket planerat, Felix ska strax sova, då ska ja passa på att röja o plocka här hemma. Ovanligt va?? hmmm.. Sen får vi se om vi drar ner på stan o kollar lite när dom åker, men ja vet inte ja.. Är inte speciellt sugen på de, men kan juh kanske va kul för Felix.. Pratade även med Björk igår så vi ska väl förmodligen åka dit idag, nämndes något om grilla o de lär juh inte helt fel det inte..
så ser min dag ut, så den kommer nog bli bra. Inte alls för mycket att göra, skönt att slippa stressa..

Fan va sjuka drömmar ja haft i natt, så verkliga men så orealistiska .Vet inte allt var det var ja gjorde i natt o det märktes på mina sängkläder, de låg inte där de skulle iaf.. haha..
En dröm var om Mr Mexican, jag gjorde något som han uppenbarligen inte tyckte om, o han skällde ut mig efter noter och bad mig fara o flyga typ, sen helt plötsligt så kom Tina in i fighten o skulle medla, det visade sig att mr Mexican är livrädd för henne så han vågade inge annat än att lyssna på vad hon sa o sedan be om ursäkt till mig.. hahahaha. o det var bara en av alla drömmar det.. men det var den jag kommer ihåg som mest.. tur att det bara är drömmar..

Nepp nu ska ja göra mig något att äta.

see ya later.

Hemskt

Läste nått hemskt just nu, stackars familj. Liten ett åring som hade drunknat i en brunn, den lilla hade gått över brunnen som var täckt av ett tunt jordlager och trä locket hade multnat så det rasade när barnet var ute o traskade. fatta vad hemskt, usch det ryser i mig. Det är sådana saker som är så outförsägbart, som man aldrig kan tänka sig kommer hända, men ändå gör dom det. Själva tanken av att förlora sitt barn gör mig gråtfärdig. Tänk om något skulle hända min ögonsten, hur tar man sig igenom det egentligen?? Hur klarar man av den sorgen och saknaden?? På något sätt gör man väl det men..  Lider med denna familj o alla andra familjer som ska behöva gå igenom det. 

Läs hela artikeln här..


Funderar

På vad man ska göra ikväll, fick erbjudande från j om o hitta på något, ska höra av mig till han sen så får vi se vad som händer. Är hemma hos mamma just nu, ska åka o köpa pizza tänkte jag, orkar verkligen inte ställa mig o laga mat o så blev de ju så sent oxå.. Har lite funderingar som vanligt, vart mycket som drogs upp igår under dagen. O de flesta vet ju hur jag är, jag kan ju aldrig låta bli o fundera hela tiden.. Det löser sig nog.. En film får de nog bli ikväll iaf, o nått gott o tugga på.

nån som känner igen sig??


Dålig på att svara

Vart dålig på att svara på kommentarer nu. Bättre sent än aldrig..

Becca: haha ja den låten har jag minnen efter, riktigt roliga minnen.. Kommer du ihåg "do you wanna fuck" oxå.. ja de var tider de.. absolut ska vi ses nån dag igen o tjöta.. :) kram

Banke: haha ne okej, sorry my bad! Man ska inte väcka den fjolla som sover, de är nog värre än o väcka en björn som sover :)

________________________________________

Kort om dagen igår,
jag o M fick sovmorgon, Felix vaknade inte förrens halv nio, kan kanske bero på att vi va hos Tina o Allis till klockan nio på kvällen. o sen när vi kommit hem så skulle han juh inte sova, men han somna väl runt tio tiden..
Iaf, M drog ganska tidigt på fm för att greja i garaget..
Under dagen så handlade vi, eller syrran hade Felix medans ja gjorde de så ja o Tina kunde handla utan barn, mötte även Banke o Kenneth där som höll oss sällskap. De följde med hem o vi åt glass, tjöta en massa o lekte såklart. De va nog här i tre timmar, tiden går fort när man har kul..
sen vart det mat lagning o läggdags för plutten..
M kom hit efter repningen, han hade med sig Robert Gustavsson fullpackat, jösses va ja skratta.. haha, så jävla kul alltså.. Den människan, jag fattar inte hur han lyckas med allt. helt klockren han.. vi såg inte klart på den tyvärr, klockan blev halv ett o M ska upp klockan fem så vi gick o la oss istället..

"det är så skönt att se någon leka med Felix, någon som Felix känner sig trygg med o som han tycker om, någon som uppskattar honom, man ser verkligen hur glad han är då"

nej nu blir de frukost för mig, o mellis för felix..

see ya

Godmorgon

M kom juh som sagt igår, mycket trevligt. Hade juh känt mig så låg under dagen, men i hans sällskap är det omöjligt. Skratta mycket under kvällen.. :)

I morse ringde klockan 20 över 5.. GODMORGON.. haha.. låg väl kvar o mös till klockan blev 20 i 6 då var han tvungen att gå upp, stackarn börjar juh i KD kvart i sju.. Felix fick höra honom o skulle då absolut inte sova mer så han kom oxå upp.. Stackarn vart så besviken när M åkte, tjatade om han säkert en halvtimme innan han släppte det..

Ska strax göra mig klar, ska juh som sagt till KGA o besikta bilen.. se om vi får nått mer på den denna gång, ja tror juh de.. Kanske ska sätta på mig utmanande kläder o hoppas på de bästa.. haha.. ne då..

see ya later!!

hemma igen

vart hemma hos mamma, vi fick igång bilen o morfar satte den på laddning över natten. klockan tolv bär det av mot kga för att besikta den. hoppas den inte rasar på vägen..

mått illa nu sista timmarna, helt otroligt va denna vecka kan ställa till med, blir helt färdig.. Ja jag kanske borde gå iväg o få hjälp jag vet.. o ja ska det, nått måste juh finnas för detta.. Blir juh så låg oxå under denna period.. hmm ja de va allt en jävla massa gnäll på mig nu..

Mr M kommer strax så detta blir kanske mitt sista inlägg för idag.. Men visst har ja vart flitig nu med att uppdatera er om mina extremt roliga vardagar.. haha..

bjuder på denna åt er istället..

Puss o kram

roliga bilder och humor.

Haha



Skulle gå ut o starta bilen nu.. helt sten död! bara att vänta på mamma o bror ska komma med starkablar :) kan inte göra så mycket än att skratta åt de.. Felix ska hämtas om tio minuter.. kanon det.. haha

Kommit långt!

Har juh orkat mer idag iaf än vad ja gjorde igår. men någon dusch har det inte bleve än. Ska hoppa in i en nu tänkte jag, måste juh åka hem till mamma med bilen så brorsan kan byta däck på den. Kan vara bra om vi ska åka o besikta den i morgon. Så de är väl lika bra att fixa sig i ordning så man är klar när det är dags..

Ikväll skulle de va gött med mys o film, får se va ja orkar sen. Det kan juh vända fort sånt där ibland..


Trött!!



Så här snygg känner ja mig idag.. Hatar kaffe men idag funderar ja nästan på att häva i mig en liter av det. Har knappt sovit alls inatt, drömt en massa konstiga saker o vaknat flera gånger i timmen.. Är helt fucked up just nu.

Har juh ny design på bloggen som ni ser, visst vart den bra?? Jag är iaf skit nöjd, ska ringa Banke sen o se om han är klar med den.. Men antar att han var uppe hela natten så han sover nog nu. Och man ska juh inte väcka den björn som sover sägs de juh. En sak som ja vill ändra på, men de är inget utav det han gjort, utan vill bara byta bilden på sidan o det vet jag inte hur man gör..

Nej nu ska ja gå in i en dusch o se om ja kan vakna lite..

puss o kram

Natti natt

Nu blir de snart till att bädda ner sig i sängen o sova.. Konstiga tankar flyger omkring i min hjärna just nu så ska nog försöka sova så jag slutar med det.. Är juh bara så löjliga saker som ja får för mig, o allt är juh på grund av denna vecka jag har.. Blir juh alltid en grubblare då, övaranalyserar saker och drar förhastade slutsatser..
tur att det bara är en vecka de handlar om, de kan man stå ut med...

prata en stund med Banke förut stre om en massa, o nu sitter han o gör en ny design till min blogg. Kommer bli tok bra tror jag..


Puss o kram

Crap!!

Fick juh inte se mer av dessa grabbar i semifinalen.. Hade juh vart jävligt kul o sett en ny dans av dom :)
Men bjuder på den underhållningen här istället...


För sköna ändå.. Undra om man kan få några att göra detta på möhippan.. Kanske ska tvinga Mr Mexican.. hahaha.. Fast tror juh aldrig han går med på de, inte ens inför bara mig.. hmm kan inte förstå varför.. haha
Någon som vet nått nummer till dessa så man kan hyra in dom.. :)

It hurts


Ligger o lyssnar på eminems nya album, gillar den mer o mer för varje gång ja lyssnar på den. Tre speciella låtar. Absolut värt att införskaffa denna skiva tycker jag..

Har inte orkat gjort något idag, har så grymt ont så ja vet knappt vart ja ska ta vägen. Någon mat har jag heller inte orkat fått i mig, som vanligt denna period. Fattar inte att denna kan åstadkomma så mycket negativt.. Öppnade skolböckerna förut men stängde lika fort, det var liksom inte någon idé att ens försöka lära sig något.. Aja nu ska inte ja ligga här o tycka synd om mig.. Fast att det är jäkligt gött o gnälla till o från..
Kom på en till grej att gnälla lite över, min hals krånglar, svider o retas.. hmmmm.. suck pust o stön..

nej nu ska ja försöka ta mig upp, göra mig klar o gå o hämta my babyboy.. som förresten har kommit ur sin trots.. o är heeeelt underbar på dagarna.. så go o mysig.. pratar o skrattar o busar.. o framför allt säger att han älskar mig hela tiden...

puss o kram på er


Måndag

känner mig som en zombie idag.. vet inte riktigt varför, vart juh inte så sent igår ändå så..

Gårdagen, fick besök under natten. Morgonen vaknade Felix runt åtta, den vanliga rutinen var att sätta på bolibompa åt honom. Han fick höra att M var här och blev lika glad som alltid när han är här. Men sen så va han en snäll liten skrutt o lät oss ligga kvar ett tag till.. Vi hade en riktig mys o bus morgon tillsammans.. 
Klockan elva ringde de på dörren, fick en smärre chock när ja öppnade dörren för där stod nämligen daddy M, var inte riktigt va ja hade räknat med.. haha.. Felix stod som ett litet ljus o va jätte blyg, han höll mest med när daddy M pratade.

Efter det gjorde vi oss ordning, åkte hem till mammsen o lämnade bilen. o ja o Felix tog oss en cykeltur hem. det var riktigt skönt faktiskt. Resten av em spenderade vi ute i solen. Fick besök av Länne o Peddan som ville ha kaffe. Tjöta endel o vissa saker kom fram. Ja är ledsen, men ja kan bara inte förstå. Efter allt denna person gjort hur kan du då?? Det är en gåta för mig.. Jag vill säga och ja sa att du får skylla dig själv nu, men ändå kan ja inte hjälpa att bry mig. Har man känt en person så länge är det svårt att bara skita i hur det kommer att sluta.. Jag kan bara inte de, min stora nackdel här i livet, bryr mig på tok för mycket om folk.. Jag hoppas iaf med hela mitt hjärta att du inte är så jävla dum så att du tar henne tillbaka. Men tyvärr tror ja juh att fallet kommer att bli så..

Efter det ringde ja till Nina, jag konstaterade att maten ja skulle laga skulle räcka flera dagar så tyckte att om kunde komma hit o ha mys kväll med mig.. o det ville dom. ringde även M o han kom han oxå..
Maten vart väldigt god, sällskapet lika bra o filmen vi hyrde var oxå bra. Trots att några trodde de var en chickflick så skrattades det en hel del under filmen, fick erkännandet sen att den var faktiskt bra.. haha.. så vi tjejer är inte så dåliga på att hyra film ändå.. :) Bror o Nina åkte hem tidigare, Nina hade juh nationellt prov idag så. Synd att dom inte stanna längre men ja förstår juh varför..
När filmen va slut gick vi o la oss..

Har haft mycket att tänka på i helgen, saker som rör mig och andra saker som rör andra som man bara inte kan rå för att tänka på.. Det kommer att bli en tuff tid för dessa personer nu o ja lider verkligen med dom. Speciellt med han.. Han om någon förtjänar inte detta. Bra att han har så många nära o kära som står bakom honom.. Håller mina tummar o skänker mina tankar till er!

Nej nu ska ja göra nån nytta.. om denna jävla värk kan ge sig snart!

Puss o Kram


Norge!!



Tycker absolut att det var rätt låt som tog hem detta. Inte nog med att han är så fruktansvärt söt så är detta en låt som verkligen fastnar och som man bara älskar från första gången man hörde den spelas på radion.. Detta är iaf min åsikt o många andras med tanke på att den ut klassade alla andra deltagare och att det inte var ett enda land som inte gav poäng till dom. Go Norge, detta tror jag kommer att vara en av sommarplågorna som spelas denna sommar..
Synd för Sverige, men hade det på känn, ingen låt som ja trodde skulle gå hem direkt.. var inte någon av mina favoriter iaf..

Nepp nu blir det till att sova. Har slitit hårt idag, vart hemma hos mamma o hjälpt henne att gräva upp tre stycken stora buskar, jag gick lös med tigersågen.. haha.. skit kul var det.. men fan så jobbigt..
felix har vart så underbar idag, pussat o kramat på mig o gosat massor.. kom hem kanske vid halv elva, felix somna som en stock i bilen.. skit trött men go o glad för det.. åkte o lyssnade på Eminems nya skiva, lyssna på halva typ sen hann ja inte mer, den var iaf helt okej, inte riktigt i samma klass som hans tidigare men det gick absolut att lyssna på, några var bättre än andra.. ska lyssna klart på den i morgon. men tror inte det kommer bli några dunder hitlåtar, är nog rätt svårt o slå genom igen nu i samma grad som han gjorde förr, iaf nu när det ändå gått så lång tid emellan.. men bra kommer det nog att gå ändå.. han är juh trots allt en grym artist..

ne krypa ner under täcket o sova kanske.. bara det att ja inte är ett dugg trött egentligen.. mest trött i kroppen!

Natti natt

storstäd


Har stor städat här hemma, vart riktigt flitig idag.
Kände mig dock inte så sexig som hon, men fint har ja de nu.
Bara Felix rum kvar nu, vilket ja ska ta tag i strax, sen ska de bara svabbas golv.
Hittade min gamla Björn Rosenström skiva förut så den har spelats i högtalarna här hemma.
Kul när man hittar sånt gamalt man lyssnat på förr. Man blir juh så nostalgisk.
Nepp fortsätta så man blir klar o kan njuta av kvällen sen.
Puss o kram

Natti natt

Har precis vart inne o sjungit o hyschat Felix till ro igen, han drömde nog nått dumt o vakna o va rädd.. Men allt vart bättre igen efter att fått legat i mammas armar o lyssnat på godnattsång medans ja grejade med hans hår. Mitt upp i allt avbröt han mig o sa Mamma, vet du va, älskar dig.. det värmer i hela kroppen, han säger de jätte ofta men ja tröttnar aldrig o jag blir lika glad varje gång ja hör det..

Denna dag har vart hel mysig efter dagis, han var hur glad som helst när ja kom till dagis, mötte upp mig i grinden, vilket han vart hela denna vecka när ja hämtat. Vi åkte hem till mamma o har vart ute o busat hela dagen, sen fick vi god mat o sen fortsatte buset inne. vi lekte kurragömma ja o felix.. Felix hade dock svårare att hitta mig än va ja hade att hitta honom, kan bero på att han gömde sig på de ställen han hitta mig på innan ja ens gått ur rummet.. haha.. sötast.. men ja låtsas ju såklart om att ja inte hade en aning om vart han var :)

nepp nu blir de sova.. Är grymt sugen på hemmagjord "kinamat", så de får det bli i morgon.. får se om man får nått trevligt sällskap till de oxå.. de märks..




Puss o kram på er




Till Mr Mexican

Tre tjejer träffas, en gift, en förlovad och en singel som dejtar.
De bestämmer sig för att tekniskt pröva hur man bäst förför en man.
De ska alla ta på sig body i svart läder, höga klackskor och ha välmålade och förföriska ögon.
I den utstyrseln ska de sen möta gubben när han kommer hem.

Dagen efter möts de igen och berättar om testets resultat.

Singeln: När min dejt öppnade dörren skrek han vilt och vi älskade fyra gånger på rad, direkt på golvet!

Förlovade kvinnan: Han blev tokig av lycka, kysste mig överallt och vi älskade två ggr på rad.

Den gifta: Min gubbe kom hem, slängde sig i soffan, tog fjärrkontrollen och sa: "Hörru Batman, vad blir det till middag?".

Ny kraft!!



Nu ska ja fixa detta, o all vilja och kraft kommer att komma från denna underbara kille! Jag ska lösa detta, jag ska klara det och jag kommer att klara det. Nya tag, sluta gräva i det förflutna, börja se framåt. Det kommer att gå bra, jag kommer att ordna det, om ja så ska springa över eld o vatten för att klara av allt så ska jag fixa det! Med alla mina underbara när o kära och med min son som energi källa så kommer det att gå bra!

börjar på o bli sjuk tror ja..

kroppen värker o huvudet lika så.. fryser som en naken eskimå som trillat genom isen o andra stunden är jag varm som en överstekt flintastek på grillen.. så jaaa, ja tror att ja kanske håller på att åka på nå skit.. just för tillfället är det hyfsat iaf, men ska nog ta o ta tag i den ena katten o med på den andra, för just nu vet ja inte va de hölls med där ute.. kraftigt osams är de iaf, o de väcker snart hela huset..  Bubben ligger i sin säng o hostar.. att den aldrig ger sig..

Böla som en stucken gris förut till Greys.. eller ja inte riktigt men grina gjorde ja... jajaja jag vet va ni tänker, men va faaan de va ju sorgligt o man har blivit känsligare efter man blev mamma.. haha

Igår kom en very shaved M hit, va ovant men måste säga att det klädde honom mycket bra.. ja tyckte han skulle behålla de så men det tyckte inte han o han gör juh som han vill, anser juh inte man behöver ändra en person som många andra gör..

ehh.. hmm va har man mer att säga idag då.. Jo min nya metod ska ja försöka så gott ja kan att köra på, jag hoppas att det kommer att ge resultat, om inte annat för min del iaf.. det är så skönt att veta att jag har så många bakom mig..

Banke ringde o stre en massa förut, kom på nu att jag glömde säga att jag tagit dessa ego bilder nu som han ska få.. Får försöka komma ihåg att säga de i morgon.. om inte annat ser han juh nu att jag gjort det. så skicka din msn adress till mig här så kan ja lägga till dig :)

Möhippan är så gott som beslutat datum för nu iaf, ska skicka till alla inblandade i morgon tänkte ja o meddela detta.. nu är det bara planering för den dagen som gäller.. har ett litet hum om hur dagen kommer se ut, mest hysset som ja spånar på just nu.. har ni några bra tips??

Bror har nu in kasserat sin present från mig o Tina, han var iväg o gadda sig idag.. Måste ja se någon dag.. Är bra sugen nu på o göra en jag oxå.. o har äntligen kommit på vad ja vill ha.. så tänkte att jag ska ta o ringa till Rebecca någon dag o prata lite med henne :)

Nepp nu blir de allt till o hälsa John Blund välkommen att krypa ner i sängen.. Han blir så jävla sur om jag är uppe sent, risk för att bli tvångs sövd då..

Natti natt

Patetiskt

Förstår verkligen inte hur vissa tänker, hur kan man? Det är verkligen inte normalt. Man gör bara inte så, de svider i hela hjärtat att veta att någon kan resonera så om någon som ja älskar! Jag kommer aldrig att kunna förstå det tänkandet. Jag kommer aldrig göra det, och jag kommer absolut aldrig kunna resonera så själv.. De jag älskar och bryr mig om kommer jag ALLTID sätta före mig själv och mina behov. Genom mina handlingar med detta får jag mina behov tillbaka av de personer, Jag blir minst lika mycket älskad av dom som dom blir av mig! Det är det som betyder något för mig, bandet jag har till dom jag håller närmast mitt hjärta! Hur kan man inte vilja ha det?? Vad kan vara mer viktigt?? Jag bara undrar..


OJ

Det var visst över två veckor sen jag skrev.. Mina kära vänner har nu tjatat på mig att jag ska uppdatera.. får väl lov att göra det nu.

Största anledningen att ja inte skrivit på ett tag nu är för att jag känt att det enda jag velat skriva är otrevliga saker och exakt hur jag känner för ett visst beteende. Finns så mycket ja skulle kunna säga men som bara kommer att skapa ännu mer onödigt bråk. Har man inge snällt att säga så ska man inte säga något alls har jag fått lärt mig. Fast vissa gånger är det jävligt svårt.
Jag har mycket jag måste fundera ut just nu, som jag önskar att någon annan kunde ge mig svar på. Men de svaren kommer väl med tiden antar jag. Min största fokus just nu är att jag och min son ska få det bra, hur det kommer att ske det får tiden utvisa.
Min största fråga är har jag styrkan och modet till att ta tag i detta. Orkar jag ta dessa strider, orkar jag slösa min energi på att försöka vinna? Har jag självkänsla nog att stå emot??
När ska turen vända kan man fråga sig??
Jag klagar inte på det jag har, jag har min ögonsten, jag har min familj, jag har mina vänner både gamla och nya som ja trivs så fruktansvärt bra med. Själva grejen är att det skulle kunna bli så mycket bättre för de jag håller närmst om hjärtat. Tycker bara att det är så fruktansvärt synd att det ska vara så här.
Sen om inte detta vore nog så har man bleve indragen i massa annat oxå, både jobb o privata saker.. vilket ja heller inte tänker gå in på här.. funderar på att skaffa en blogg som de är lösen på där ja verkligen kan skriva ALLT o som bara mina närmsta får tillgång till.. a vi får se..

I övrigt då, fick mig ett par goda skratt åt Mr Mexican igår.. För jävla stygg ändå.. Ja va ska man säga han kan bjuda på sig själv iaf, vilket jag tycker är sååå bra.. Dirk Diggler.. haha.. 
Björk, Jamie o Sandra var här igår oxå, de va trevligt. Felix tyckte de va kul o få leka av sig iaf..  Får bli flera gånger.

Min msn/hotmail fick massa virus o tillslut kom jag inte in på den alls, så jag har en ny nu. så skicka gärna era adresser så ja kan adda er igen, har typ nada kontakter på den nu o ja har inte riktigt så bra minne så att jag kommer ihåg era utantill.. haha.. För tillfället känner ja mig som Doris i hitta nemo..

jaja nu ska ja lägga mig o sova.. blir tomt i natt, hade vart skönt med en varm famn o somna i.. fast o andra sidan får ja juh bre ut mig nu.. :)

puss o kram