13/1

Nu sitter man här igen, Påsen har precis åkt härifrån, han kom hit förut o satt o tjöta o kolla på tv.. Kul att se han igen, det var juh ett bra tag sen nu så.. Han kanske skulle komma förbi i morgon när Felix är vaken oxå så han får träffa honom lite oxå.. Dom har juh inte träffats på över ett halvår nu trodde han..

Som sagt vi satt o kollade på tv, o de visade ett program om barn som håller på med thaiboxning.. Alltså det var femåringar o nioåringar som gjorde det.. O föräldrarna var helt besatta av det.. En av killarna som var nio år, han fick inte roa sig ett dugg utan han skulle bara träna för att det var 6 veckor kvar till en stor match..En annans killes föräldrar reste till ett land med barnet o tävlade för att där var det tillåtet att få ge slag o sparkar mot ansiktet på varandra.. Det var så hmla tydligt att det inte var barnens drömmar utan föräldrarnas.. Om det nte gick bra för dom i ronderna stog föräldrarna breve o skrek på dom att dom skulle skärpa sig o att dom var värdelösa.. Alltså ja var så arg vissa stunder, Barn ska få vara Barn.. De ska inte behöva känna pressen på sig att dom måste vinna o att dom måste hålla på med en viss sport. Sen i övrigt tycker jag inte att en sån sport är bra för barn.. inte så små barn iaf.. Ja menar det kan så lätt missbrukas för det är juh ingen mesig sport direkt.. o en av killarna som var med i programet använde redan den sporten på fel sätt, han sa att han änvände den i skolan mot andra  barn som retar han o så även fast han inte får det.. o hans mamma hade absolut inget emot det.. åhh fatta va sjukt!! blir bara argare ju mer ja tänker på det..

Har så jävla ont i munnen oxå.. förbannade visdomständer säger ja bara.. fick till o med ta värktablett nu.. Sa till påsen förut "fan kan man inte åka till tandläkaren o be dom skära upp o dra ut tanden" hans svar "jo det kan dom göra".. hade ja ingen aning om att dom kunde.. hehe.. så i morgon blir det att ringa till dom o få en tid.. för ja är grymt trött på denna nu.. den har gjort ont i flera veckor o det händer fan inget.. sen har ja juh en som bara hörnet kommit på, o en som hela kommit fast den gick sönder när ja käka hårt bröd.. så den måste oxå bort för den är gör vass o skaver i kinden på mig.. hmm dessa onödiga tänder..

nej nu blir det att kolla klart på scrubs, sen blir det sängen..

Förresten, Felix har vart så underbart go idag.. "mamma, älskar dig" o ja blir varm i kroppen varje gånga ja hör han säga så, speciellt när det kommer av sig självt från han.. var hemma hos mamma förut o käka mat.. vi busade o härjade för fullt han o ja.. mamma titta på mig o fråga, hur orkar ni.. haha.. hon tyckte nog vi vart lite livliga en stund där.. sen satt vi o mör i soffan framför en film efter maten.. så skönt att ha han hemma igen.. o han sprang in i famnen på mig förut när ja kom o hämta honom..

nej som sagt..

sov gott..

P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback