tiden går..

Ja tiden har gått fort i helgen. Har haft fullt upp.

I lördags var vi i karlstad på ikea och barnenshus. På ikea kom vi ifrån med inredning till garderoben uppe, ett väggskötbord, tvättkorgar och massa smått och plock till både oss och bebisen.
Sen skämde även svärmor bort oss och köpte lite saker till bebisen , plus att hon köpte en matta till oss för att den utgick inom kort och de var den mattan jag tittat ut och ville ha tills vi gör i ordning vardagsrummet. Så det tackar vi oerhört mycket för.
Sen åkte vi till barnenshus. Där hittade vi det mesta som vi behövde till bebisen som var kvar på listan. Även där var svärmor och svärfar med och handlade. Tur jag har så snälla svärföräldrar. Mycket tacksam över det.

Väl hemma igen börja vi riva ur garderoben och rensade en massa. In med våra kläder dit och gjorde plats för spjälsäng och byrå i vårat rum istället. Sen unna jag och micke oss en tur till chinagarden.. Det smakade mycket bra. Vart en lugn kväll framför en film.

Söndag fortsatte vi att greja med allt och försökte få i ordning. Sen åkte vi till karlskoga. Var till öb och sen till willys. Hittade även en ny klocka till köket istället för min helvetesklocka :-)
När vi kom hem igen plockade vi in all mat, sen fick jag gjordens ryck..
Jag städade i köket, torka av alla skåpsluckor och vitvaror, gjorde rent kaklet, damma av alla hyllor, diskade, torka av alla stolar och bordsben, plocka bort all skit så det ser mer rent ut på bänkarna och fixa till bordet lite med ljus och blommor och så.
Damma sedan hela hallen, hyllor och allt, plocka rätt bland skorna, sen dammsög jag och torkade alla golv. Vet inte vad som hände med mig riktigt men rent blev det och ont hade jag efteråt vill jag lova...

Idag har jag fortsatt mitt dammande och rensande inne i felix lekrum. Inte klar där än så får ta resten i morgon. Sen var jag och klippte mig, jösses vad skönt det var. Klippte nog bort iaf 1,5 dm på långden och klippte upp det och lite så.. Kändes som ett helt nytt hår när jag kom därifrån. Skönt var det. Nu ska jag bara slänga i lite färg oxå så är jag nog nöjd sen..
När jag kom hem möttes jag av en väldigt glad liten grabb som slängde sig i famnen på mig. Micke fick ju hämta han på dagis eftersom jag skulle klippa mig.. Resten av kvällen har jag bara njutit av att ha lillskrutten hemma igen. Äntligen liv i huset igen..
Nu ligger jag i sängen och lyssnar hur han andas djupt därinne i sitt rum. Underbart att höra ett barn sova.

                                                     Läggdags för mig oxå nu..

                                                              Natti natti
                                                          Puss och kram

Klock h*lvete!!!!

Ja det är det minsta jag kan säga om den klockan jag såg i affären och fick för mig att DEN ska jag ha i köket och billig var den oxå.. JO TACK det fick jag juh märka om och om igen...
Detta är en klocka man fäster siffrorna på väggen.. En mall fick man med så jag tänkte att nu ska jag fixa detta själv innan Micke kommer hem och se om han märker nyheten.. Kan ju inte vara så svårt när man har en mall att gå efter.. JA MEN ELLERHUR!! GAAHH.. Höll på att bli tokig.
Jag började sätta efter mallen och ja det såg ju inte så dumt ut, ända tills jag gick lite längre ifrån.. Jaha bara att börja om igen. Tänkte att om man gör så här istället... MMM visst, ibland låter vissa sätt bättre i huvudet än vad de funkar i praktiken.. Jaja iaf tillslut fick jag väl upp siffrorna så att det ser okej ut.. Ska då fästa själva klockdelen med visorna, det står i beskrivningen att ta bort skyddet på klisterlappen på baksidan av denna.. Mm jag började och det gick rakt åt helvete!!! Lapp j*vel vägrar släppa så det slutar med att jag drar sönder hela skiten..

Men efter att Micke fått skrattat och retat mig lite när jag var som mest sur över detta ringde han sin mamma och kollade om dom hade dubbelhäftande tejp hemma och det hade dom.. Så tillslut fick jag upp den där klockan. Resultatet vart inte lika bra som jag hade hoppats på, så vi får se hur länge den får sitta kvar innan jag tröttnar och köper en ny.. Denna gång tar jag hjälp av någon.. :)

Nu sitter jag och väntar på pizza, och eventuellt en hyrd film.. Blir lite myskväll..

I morgon ska vi upp hyfsat tidigt och åka till Ikea och även lite barnaffärer..

Det är redan fredag kväll, alltså inte så länge kvar tills min skrutt kommer hem igen!! Äntligen.. *saknar*

Nu kommer Pizzan..

                                                          


Morgon

O fy tusan vad jag är trött och seg idag. Mår illa som bara den.

Försöker just nu piggna till så illamåendet går över så att jag kan möta Jenny på stan och ta en lunch.. Ser dock inte så ljust ut för tillfället..

Hade jag druckit kaffe hade jag kunnat häva i mig en hel kanna just nu tror jag..

                                         

Natten i sig har ju inte heller vart rolig, kunde inte somna igen så jag låg vaken till tre denna natt oxå. När man väl somnar så vaknar man efter en kort stund och måste byta sida. Vilket inte är så lätt som det låter av anledningarna att, först måste jag flytta över mina tre kuddar som jag har under armar, mage, ben och fötter. Sen är det inte bara att rulla runt till andra sidan, utan måste ta hjälp utav benen och armar för att få runt den klumpiga magen, vilket i sin tur heller inte är det lättaste då man har denna foglossning, så fort jag tar i med benet så försvinner kraften för att det gör så ont istället. Sen är det inte över på långa vägar... Måste sen när jag väl kommit runt till andra sidan bulla upp och ner med kuddarna, knuffa och butta kuddarna in och under mage och ben denna prossedur tar ca 10 min innan jag väl hittat den bekväma ställningen för att kunna sova. Men då ska den lilla vakna till efter allt krångel och börja härja där inne, Det beetyder att man ligger vaken en stund till för att den ska lugna ner sig lite. tillslut så är det min tur att sova.. MEN vad har skett under denna tid tror ni?? Jo man har ju blivit piggare så det tar ju ett tag att somna om igen :) För att sedan vakna efter ytterliggare en halv timme, timme och göra samma visa igen :)

Missförstå mig inte, det är underbart att vara gravid och veta att det ligger ett litet mirakel i min mage och växer. Men nätterna är en del jag helst skulle vilja slippa i slutet.


Nee nu ska jag fundera på vad resten av dagen ska innehålla.. 

                                                                     

                                                                       puss och kram  
                                                                     


Ont!

Mys kväll med darling. Lagade god mat och kollade på film, synd bara att jag skulle ha så ont. Haft sånna sammandragningar just nu och nån konstig smärta i underredet.. Känns som den lilla ligger och borrar med huvudet neråt och vill ut. Får gärna vänta nån vecka till iaf. I morgon går jag in i vecka 35 (34+0) så det är ju inte så långt kvar nu så att säga..

Nej jag ska ta min korsords tidning och gå in och lägga mig i sängen, se om smärtan ger sig lite och jag kan få lite sömn..

Natti natti

                               


Oj..

Upptäckte nu att jag tydligen fått komentarer :) så jag svarar nu, bättre sent än aldrig till några :)

Helena: Tack för alla söta kommentarer, blir lika glad varje gång :)

Therese: Haha ja han gjorde min dag oxå den gången, barn är bara för härliga ibland. Man får sig ett och annat gott skratt :)

Nina: Vi prata ju nyss på facebook så behöver väl inte ta allt här då kanske ;)

Rebecca: Ja håller med, jag skulle kunna tänka mig att det blir en motsatt effekt. Pga att exempel några stöddiga tonåringar blir osams, den ena drar fram vapnet skadar den andra, hans kompis i sin tur skadar då denna osv osv. Eller att det är mycket svårare att komma på en sjuk person som tänkt skjuta hela skolan/klassen pga att alla får bära vapen, så det blir ju lättare för dom att genomföra detta istället och svårare för andra att misstänka att denna kommer utföra det. Han hinner och skjuta ett ex antal elever innan någon hinner reagera för att dra fram sitt vapen och då skjuta denna person i självförsvar som dom menar på.

Så nu har jag svarat iaf :)




Oj denna morgon, förmiddag sprang snabbt förbi.

Somnade inte förns klockan tre i natt och vaknade när Micke gick upp, mådde skit illa och försökte somna om men det gick inte, sen var det ingen idé längra eftersom Jenny som sagt skulle komma.
Hon ringde vid tio tiden och hade redan då gett upp kylan på stan :) Så då kom hon förbi här.
Söt som hon är hade hon med sig blommor till mig :) Värmer alltid lika mycket när man får det....
Barvagnen hade hon även lagt i annat smått och gott och det tackar vi oxå för. Sånt som alltid går åt.
Jag bjöd på fika efter att hon fått kollat runt lite, och där satt vi sedan i ca två timmar. Vi konstaterade iaf att det var över ett år sen vi sågs. Så ja det var mer än på tiden nu att vi gjorde det. Och vi hade mycket att ta igen. :) Så det måste vi absolut göra om mer, så kanske vi har fler samtalsämnen att prata om.. ;)
Det var iaf mycket mycket trevligt, och nu när vi satt här insåg jag vad mycket hon saknats i mitt liv, det kändes verkligen inte som om att det var så längesen. Visst har vi pratat i telefon under den tiden men det har ju heller inte hänt allt för ofta. Vi är ganska lika i mycket av våra tänkande, vi resonerar lika och det känns så naturligt att prata med henne om allt.
Nepp smäll på fingrarna och se till att ses mer tycker jag och återuppta kontakten mer..


Nu så ska jag gå ner och äta lite, kolla till pannan och sen blir det väl att åka o hämta mamma och köra hem henne.

Vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt ännu. Beror helt på hur trött jag är.

Puss och Kram

Natti natti !!

Klockan börjar bli mycket nu, konstigt nog är jag inte trött än.. Men kanske är bäst att gå och lägga sig ändå..

Jenny kommer i morgon på förmiddagen runt tio tror jag hon sa. Får väl se hur pigg jag är :)

Var hos svärmor och svärfar förut, skulle bara gå dit på en kaffe men vi var visst där lite längre än så. Alltid lika trevligt. Sen åkte vi till coop en sväng, helt underbart att gå och handla på kvällen, knapp en människa där inne.. Hitta en bok till Felix och sen lite annat smått o plock..

När ska denna kyla ge sig kan man ju undra. Våran ved har tagit slut igen!! Är trött på detta nu..

Blir lite små trött på andra saker oxå.. Men det tar vi en annan gång!!

Nej nu ska ja gå till sängs. Tror jag ska leta fram min korsords tidning.. är lite sugen på det faktiskt.

Natti natti!!

*saknar*

Gaviscon

Igår på Mvc vart jag rekomenderad att börja med Gaviscon för min halsbränna och mina sura uppstötningar. Ja sagt och gjort gick vi ner till apoteket och inhandlade detta. Tänkte jag tar flytande för då behöver jag inte känna smaken så länge i munnen eftersom jag är ganska så känslig just nu och annars oxå för den delen.

Ja iaf så skulle jag ta denna en halvtimme efter måltid, vilket jag nu gjorde. Kan säga som så att den måltiden höll på att bli ogjord. FYYYYY FAAAAAAN säger jag bara, jag tror jag stod i säkert tio min och svalde och svalde för att inte spy.. Och det smakar fortfarande illa i munnen nu trots att det gått tjugo minuter och jag druckit dricka.. Och denna ska jag ta då flera gånger om dagen.. Frågan för vilket som är värst, halsbränna eller spy??? Eller blir jag van?? Tveksamt... Eller ska man chansa på att tuggtabletterna inte smakar lika illa??



En annan mycket störande grej just nu är att jag kommer inte in på min internetbank, har inte gjort det på flera timmar. Och skulle verkligen behöva det.. Hmmmm.. Hoppas det kommer igång snart..
Så det enda jag gjort på min lista idag är att köpa baguette :)

Mamma slutar klockan sju så då ska jag åka till henne och fixa det andra, sen tar jag jobbet i samma veva. Och nu ska jag börja plocka och greja nere.

Puss och Kram

Onsdag

Nu har jag suttit och vaknat till en liten stund. Kanske dags att ta tag i saker och ting som ska ordnas idag.

*Ner till stan och ta ut pengar så jag har hemma i morgon tills Jenny kommer med barnvagnen.
*Köpa en Baguette kanske ;)
* Till jobbet och hämta papper
* Skicka in papper
* Hem till mamma och skriva ut papper till Csn
* Ringa komunen
* Ta ett ordentligt ryck och damma och torka golv där nere.

Ja det är vad min dag består av just nu..

_____________________________________________

Igår var vi till Mvc, allt såg jätte bra ut och den lilla följer sin egen kurva över den normala, men växer precis som de ska. Hjärtljudena var perfekta dom oxå. Och hör o häpna, mitt järnvärde hade gått upp från 107 till 114 nu.. helt otroligt. Ändå är jag tröttare än tidigare men det har väl med allt annat att göra oxå..

Efter det åkte jag hem till Tina på fika, hon bjöd på sina helvetesbullar, vilket fick mer än plats i min mage :) Stora busfröet Allis hade visning på allt hon kunde göra, "Kolla här då" var en ständig fras jag hörde, så söt så :) Trollungen Linnea gick och vaggade och skrattade och var inte steget efter att charma en på sitt egna lilla sätt. Godingar!!
Efter läggdags för de båda gick vi ner till källaren och letade bebis grejer, kom där ifrån med en babysitter, ett babygym, bärsele och en massa kläder :) så nu är vi ytterliggare ett steg åt rätt håll i inköpslistan. Tack så mycket Tina :)

___________________________________

Nepp nu blir det att börja göra sig klar tror ja..


Godnatt

Fortfarande mätt efter maten.
Vi lagade rödvins marinerad fläskfilé, klyftpotatis och sås. Mumma :)
Efter det slöade vi i soffan och kollade på Magnus Betnér. Vilken underbar människa.
Älskar hans bitterhet, sarkasm och ärlighet.
Plus att han är påläst, inget skit han snackar och hittar på.
Och han har såååå rätt i många saker, de flesta saker.
Ja jag gillar han helt enkelt. 
Sen blev det Criminal Minds och nu blir det läggdags.


Nepp nu blir det ett försök till att sova.
Hoppas det går bra. Skulle verkligen behöva det nu känner jag.






Måndag!

Ja då var måndagen här oxå. och snart över för den delen oxå.
Måndagar..... Ja gillar inte måndagar.
En stor anledning är att varannan måndag så lämnar jag Felix till sin pappa och jag kommer inte att få se honom på en hel vecka. Vilket jag, efter ett år fortfarande inte har vant mig riktigt vid. Eller ja är väl van men jag tycker det är lika jobbigt varje gång, eftersom saknaden är enorm efter honom. Det går bra två-tre dagar, då är saknaden blandad med njutning av att få ta det lite lugnt och ladda upp batterierna igen. Men sen är det bara jobbigt.
Men men det är juh så det är..

Dagen idag har varit fruktansvärt seg. Vi sov länge som vanligt, vilket är lika skönt som alltid.
Speciellt efter natten som var, där jag total bröt samman kändes det som. Ville bara gräva ner mig och vakna när allt var över. Det gjorde så grymt ont i mina ben, förmodligen beror det på att jag börjar få vatten i dom nu. Nacken och ryggen värkte eftersom jag inte sover bekvämt, sammandragningar och foglossning och ja tillslut tog orken slut. Men med varma och goa kramar av min kära så kändes det bättre. Han smörjde in mina ben med heatlotion och jag kunde slappna av lite och sova.
Idag känns det bättre, men är väldigt trött..

Jag och Felix har bara myst idag och tagit det lugnt. Spelat lite spel och pysslat lite.
Micke lämna Shrek i morse innan jobbet hos vetrinärerna, så jag och Felix åkte och hämta honom klockan fyra. Hade lovat Felix att få följa med då han vart orolig för honom under dagen så att han skulle få se att Shrek mådde bra.

Mycket positiva intryck fick jag på nya smådjurskliniken. Fräscht och varmt när man kom in. De som jobbade där var mycket professionella och trevliga. Inte alls som på vetrinärstationen. Man fick reda på allt man behövde utan att behöva fråga ut dom som man får på andra stället. Man kände sig trygg nu när man åkte därifrån. Jag kommer fortsätta där med mina djur iaf. Dom får höga betyg utav mig.

Sedan åkte jag och lämna Felix hos hans pappa och sen hem.

Nu ska jag börja med maten tänkte jag. Är så grymt trött så det blir nog en tidig kväll iaf.

Puss och KrAm


JA!! Äntligen en lösning....

Ja nu har de allt tänkt till riktigt ordentligt i Texas!
Detta är garanterat lösningen på problemet..
Eller???
IDIOTER!!!

___________________________________________________________

”Beväpnade studenter
hindrar skolmassakrar”

Hur förhindrar man en ny skolmassaker?

Genom att beväpna eleverna.

Så resonerar politikerna i Texas som vill tillåta skjutvapen i skolor.

Tanken är så enkel att ett barn kunde ha kommit på den.

Om en ny galning springer in på skolgården och öppnar eld ska de andra eleverna kunna dra upp sina egna bössor och skjuta tillbaka.

– Det handlar om självförsvar. Jag vill aldrig se en upprepning av det som hände på Virginia Tech, där en rubbad och självmordsbenägen dåre kan skjuta ner försvarslösa ungdomar, förklarar den republikanske senatorn Jeff Wentworth.

Joggar med pistol

Han får stöd av partikollegan och guvernören Rick Perry, som själv säger att han brukar utrusta sig med en pistol när han ska ut och jogga.

USA har drabbats av flera blodiga skolmassakrar genom åren. Men nu får det vara nog, enligt den politiska majoriteten i Texas. Den lösning som de alltså lite överraskande har kommit fram till är att det krävs fler vapen. Inom kort väntas nya regler införas som tillåter både lärare och elever att bära dolda skjutvapen på campus.

Starkt motstånd

Idén att tillåta vapen på skolor är inte unikt för Texas. Liknande regler finns redan i Utah. I ytterligare ett dussintal stater har det varit på förslag, men motståndet har varit hårt. Inte minst från skolcheferna.

– Det finns inget scenario där tillstånd att bära dolda vapen på högskolor kan leda till något annat än en farligare miljö för både studenter, lärare och besökare, säger Glen Johnson, chef för högre utbildning i Oklahoma.

Hans kollega i Texas, William Powers, är också emot förslaget. Han säger att kombinationen studenter, vapen och studentfester är allt för riskabelt.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8599166.ab

Gått fort!

Helgen har gått fort och i morgon är det redan måndag, och då ska skrutten åka till sin pappa igen. Tiden hemma går allt för fort innan han ska åka igen :/

Igår greja vi hemma, pyssla lite och så.
Klockan halv sex åkte vi och hämta bror och Nina, sen åkte vi och lämna Felix hos sin mormor där han skulle sova. Vi andra åkte vidare hem till Maria och fira henne.
Kvällen var mycket trevlig och maten var god.
När de andra drog till krogen åkte jag och Micke hem.

Vaknade ca tio idag, trött som bara den men ingen idé att försöka sova mer.
Hämtade Felix vid tolvtiden typ. Han hade haft jätte kul. Och försökt sig på att lura Mormor om både det ena och det andra. Men det är ju klart, hur annars ska man få som man vill om man inte kan luras och säga att man får så hemma :)

Någonstans under dagen tappa jag mitt humör. Har hittat delar av det, men långt ifrån hela är funnet. Känner att jag skulle kunna antingen explodera och bara skrika eller sätta mig och gråta. Kan det ha med min trötthet och alla dessa hormoner att göra tro?? mmmm högst troligt att läget är så. 



     Eller  



I veckan kommer Jenny E förmodligen in med barnvagnen. Passa på att ta en fika då och prata lite. Var ju ett bra tag sen nu :)


Nepp nu somnar jag snart.

Gå och bädda rent i sängarna kanske??

Puss o Kram


Kvällen!

Nu har vi haft myskväll i soffan. Åkte iväg och hyrde film till hela familjen.
Felix bad om en myskväll med både mamma och Micke i soffan och det fick han.
Nu ligger mina två grabbar inne i Felix rum i hans sacco säck och läser godnattsaga.
Och snart ska vi gå ner och kolla på Eat, Pray & Love.
Får se om den är något att ha.



Så nu hör jag att special kramen görs där inne så nu ska ja gå och säga godnatt och sen blir det film :)

Får se om jag skriver om filmen sen eller om jag somnat i soffan :)

Puss o Kram


Så där ja..

Då var dagens ärenden avklarade. Eller ja, jag skulle behöva iväg och handla lite. Men vet inte om jag orkar.

Jag och min underbara herr trots son åkte ner till stan förut :) Första affären gick smärtfritt, Kaphal, Där var han med och valde ut lite kläder till bebben.
Men efter det gick det utför. Men efter mycket tjat och stök och gråt så lyckades jag få sakerna gjorda iaf och vi kom hem med ett paket till Maria. Bror och Nina var med på stan oxå så vi la ihop till present till Maria.
Nu är mina krafter slut och då är min kära lilla son på topp humör igen, kollat på Mora Träsk dvdn han fick, filma honom förut när han gör ett tappert försök att hinna med alla rörelser och sjunga.

Innan staden fick vi besök utav de nyblivna föräldrarna Jonas och Lina. O jösses vilken liten sötnos som låg och sussa i vagnen. nu vill jag ännu mer att tiden ska gå fort så våran lilla får komma ut oxå. Men inte så långt kvar. Idag går jag in i vecka 34 (33+0).

Nu ska jag ta och lägga min telefon på laddning så jag kan ringa Jenny E oxå.

Försöka hålla mig vaken tills ikväll.


Morgon!

Eller ska väl säga att det är lunch kanske.

Jag och Felix sov till kvart över tio idag.. Mycket skönt..
Nu har han precis ätit frukost.
Jag har precis suttit i telefon med juristen. Så nu vet jag vad nästa steg är i denna process. Men den är väl förmodligen inte över än.
Det som sades nu var summan jag ska betala in till förra hyresvärden, vilket var betydligt rimligare än hennes krav. Men nu återstår bara att se om hon bråkar om detta eller inte.
Önskar att det tog sitt lyckliga slut detta, tar på krafterna att inte veta och få gå och tänka på detta hela tiden. Kan jag ha tur att detta är slut nu??
Med tanke på att det skiljer ca 10 000 på summan hon vill ha och nu kommer att få så kan jag nog förvänta mig att hon går vidare med detta. Men då är det iaf skönt att veta att jag har en jurist bakom mig visserligen.
Tacka vet jag hyresgästföreningen!!!
Det var en himla tur att jag inte gått ur den än trots att jag bor i hus nu. Men i mitt undermedvetna förstod jag att det skulle kunna bli något strul med denne hyresvärd.

Ja jag får försöka släppa detta nu, jag kan ju inte göra mer just nu förns hon tar nästa steg ändå.
Men det är ju lättare sagt än gjort.

Nästa steg på planeringen idag är göra oss i ordning och åka ner till stan och handla.
Usch vad icke sugen jag var på det. Kanske ska vänta tills Micke kommer hem så jag får vuxet sällskap :)

I morgon ska Felix till mormor. Frågade honom om han vill att vi ska hämta honom sen på kvällen eller om han ville sova där.. svaret vart såklart sova där. Så då får han göra det.
Jag och Micke ska hem till Maria och fira hennes 30års dag.

Nepp nu ska jag försöka få tag på Micke och ge han nyheterna iaf.

Puss o Kram


Natti natt


Dagens skratt!

Igår var som sagt Susanne här och hälsade på lite. Så jag berättade för henne att på måndag så ska Shrek kastreras. Felix hörde vad jag sa och vart genast nyfiken och undrade vad jag menade med det. Försökte förklara för han men han förstod liksom inte riktigt ändå. Tillslut fick jag helt enkelt svara som så att dom tar bort pungen på honom så att han inte ska rymma och jaga massa flickor och inte hitta hem igen.
Ja då fatta han att Shrek skulle bli av med pungen, oj vad synd han tyckte om honom då.. Haha han börja nästan gråta, men sen förstod han att det var för att annars kanske vi inte kan ha kvar honom längre och att det inte gjorde ont på honom :)

Iaf åter till dagens skratt.
Idag på förmiddagen innan vi skulle åka till stan och äta frukost så släpper Felix ut katterna.
Han stänger dörren, men öppnar den snart igen och ropar efter Tuss (vår andra katt).
" TUSS!!!! Shrek ska snart bli av med pungen!!!"
Självklart var det inte altandörren han stod och gorma i utan ytterdörren.
Jag som just då var inne på toa höll på att vika mig av skratt och trilla av toastolen :)

Han var ju faktiskt tvungen att upplysa Tuss om att han ska bli kastrerad.

Ja han är för go min lilla grabb!!
Ibland undrar man vart dom får alla tankar och ideér ifrån.
Men vad vore barn utan allt det??


Klockan är redan två!

Gick upp klockan tio idag. Skönt att få ligga o dra sig.
Klockan halv elva typ ringde Jenny och undra om vi inte ville ta en frukost på stan. Det kunde man inte säga nej till. Med tanke på att Felix iaf inte smittar längre. Skönt att komma ut en sväng då. För både mig och skrutten.
Så vi tog en frukost på stan, Jag en tonfisk baguette (ÄNTLIGEN) och felix en baguette med ost i. Och han åt upp hela!! :) sen vart det kladdkaka, eller iaf för Felix, jag var så mätt så jag orakade inte fika. Jasmin satt och mumsa blåbärspaj, vilket syndes efteråt :)
Gick till några affärer och kolla lite, inne på Kaphal vart Felix akut kissnödig så får gå tillbaka dit en annan dag istället.

Nu inväntar vi Maria och Lucas. Ska försöka hinna och få tag på Juristen innan. Får väl se hur det går. 

Om 15 dagar ska det bli vår säger dom, Jag verkligen hoppas att det stämmer. Nu är jag så trött på denna kyla så det finns inte. Kan kanske ha lite med att göra att jag har så svårt att hitta kläder att ha på mig oxå. Har nu gått över på att använda Mickes tröjor :) Mina passar inte. Har ett par byxor som passar. Känns ganska ovärt att sätta sig och beställa hem kläder nu. när det bara är 7 veckor kvar. Men ska köpa mig lite mjukisar som jag kan gå i tänkte jag. 

Imorgon måste jag ner på stan igen. Se om jag kan hitta present till Maria. 

Nepp nu ska ja ringa lite.

Puss och Kram 


Läggdags!

Nu har jag precis haft godnattstund med Felix. Satt i hans Sacco säck och läste saga i en halvtimme typ. Nu har han precis fått sina mediciner, snacka om att han är duktig på att ta medicin. Han bara tar dom och sväljer utan problem. Trots att han vet hur vidrigt dom smakar. Inte ens jag vill ta dom. Duktig skrutt jag har!!

Susanne var här på lite kaffe och fika förut, Felix blev lika glad som alltid när hon kommer.
Han tjata till sig att han skulle få visa MoraTräsk spelet för henne. Ett spel han älskar just nu. Men det är juh lärorikt iaf så det är juh bra det.

Micke är iväg o spelar han. O nu somna Felix på ett kick tydligen. Hör redan snarkningar där innifrån :)
Sååå vad ska jag gör nu när huset blev helt tyst?? Hmmmm..

Imorgon kommer eventuellt Maria och Lucas hit. Felix ser framemot det :) 

Nu ringer Jenny så nu slapp det vara tyst iaf :)

Puss och kram


Grattis!!

Idag fyller min underbara vän Maria 30 år.
Önskar henne en super bra dag och hoppas den inte blir allt för stressig trots allt :)
Funderar på vad man ska köpa till henne. Men kommer nog på något bra hoppas jag. 

Grattis på din dag! Glad över att ha dig i mitt liv!
________________________________________________________________________ 

Denna dag.

Ska ringa Juristen så det blir klart någon gång.
Måste ringa komunen om dagiset.
Skriva ut papper som ska skickas till försäkringskassan.
Bygga tågbana med Felix :)
Ehh det var något mer..


Natten var lite bättre faktiskt, eller så är det jag som börjar bli van nu.
Fortfarande sugen på den där baguetten.. Försökte mig på att göra egen tonfiskröra igår men, neeee den va inte lika god på långa vägar. Den dög åt Micke iaf så det var juh tur det :)

Nepp nu blir det att ta tag i dagen. Se om tummen är lättare att få ur idag..

Puss o kram


Tummen sitter fast

Idag får jag verkligen ingen lust till att göra nått.
Felix är hängig och små gnällig och likaså jag.

Tummen sitter verkligen fast. Men det finns juh fler dagar så..

Är så grymt sugen på en baguette, men vi har ingen bil. Eller ja, min är frusen så jag kommer inte in i den :) sen som sagt kan jag juh gärna inte dra ut en sjukling på stan heller så. 



Micke tog läggningen med Felix igår, jag brukar alltid smyga med upp och sätta mig vid datorn då. För jag bara älskar att lyssna på dom. Man hör så tydligt på Felix vad mycket han tycker om hans och Mickes små stunder. Special kramen kan han inte vara utan när han lägger sig. Och bara höra när Micke läser för honom gör mig varm i hela kroppen. speciellt när han gör sina olika karaktärer så att Felix skrattar och tycker det är gör kul :) Ja jag har en helt underbar familj!! 

Puss och kram


Godmorgon

Natten har varit som alla andra. Så svårt att sova. Men jag är iaf lite piggare idag.

Igår var vi ju till sjukhuset med Felix.. Men herre jösses vilken tid det tog. Ibland funderar man vad de håller på med. Klockan 10 i fem fick vi komma in till rummet och tio över fick vi lämna och åka hem. Vi hade tid klockan FYRA!! Lätt att sysselsätta en fyraåring där inne..
Jaja, Felix hade iaf streptokocker som jag misstänkte. Så nu är det en ny penicillin kur på honom. 3:e på ca 2 månader..

När vi kom ut till bilen låg det godis på Felix stol, och blommor och choklad på min. Söta underbara Micke. Felix vart jätte glad, och så kom han på att han hade juh faktiskt gjort ett hjärta till mig men glömt det hos pappa så då vart han lite ledsen. söta underbara Felix!!

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Får se om vi orkar ta tag i att börja måla på spjälsängen igen.. Den är snart klar..

Men nu ska jag tända i pannan och äta lite frukost..

Puss o Kram


Dagen går i ett!

Denna dag bara springer iväg och min bästa vän huvudvärken är på gång på ett besök igen.. Nu försöker jag varva ner lite igen och hoppas på att jag slipper den.

När Mvc ringde upp mig fick jag så snällt åka iväg dit för att träffa läkaren, vilket jag inte hade räknat med. Jag trodde hon skulle bara sköta det över telefon, det gjorde hon ju sist. Men men jag blev fortsatt sjukskriven för min foglossning iaf. Bara hoppas att Försäkringskassan inte krånglar om det sen bara.

Har även ringt och bokat tid för kastrering av våran lilla katt Shrek. Ringde det nya stället smådjurskliniken på A9. Oj vad överraskad jag blev. På ett posetivt sätt. Där borta lämnar man katten på morgonen och sedan hämtar man den igen någon gång på eftermiddagen. De vill att djuren ska vakna upp där så att dom ser att allt står rätt till och att dom återhämtar sig som dom ska. Det tyckte jag var skit bra. Annars får man ju ta det själv hemma och det är ju lite oroligt innan katten väl piggnar till ordentligt. Tror vetrinärstationen kommer förlora ett par, om inte alla smådjurs ägare.

Nu måste vi försöka få mat i oss oxå. Hade ingen grädde hemma så det får bli något annat än korvstroganoff.

Mamma kommer sen och hämtar oss. Då ska jag först ta prover på sjukhuset o sedan ska Felix träffa doktorn.


Puss o Kram


Godmorgon!

Gick upp för ca en timme sedan. Jösses vad trött jag är. Det är en ren omöjlighet att sova bekvämt med min mage just nu. Ligger och vrider och vänder på mig minst en gång i halvtimmen. Jag har nog ca 4 kuddar runt om mig för att lägga upp ben och burra under magen. Men det hjälper inte speciellt mycket tyvärr.. Jaja det är vara ca 7 veckor kvar nu :)

Klev upp och ringde några av mina samtal iaf, så klockan fyra ska vi iväg med Felix till doktorn och se om mina aningar stämmer eller inte. Stackarn blir sjuk hela tiden han..

Nu ska jag gå ner och kolla pannan , sen ska jag sätta mig med diverse papper som ska skickas in..

Undra om man ska göra korvstroganoff idag. En av Felix favoriter så kanske han blir lite sugen på att äta iaf..



Magen i vecka 30




Felix ville oxå ha mascara på sig :)


Sova

Felix ligger nu i sitt rum o sover. Hittade honom sovandes i soffan förut så Micke fick bära upp honom till sin säng. Så trött som han var somna han på stört igen och knappt så han vaknade när vi gick upp med han. Nu ligger han och snarkar för fulla muggar och man hör verkligen hur jobbigt han har med andningen. Så tät stackarn..

Blir nog sängen för min del oxå strax. Min kära vän huvudvärken vill inte riktigt lämna mig så får ignorera dennes närvaro och se om den försvunnit i morgon när jag vaknar.

Mycket som står på schemat i morgon. Ringa både den ena och den andra. Skriva klart alla papper som ska in till Försäkringskassan om mammapenning o allt vad det nu heter.. Inte konstigt att jag får huvudvärk tror jag.. Och minnet det har flyttat för gott nu tror jag.. Eller så är den väldigt bra på kurragömma, för jag kan då inte hitta den vart ja än letar.

Nepp slänger in lite bilder från Mora träsk






Försökte rita en liten röd pil för att visa vart Felix är men vet inte om den syndes så mycket mer. haha



Felix var som sagt jätte blyg men en bild blev det iaf :)



Tur det är nån som kollar in i kameran och är glad iaf :)


Nepp natti natti på er!
Puss o Kram


Helgen


Helgen har gått snabbt. Speciellt gårdagen.
Igår åkte jag och hämtade Felix hos Anders klockan ett, sen åkte vi vidare för att hämta upp mormor och Tilda och sedan åka och kolla på Mora Träsk.
Showen var bra, både Tilda och Felix var nästan längst fram vid scenen och var med och sjöng o dansade :) Jag och mormor satt längre bak på stolarna och kollade på dom.
Efter showen skulle vi se till att få en autograf och bild på Felix tillsammans med sångaren. vart en bild med Felix som tittade ner och var blyg . Ska bara komma på hur man lägger in bilderna på bloggen från mobilen oxå :)
Efter det åkte vi och lämna en mycket trött och sliten liten grabb till Anders igen.






Efter det bar det av mot Örebro vid sju tiden för att gå på RAW.
Måste säg att det var sjukt kul. Var dock inte så imponerad av
Messiah Hallberg. Visst han hade ett par bra skämt, men större av tiden han stod på scen var det sådär. Alla andra dock var skit roliga. Vissa stunder skratta jag så mycket så jag trodde bebben i magen skulle komma ut :)

Özz Nûjen, Nour El Refai, Al Pitcher, Soran Ismail, Mårten Andersson mycket mycket bra jobbat!



Tack så mycket Maléen för presenten, den var mycket uppskattad och behövd.


Nu är äntligen lilla skrutten hemma oxå, han har feber men är ganska pigg ändå. Kollade i halsen på han förut och ser ut som att det är halsfluss igen.. Blir att ringa sjukhuset i morgon, ska även ringa MVC för att få förlängt läkarintyg..

Nu ska ja gå ner till mina boys som leker där nere.

puss och kram


Så vi ses igen!

Ja då ses vi igen på denna blogg.
Nästan ett år sen ja skrev här. 
Vet inte varför men plötsligt kände jag ett sug efter att skriva ett inlägg på denna blogg igen. Den känns på nått sätt mer.. hmmm.. personlig är nog ordet jag letar efter..

Hänt mycket det sista året kan man ju säga..

och allt det kommer jag inte gå in på här.. Då får ni sitta och läsa i evigheter. Om ni nu är några som ens kollar denna sida.. haha..

Just nu sitter jag iaf med jordens magvärk och foglossning.. Livet är underbart som gravid ibland. ;) men tröstar mig med att det är ändå en av de bästa sakerna som hänt mig.

Lillskrutten Felix ska bli STOREBROR.. Hjälp!! Min "lilla bebis" ska bli storebror. Helt otroligt.. Han är redan 4 år, fyller 5 i september. Han är inte så liten längre..
Jag ska bli 2 barnsmamma!!!!! Jösses :)

Nepp nu orkar jag inte mer. dags att försöka sova istället.

Puss o Kram