28/1

Både ja o Felix är sjuka.. Inatt har ja lega o fröse o svettas om vartannat.. Skulle göra i ordning Felix för dagis i morse o kände att han var varm. tog tempen o jodå han hade feber..
så vi får vara hemma båda två o ta hand om varandra.. tror dock mer på att de är ja som får ta hand om honom..

äntligen fått svar från FK, får pengar på fredag, så kanske klarar mig lite denna månad iaf.. nu är de bara CSN kvar, men som sagt de lär ja inte få förns i slutet av februari.. ska ringa Kristina o se om ja kan få betala två hyror då ist.. så kanske de går ihop denna månad ändå...

Hade satsat på att göra NKB provet imorgon, men det lär juh inte gå nu när vi båda är sjuka.. får försöka få det gjort nästa vecka.. ska skicka till Annika idag o se vad hon säger..

Nästa vecka börjar jobbandet oxå.. se hur det går..

Kollar på Oprah nu, fyyy va hemskt.. tänk om man skulle göra så.. va hemsk mamma ja skulle känna mig då, skulle nog aldrig kunna förlåta mig själv.. Det är en mamma som skulle lämna sin tvååriga dotter på dagis innan hon skulle åka till jobbet.. bara det att hon glömde bort det o åkte direkt till jobbet på en gång ist.. där fick dottern sitta i åtta timmar i bilen en varm sommardag. Hon dog av värmen.. Usch, va hemskt.. Man sitter här o tänker hur f*n kunde hon göra så, men när man väl tänker efter är det så himla lätt hänt. Så mycket som dagens människor stressar idag är det lätt att tappa fokus o till och med glömma sitt eget barn. Jag har visserligen aldrig glömt Felix på nått sätt, men har juh glömt allt annat som man ska ha med sig för att man stressar så.. o hur många har inte nångång satt sig i bilen o ska precis åka o kommer på att nån saknas?? tror det är ganska många som faktiskt har gjort det ja.. men förstå va oduglig man ska känna sig som mamma/pappa... När nått sånt händer så ska man verkligen se det som en väckarklocka, Time too slow down!! innan det går så långt som det gjorde för denna mamma!

nej nu ska ja o älskling lägga oss i soffan o kolla på film..

P&K

Kommentarer
Postat av: Banke

Hoppas att ni bli bättre snart då...=)

2009-01-28 @ 13:09:25
URL: http://bankeeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback