5/1

Precis kommit hem efter en skön promenad. Hämtade Felix o passa på att ta en längre väg hem.. Det var riktigt mysigt ute nu.. Lite kallt men klär man sig så går det bra.. Vagnen hade jag lagt fårskinspälsen i o så fick han en filt att mysa ner sig under. Det första han sa när han kom ut från dagis o fick syn på vagnen va "åhh mysigt vagnen" hehe så söt! sen vart det mellanmål när vi kom hem o nu ska vi nog sätta oss under filten tillsammans o mysa framför Lejonkungen lite..

Resten av dagen har jag tänkt ska bestå av att städa o greja lite..

Ringde försäkringskassan oxå.. 143 i kö till o börja med.. sen när ja väl kom fram fick ja juh ingen hjälp alls.. tydligen har dom skickat utt papper som ja måste fylla i o det skickades den 30e.. Dumt att inte skicka det innan Jul o allt istället.. Dom tror juh att man är gjord av pengar o deras pengar är bara nått man har för att roa sig med..Åhh är så trött på allt som har med FK att göra.. de har bara krånglat från första start.. Men tyvärr måste man juh ha dom pengarna så man kan juh inte bara skita i det heller..

ne nu fryser ja.. nu blir det mys en stund..

P&K

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja det är verkligen dags att vi ses, mezza lite med Lovisa vid jul och vi sa väl att vi skulle ses men de måste ju passa alla oxå :D Men kan du kolla en dag när du kan hitta på nåt så kan vi kolla på Lovisa då oxå? Jag kan väl typ jämt så :) Och hos mig här är allt bara bra :) Är ledig i morgon ju så det ska bli gött att sova ut :D

2009-01-05 @ 21:33:31
URL: http://theresestrid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback