jobbigt

denna dag har vart hemsk.. speciellt på jobbet..
hjärtat har krånglat, slage gör fort, hoppat över slag, och gjort dubbel slag.. På det så stod jag i ett varmt kök, fick kallsvettningar o var svimfärdig, kö ut till dörrarna.. det var bara att försöka hålla ut.. men nu är ja helt utmattad, hjärtat har lugnat ner sig, slår fortfarande oregelbundet ibland...

nu blir det en lugn kväll, väntar besök o så blir det film..

I morgon vet ja inte va som händer än, Felix ska till anders.. ja blir nog nykter, jag han juh aldrig till systemet idag så.. men det kan bli skönt att va det oxå..

nepp nu dök besöket upp..

bye bye

kostym o klänning

Jaha då var denna dag över, fick ett hel pass idag så jag slutade klockan halv nio.. Pappa hämtade Felix på dagis och satt barnvakt. När jag kom hem så sov skrutten så fick inte träffa han speciellt mycket idag

Igår var mamma barnvakt då dagis var stängt o jag jobbade.. Efter jobbet stanna jag kvar hemma hos mamma, vi beställde tyg o sånt till min klänning ja ska ha på bröllopet som syrran ska sy, tack underbara lillasyster..

satt även o letade kostym till Felix, hittade en skit snygg, mamma ringde dit idag och beställde den och betalade den åt mig.. Tack underbara mamma.. Han kommer bli såååååå snygg på bröllopet min lilla skrutt..

Vet inte riktigt vad som händer på midsommar än, två erbjudanden.. men vet inte vart ja ska.. får se när den dagen kommer..

Planeringen för möhippan går bra, kommer bli en riktigt bra, rolig o mysig dag.. datum är bestämt men de säger ja inte här :) Nina ska juh inte veta något :)

nepp nu ska jag lägga mig o slöa..

puss o kram

"
Jag tycker det börjar bli för mycket nu, varför måste det vara så här?? Varför?? det är ingen som vinner på det"

Vart är vi påväg

Läste igår i aftonbladet om ungdomsvåld. Det stod om de två ungdomarna som planerat och genomfört mordet på 15 åriga Therese.. Min fråga är, vart fan är vi på väg?? När 16 åringar börjar planera mord?? Någonstans i samhället är det ett fel.. Hur kan man så ung vilja någon så illa?? I den åldern ska det inte finnas sådant hat i någons själ för att kunna utföra ett mord.. Det är helt absurt enligt min mening. Inte för att det är mer normalt i äldre ålder men. Det är på tok för lite undervisning om våld o vad det kan leda till i skolorna.
Läste även om en 15 årig kille som fick ett slag av en flaska i huvudet, det slaget förändrade hans liv totalt. Nu mera klarar han sig inte själv längre. medans han får sitta isolerad på ett neuropsyk får han som slog honom leva ett vanligt liv efter ett kort straff på ungdomsvård..
Jag fattar inte vart vi är på väg. Alla dessa onödiga slagsmål, vad vinner man på det?? Vad vinner man på att få slå någon man tillfälligt är arg på? När ett enda slag kan döda. Vill man ha det på sitt samvete resten av sitt liv, att man förändrat någons liv totalt. Att man förstört för någon familj, att man orsakat så mycket sorg för någon liten skit sak som inte har någon som helst betydelse egentligen.
Ungdomar får för lite information idag om vad ett slag kan leda till, de ser inte vad som kan hända. Det enda som visas är våld, vad man gör om någon muckar, istället för att använda munnen så tar dessa till händer och diverse andra verktyg för att göra någon illa.. Har ungdomar så litet ordförråd idag så att det är där det brister??
Och om våldet inträffar, vad får dom för straff?? Något år på ungdomsvård kanske, böter osv? vad lär dom sig av det.. Ska man verkligen ta hänsyn till deras unga ålder? Jag menar, dom är inte för unga för att utöva våld och eventuellt mörda varför ska dom då vara för unga för att få stå sitt straff?? Hur ska man annars lära sig, när man inte får lära sig att man får ta konsekvenserna efter det man gjort.

Nej hårdare straff för dom. Och absolut mer information i skolorna om våld, droger och mobbning osv. Ta in folk som kan föreläsa om detta, som faktiskt vet vad dom pratar om, som kan berätta om vad som händer. Och skyll inte på att det inte finns pengar till det, dra ner på annat onödigt i skolan, som andra utflykter som halva klassen inte ens vill med på. Då är det väl detta ändå en mycket bättre sak att lägga pengar på.. Jag vet iaf att under mina tre år på högstadiet så hade vi förläsning om droger en dag.. Det räcker inte..

Detta är min åsikt. Jag blir så arg, jag har aldrig tyckt om bråk, slagsmål och våld och jag har aldrig förstått folk som slåss och muckar gräl för någon liten skit sak som att den har fel tröja på sig..

Over and out!!

mys mys mys

Äntligen kom dagen som jag o Felix kunde mysa hela dagen tillsammans.. Då jag jobbat hela veckan fram till åtta på kvällen har jag kanske max träffat han tre timmar per dag.. Saknat han som bara den.. Men idag har vi myst massa..
Igår fick han somna i min famn i soffan, de var sååå mysigt o händer aldrig annars så ja passade på när han ändå låg i min famn o lät han somna där. Satt kvar med han i över en timme o bara njöt av att ha han hos mig.. sen i morse så väckte han mig klockan halv elva :) myste i soffan o gjorde oss i ordning för att åka o handla lördags godis.. När ja kom till coop så funkade inte mitt kort, krånglade som bara den o tillslut fick ja åka hem till mamma o hämta hennes kort o betala med.. PINSAMT!!! sen åkte vi till Nillas o köpte glass, provade kortet o då funkade de minsann... tröttsamt..
Efter det åkte vi hem o sov en stund, sen blev det pizza, film o massa mer mys.. Är mer än nöjd med denna dag.. den var välbehövlig!!

Igår på jobbet höll ja på att bli på körd av en galning.. Skit förbannad var han, han hade tydligen fått väntat på maten en kvart, vilket inte jag visste när jag gick ut med maten till honom. Hade jag vetat det hade jag inte tvekat till att ge han pengarna tillbaka.. Jaja iaf, han fick maten sa otrevliga saker slängde igen dörren o jag fortsatte till bilen framför och hör hur han startar bilen, trycker gasen i botten o kör ut, han snudda mig nästan med backspegeln så när var det, antingen gjorde han det med flit eller så gasa han iväg så fort att han inte hade kontroll på vart han var.. Vilket fall så tycker ja det är en idiotisk grej, kan förstå att han var arg, men så arg behöver han inte bli så att han nästan träffar mig, jag som inte hade en aning om att han väntat så länge..

En annan grej, mycket bättre sak som jag fick reda på igår på jobbet.. Vi hade haft en kontrollant där i onsdags vid lunch, han/hon hade kommit i driven.. Jag stod i andra luckan och fixade 100 % betyg på min insats, den ni :) vi fick tyvärr inte 100% i slutbetyg, tror vi fick 96 eller 98 % , det enda som missades i första luckan var kvittot, det var det vi felade på.. Så det ska vi vara nöjda med.. O bonus på lönen blir det då oxå så det tackar jag inte nej till :)

nepp nu ska ja lägga mig o kolla på Yes man..

får se om ja orkar skriva mer sen

puss o kram

Going crazy!

Ligger i sängen o ska sova tänkte jag, men jag håller på o blir tokig snart. Kliar som tusan på tattueringen, o jag får ju inte klia tillbaka!! Är ju bra att den gör de för då vet jag ju att den läker som den ska iaf. Men ändå.. Jaja de går över. Idag har jag jobbat helpass, slutade åtta. Tre såna dagar kvar nu. Sen blir de ledig helg, då ska jag bara umgås med felix. Kommer knappt att se han denna vecka ju när jag börjar elva o slutar åtta. Men de är pengar vi behövds! Nej nu ska jag sova! Puss o kram

riktigt irriterad

Bara för att man har delad vårdnad ska allt krångla med försökrings kassan.. Blir så trött..

jaja de löser sig på ett eller annat sätt..

har vart hemma med Felix idag, han hade feber igår, men är pigg ändå.. nu sitter han o låter väldigt ynklig o säger att han är sjuk.. haha.. sötisen..
Banke o Kenneth kom en sväng förut o hälsa på.. De vart han glad över, slapp han ha långtråkigt hela dagen..

nu har vi precis lagat mat, det vart pannbiff, potatis o löksås... mmmmmmm mycket gott.. Felix var med o kladda med köttfärsen o gjorde sina egna pannbiffar.. o han åt som en häst sen.. :)

Har hittat en ny salva till tatueringen, bror använde den o ja hade en hemma oxå.. den svider inget nu när ja smörjer.. o den va drygare så behöver bara smörja morgon kväll typ, kanske en gång underdagen oxå..
är riktigt nöjd med tatueringen, två saker vi ska rätta till på den bara men annars är ja super nöjd..

ne nu ska vi mysa sista stunden innan herrn ska sova..

tänk om man kunde vara lika grym som gunvald

trevlig kväll

hade en mycket trevlig kväll igår med Sandra, satt o tjata till klockan vart runt tolv tror ja.. då kom Jonas o dom o hämtade henne o jag åkte o hämta Mr M..

Vaknade runt tio idag, låg kvar ett tag i sängen sen gick vi o duschade. efter duschen blev det mat, M agerade kock idag, de enda som saknades var väl att han inte va iklädd bara förkläde, men maten vart super god för det :)
Till maten kollade vi på film, sen tog vi oss en powernap efter den... vart inte piggare direkt men..

Klockan fyra fick ja hem min goding oxå.. han har feber den stackarn.. så i morgon blir de hemma..

nej har inte kul att skriva är sååå trött..

bjuder på denna underhållning istället så skriver ja mer i morgon..

puss o kram


gaddad

idag är det 2 års sedan jag vart singel.. Detta firades med en tatuering :)
Så nu har man gjort sin allra första tatuering.. Gjorde inte så ont som ja trodde de skulle göra.. Skuggningen o highlighten var det som var värst och över skulderbladen.. annars kändes det inte direkt nått..

här kommer en bild på den, obs, vinkeln kan lura ögat lite så ni vet..




Annars denna vecka har ja jobbat o jobbat o jobbat.. vart för trött på kvällarna för att orka skriva..

snart kommer sandra hit så vi ska sitta o stri, björk o några skulle åka bil ikväll..

puss o kram