Underbar helg

Är precis vad jag haft..

Fredag, jag o Tina o Allis åkte till karlstad o shoppa, var jätte mysigt, hittade lite till mig o några saker till Felix. Sen käka vi även god mat på ett mysigt ställe.. Som vanligt när ja o Tina springer i affärer så tar de längre tid än vi tänkt så kom hem ganska sent o då var det bara att hoppa in i en dusch o göra sig i ordning för att dra till Rebbe som hade inflyttningsfest Hade tänkt att vara nykter då men så blev juh inte fallet. :) Först var vi bara några tjejer sen droppa de in lite fler o sen kom det även några pöjker..  Vid tolv drog vi till Mastis, där jag höll på att inte komma in för att vakten inte trodde de var jag på körkortet. Jävla pucko vakt, tillslut så släppte han in mig o sa till mig att ja skulle uppdatera det kortet.. A men eller hur att ja skaffar nytt körkort bara för att jag har annan hårfärg på det.. ska ja behöva göra det varje gång så kommer man juh inte få göra annat än o byta körkort.. jaja han va tydligen en vakt från örebro så de säger väl en del..
Väl där inne var det rätt dött men det var kul ändå, fick världens huvudvärk så ja sluta dricka vid ett, sen en halvtimme senare så gick jag hem till M istället o myste.. Det var iaf en mycket lyckad fredag.

Lördag, M körde hem mig vid tolv då skulle han iväg o fixa en massa o sen köra folk.. Jag började o städa o fixade mig i ordning, sen skulle jag o Jenny åka till KGA där jag skulle hålla i en hudvårdsklass. Var skit nervös då det skulle vara runt nio personer o jag har bara stått inför fyra förut.. Men det gick bra, tappa bort mig ibland men annars var det helt okej.. Tiden drog iväg, så stressigt blev det på vägen hem då allt folk skulle komma klockan åtta hem till mig, halv åtta var vi i stan o då skulle vi till maxi först så att jag kunde köpa något att grilla m.m. kom hem precis efter åtta o två minuter senare dök första personen upp.. sen droppa dom in en efter en.. vi drog igång grillen o ja öppnade en cider, första gick gör segt men sen så rulla det på, det slutade med att jag drack åtta stycken på ca tre timmar, oj va full ja blev.. haha.. Meningen var att det skulle komma några tjejer, men det blev inte så, så det slutade med att jag var ensam tjej med alla grabbar. men det gjorde inget för det är sånt fruktansvärt roligt gäng.. fick mig många goda skratt.
Vid elva tiden dök Jenny upp en stund, lurade även dit M i tron om att jag var själv.. haha. han hade kommit hem tidigare så hans kära vänner tyckte att ja skulle ringa o lura dit han.. o det gjorde ja, alla satt knäpp tysta o han föll för det o kom, rätt roligt när han fick syn på alla som satt ute.. skratta rätt gött åt han.. o han blev inte sur som tur var.. haha..
sen drog alla runt tolv o skulle på krogen, jag stanna kvar med M som var trött, men sen tjata Tina på mig att jag skulle komma till varvet så M söt som han är sa att jag kunde gå så stanna han kvar o la sig o sov.. så jag gick till Tina o dansade lite, det var trevligt. sen gick jag hem o kröp ner under täcket o myste med M..

Söndag, jag o M vaknade vid tio, låg kvar i sängen fram till strax efter elva. då gick vi upp o M gick o köpte Pizza, vi drog igång en film och åt, sen låg vi i soffan o bara myste, efter filmen blev det duschen o sen la vi oss i sängen igen.. Sen var han tvungen att åka o greja.. Jag fortsatte att ta det lugnt, o sen åkte ja o handla med mormor..
Kvällen drog tog en promenad till M, vi såg på film o åt glass.. Jätte mysigt som vanligt.. Sen la vi oss o sov o så körde han hem mig i morse vid nio innan han skulle åka till jobbet..

det var min helg det.. helt underbar har den varit.. o i em kommer felix hem.. ska bli mys det med.. saknar han!!

bilder från helgen ska ja försöka lägga upp sen..

nu ska ja iväg..

puss o kram

lättare

Svar till Becca: Det är brorsan som ska gifta sig, o jag ska vara brudtärna till Nina..
_________
Svar till Banke: Jag har oxå börjat få färg nu, på armarna iaf :) det är alltid nått.. men antagligen långt från dig :) 
_________ 

Idag känns allt mycket lättare, fortfarande rätt arg på visst folk, men inte så det förstör min dag..
Skulle juh ha sovit själv igår men så blev det inte. M kom allt ändå igår, o det var väl behövligt, tog en dusch tillsammans o sen låg vi i sängen o pratade, jag berättade om dagen o M vart mycket mycket irriterad. Sen låg vi bara o myste, han fick mig på andra tankar igen..

Felix var lika glad som vanligt när han fick syn på M i morse.. Åt frukost o Felix åt upp hela mackan, matlusten kanske håller på o vänder nu.. kan juh alltid hoppas..
Idag ska jag hämta Felix tidigare hade jag tänkt.. Tyckte vi kunde få lite mer tid tillsamman o vara ute o leka o så..
Ska ringa mormor oxå tänkte ja o se om hon har lust o köra mig så jag får panta.. börjar bli dags nu..
sen ska ja även diska o städa så det är klart inför helgen, får se om ja tar det innan felix kommer hem eller senare i em.. fast bäst är väl innan.. a vi får se..

trött 'är jag iaf idag.. skulle kunna lägga mig o sova faktiskt.. men de blir det inge med nu.. måste juh få allt klart idag.. I morgon har jag juh inte tid..

nepp nu ska jag ringa lite..

puss o kram

trött

just nu är jag verkligen trött på allt! varför ens lägga ner energi på det!! ja fattar verkligen inte..
nu är det dags att sluta tänka på alla andra före mig själv, de enda ja kommer att göra det med är de jag vet jag får tillbaka nått av. Alla andra kan bara ha de.. Jag vet vilka som alltid ställer upp utan bekymmer, jag vet vilka jag kan lita på. Och dom personerna är de enda som betyder nått för mig just nu! Felix, min familj o mina närmsta vänner!

Nu tänker jag inte ge med mig, nu ska de visas att det minsann inte bara är att köra över mig. Jag tänker inte ödsla mer energi på dessa folk som tror att de kan göra precis som de vill, o som tror att jag bara ska ställa upp på allt.. Nepp säger jag bara.. så är det med de.. Behöver inte skriva så mycket mer.. har fått prata av mig ganska mycket idag med både den ena o den andra..

Tur iaf att Felixhar vart på bra humör, lekte en massa ute förut, sen gick vi in o laga mat, Han åt hela tallriken denna gång som var en normal portion, som belöning fick han lite glass efteråt. Sen har vi kollat på bolibompa o så kom mamma en sväng o lämnade lite bröd o mjölk till oss.. efter det så gjorde vi i ordning bubben för sängen o så myste vi en stund till i soffan o nu sover han gott i sin säng.. Ikväll blir nog en tidig kväll.. är gör trött idag.. tar på krafterna o vara arg.. Men först ska ja ringa Tina..

fast nu ringde Jenny så ska prata med henne först..

puss o kram

Vart tog solen vägen

Undrar jag just nu, det som va såå skönt att sitta o sola.. Nu vart det juh nästan lite kyligt ute.. Har iaf hunnit rensa rabatten. Så nu är det klart.. tog sin lilla tid kan jag säga.. tror jag grävde ner till Kina efter rötter.. hur många stora vita rötter som helst o dom satt som berg oxå.. men nu är det klart iaf.. ska gå ner i förrådet o hämta upp Felix alla leksaker oxå..
Om lite mer än en timme kommer min älskling hem.. känner mig laddad nu igen.. skönt.. det ska bli skönt att få hem han nu igen.. men det har vart nyttigt att få vara själv nu oxå, ladda batterierna igen.. det var juh ändå nästan en månad sen han var hos anders så.. det kändes nu.. '

Har fortfarande lite tankar o funderingar, men det reder sig snart.. skönt just nu att få sitta själv o fundera lite.. o skönt sen när bubben kommer så kan jag inte fundera mer.. det löser sig alltid..

ska ta o ringa o beställa massage tid i morgon oxå.. fick juh det av mamma o familj i present.. behöver jag verkligen just nu för det gör verkligen gör ont i ryggen, o i svanken..

träna är även ett mål jag måste ta tag i nu... det är dags nu, inga mer undanflykter.. bröllopet närmar sig o då vill jag juh ha kommit ner lite mer i vikt.. M sa till mig att jag ska börja dricka kaffe på morgonen o sen gå ut o gå en powerwalk. Det ska tydligen bränna rätt bra då.. så kanske ska börja tvinga i mig kaffe på morgonen o ta en lång promenad efter jag lämnat Felix på dagis varje morgon.. o sen köra massa situps hemma direkt efter det o på kvällarna.. nu när M visat mig hur man ska göra för att få bäst resultat.. ja de får nog bli mitt mål att börja med nästa vecka när Felix är på dagis varje dag..

nepp nu ska jag göra nå nytta..

puss o kram


Motion

Precis vart ute och gått med M. vi gick till jutviken och tillbaka tog ca en o en halv timme. skit skönt var det...

Nu kollar jag på Greys, skulle ha lagat mat men M erbjöd sig att laga maten så jag fick kolla på mitt program ist.. Vilken lyx jag har, blir riktigt bortskämd :) Han slutar aldrig förvåna mig med positiva saker. Sen klaga han på mig att ja kom ut i reklamen o var rastlös. Men ja är juh inte van att det är någon annan som sköter maten.. Det har juh alltid vart jag som gjort det. sen ja o Anders flytta ihop första gången. Hände juh inte ofta som det inte var jag som gjorde maten.. Gillar juh visserligen att laga mat, men skönt med lite omväxling faktiskt. Även om mitt kontroll behov gör att jag måste smyga ut o kolla lite.. haha.. ne då så farligt är det inte..
Nu står lasagnen i ugnen o väntar. M åkte hem en snabbis för att duscha o byta om, sen ska vi äta o mysa..

Så detta lär bli sista inlägget för idag.. Natti natt på er!!

Puss o kram


rast!

Nu tar jag en liten rast av allt arbete.. så grymt gött på baksidan.. har rensat mellan alla plattor, fått fram bord o stolarna hade ja redan ute så nu har jag tvättat av dom o ställt i ordning dom.. Sen har jag tvättat dörren o väggen o de.. så nu ska ja bara rensa klart i rabatten och få ut Felix leksaker.. så gött att få fram allt o få fint på utsidan..
Men nu försvann solen.. hoppas den kommer snart igen.. kanske får lite färg efter denna dag.. slippa vara blek :)
måste börja sola solarium nu, så man får en fin färg till bröllopet o när man ska börja visa sig i bikini på stranden.. slippa blända alla :P

måste även börja planera in datum för möhippan, planera vad som ska hända då, måste sen skriva ett tal till bröllopet, kolla upp frisyrer så jag o Tina kan börja prova vilken jag ska ha, börja kolla efter kostym till Felix, tyg till klänningen som syrran ska sy. Det är mycket nu :) o inte ens ja som ska gifta mig, haha, tänk då hur mycket Nina o Bror har..

nepp nu får ja nog ta o gå ut igen..

Puss o kram

utvilad

Jag känner mig faktiskt ut vilad idag.. har fått chansen att andas ut och samla nya krafter. en dag kvar till så är jag nog som på nytt igen.. Sen ger juh M mig så fantastiskt mycket energi. bara av att han är här så känner ja mig piggare. Håller jag på o faller för honom?? ja det tror jag nog alla redan listat ut att jag gjort. Jag gillar han skarp och hoppas verkligen att detta fortsätter. Tror än så länge inte att ja kan hitta bättre..

Annars då, måste fundera ut hur jag ska jobba i sommar.. Vill helst vara ledig i Juni, men vet juh inte än om jag har råd med de.. skulle vara skönt att inte behöva jobba dom veckor som Felix är hos Anders.. så man kan få åka iväg någonstans o bara få vila upp sig helt. De veckor dagis är stängt som Felix är hemma ska jag juh vara ledig, så att han och jag kan hitta på massa skoj oxå.. Bada o vara ute mycket..  En plan i sommar är juh att åka iväg till kolmården över en helg.. det tror jag att han skulle älska.. o få gå o kolla på alla djuren, leka i bamse landet osv..

Idag då, ska lägga mig ute o rensa i rabatten, ta ut bordet, fram med alla leksaker o allmänt fixa till baksidan lite..
sen ska jag även fixa till inne oxå.. laga lite mat. sen får vi se om M kommer ikväll oxå som alla andra kvällar.. Funderar även på om man ska ta sig en promenad när man är klar med det mesta.. skulle vara rätt gött.. se om jag kan få med mig någon.. alltid roligare att gå med sällskap..

Ska även sätta mig med Mary Kay oxå, boka lite klasser osv..

nepp nu ska ja gå ut.. här inne kan man juh inte sitta hela dagen..

Puss o Kram

Trött

Är bara förnamnet på vad jag är just nu.. Detta har vart en jobbig period och jag hoppas att den tar slut nu.. Min hjärna funkar inte riktigt som den ska just nu, men trotsen går juh över den oxå tillslut.. har suttit o letat på internet om tips o triks, fanns några som är värda att prova iaf.. skriver mer om dom en annan dag..

Annars har juh dessa veckor vart underbara, och det är lika underbart varje gång som M kommer hit.. I helgen som sagt så sågs vi juh inte. Han kom på söndag kväll, vi laga mat o kollade på film. o det var underbart att träffa han igen.
Igår så grillade vi, bror o Nina var även här, sen blev det film igen.. Vi la oss ganska tidigt, strax efter att brorsan o Nina åkte hem..
Jag släpper mer o mer ut mina känslor o det känns inte skrämmande för fem öre.. Jag hittar inte en enda likhet i honom som i mina tidigare, inga tvivel i mina tankar o jag känner mig så trygg.. Nästan för bra för att vara sant..

Nu hinner ja inte skriva mer.. Svahn kommer strax o hämtar upp mig så ska vi åka hem till Pernilla o fika en snabbis..

puss o kram

Dålig på att uppdatera

Det är juh precis vad ja är just nu. Tålamod mina vänner.. Har juh annat för mig.. Hihi..
Torsdags kväll var en sån härlig kväll. M kom vid ca sju, Felix lika glad som vanligt när han kommer. De busade en massa. Sen var det dags för sängen för honom o då ville han att M skulle följa med in o natta han. O det gjorde han, så den kvällen var det M som läste saga för honom.. Det såg juh bara för mysigt ut. Felix var mer än nöjd och jag oxå.. Efter sagan sa vi godnatt o Felix somna som en stock.. Då fortsatte myset i soffan istället..

Fredag morgon vakna Felix klockan sju o kom in o väckte oss.. Han flög på M de första han gjorde..
M gick upp o gjorde frukost åt han, helt underbart. Han tar sig an Felix så bra, o ja har inte behövt sagt något. Det har han gjort från första början av egen vilja.. Det känns så bra..
Sen satt vi o tog det lugnt i soffan o kolla på Bilar, Klockan tio var M tvungen att åka så nu kommer ja inte se han förrens söndag kväll.. :( Felix va jätte ledsen när han åkte, han ville följa med han o skulle sätta på sig sina skor..

Var nere till stan o kolla på Mc premiären.. Jösses va många motorcyklar.. antar att det var det fina vädret som drog hit fler detta år..
Efter det träffade vi Jenny o David en svänga.. Måste åka dit någon dag så de får leka mer fritt dom två..
sen bar det av hem.. o äta lunch.

Eftermiddagen bjöds på mat hemma hos mamma. Påskmat, de var mumma det..
Åkte hem klockan halv åtta tror ja, Felix somna som en stock i bilen..

Hemma vart det en lugn soffkväll, prata lite med Jenny i telefon o kollade på Talang 2009 och Berg flyttar in.. Alltså, en del människor.. Jag förstår inte riktigt hur man kan ställa upp o skämma ut sig på det sättet som vissa gjorde.. Kan kanske va så att dom inte förstår va dåliga dom är.. Men ändå tycker jag att man innerst inne borde ha en aning om det.. Eller så bryr dom sig helt enkelt inte om dom suger eller ej.. Jag vet iaf att jag skulle aldrig ställa upp, oavsett om ja gjorde något riktigt bra eller ej.. Risken att skämma ut sig för hela svenska folket vill jag inte ha.. men det är juh jag det. lite feg kanske.. :)
Carina Berg däremot, hon är juh bara för härlig ändå.. Så himla rolig..

Denna dag, Ska städa och sen kommer Banke o Kenneth o hälsar på Felix.. han blev jätte glad när jag berättade det för honom :) kanske han inte tjatar så om M idag som han redan gjort hela denna morgon..

Nepp nu ska ja dra igång..

Puss o kram

*saknar M*

Underbar dag!!

Denna dag har verkligen vart helt underbar! Det är helt otroligt hur underbar en människa kan vara.. Allt känns bara så bra i närheten av M..  maten var jätte god.. Efter den la vi oss i sängen o mös.. sen tittade solen fram så då gick vi ut o satte oss o åt glass.. satt tillsammans på trappen o hade de hur gött som helst. Har haft väldigt djupa samtal idag oxå, berättat en hel del om mitt förflutna, o alla som känner mig vet juh hur svårt jag har att gå in på det, och att det har tagit ganska lång tid innan jag släpper ut det.. men det var inga problem alls.. Har juh arbetat på den biten nu o plus att han är sååå bra att prata med..
sen skulle ja åka iväg o besiktiga bilen, när jag kom dit så hade dom juh självklart stängt tidigare.. fan..
Hämtade Felix på dagis o så tog vi en tur ut till skärgården. o nu ska vi ta o börja städandet inför helgen.. på söndag kommer juh släkten o firar..

nepp nu har ja inte så mycket att skriva mer...

Hungrig!

Sitter just nu o väntar på att maten ska bli klar, blir riktigt bortskämd idag och får maten serverad. :) M står just nu i köket o grejar o sa till mig att ja kunde gå o blogga om ja va rastlös.. Vilken man!! ;) Fisksoppa är det som står på menyn, får se hur det smakar, aldrig ätit de men det lät gott iaf..

Igår så var det juh min födelsedag.
Morgonen började för ovanlighetens skull  med massa mys.. Klockan sex fick jag en fråga som jag inte var beredd på, men som jag blev väldigt glad över.. så nu ni snart kanske :P mer än så säger ja inte.. haha..
Sen så åkte M till jobbet, Felix vaknade någon timme senare o vi gick till dagis.. mötte sedan upp Sandra o Lise-Lotte på stan o fikade. Fick blommor av dom, så snälla.. Hade inte ens sagt att ja fyllde år (då jag inte bryr mig om att ja gör det.. hehe) men det hade dom sett på Face book. En smärre miss av mig kanske.. men glad blev jag :)
Hämtade Felix på dagis klockan två o åkte sedan upp till Mc med bror o Nina..
Efter det blev det marken, M följde även med dit.

kvällen bjöds på Hockey med Bror o Nina o M.. så såg min födelsedag ut på ett ungefär..  mys o mys o mys fick jag..

Idag har jag o M vart o kollat på Felix när han gick i påskparaden. Dagis hade sminkat på han med lite fräknar :) sen har vi handlat osv o nu ska vi äta o mysa lite till..

nu har ha uppdaterat er lite..

Puss o kram

Dags att uppdatera!

Har juh inte haft tid o gjort det.. Lite annat för mig just nu :)

Dagarna som har gått sen sist har bara bestått av massa massa mys.. Han är helt otrolig o underbar den grabben! Känner mig verkligen omtyckt när han är i närheten.. Har en helt annan energi i själen nu..

Vi har träffats varje dag nu i mer än en veckas tid, vanliga fall hade ja blivit rädd nu o letat fel o anledning till att dra mig ur. Men just nu finns inte ens dom tankarna. Allt känns bara så bra.. Utöver allt mys så är han så fruktansvärt lätt att prata med, allt känns så naturligt. Men som sagt vi tar det som det kommer. får se vad som blir utav detta. Så tills dess får ni fundera på vem Han är.. :) endel av er vet ja redan gör det.. hihi..

nepp nu ska ja gå ut o röka, sen ska ja åka ut till Tina en liten stund o stri lite..

Får väl se om jag hinner skriva mer sen..

Bowling

Fredag vart massa mys på morgonen igen, sen åkte ** till jobbet.
Någon timme senare gjorde ja o Felix oss i ordning för att gå till dagis..
Åkte o handla med mamma, köpte hårfärg. Sen släppte hon av mig hemma o så åkte hon o syrran o hämta Felix på dagis klockan fyra. Jag färgade håret hemma, duschade o gjorde mig klar för att gå på förfest. Länne mötte upp mig så tog vi sällskap.
satt o stre en massa innan vi begav oss till bowlingen klockan halv tio.
Väl på bowlingen vart vi åtta stycken som skulle spela, det gick skit bra i början o jag kom tvåa första omgången. :) andra omgången gick bra under halva sen börja de gå ut för.. haha.. började bli lite full.. :) men skit kul hade vi o det vart en hel del mys oxå, vilket ja vart förvånad över, men glad :)
efter halv tolv hade vi spelat klart o började gå ner mot Mastis, var i valet o kvalet om ifall ja skulle gå hem o mysa eller följa med de andra. Men ja följde med dom andra, inne på Mastis så var det juh hur dött som helst. Klockan halv ett gick jag hem till ** istället.

Lördag morgon kom jag hem runt nio för att ** skulle jobba. Hade gärna legat kvar med han i sängen hela dagen..
La mig i soffan ett tag, sen ringde mamma o tyckte de va dags, så jag hoppa in i en dusch, gjorde mig klar o skulle gå ut o starta brorsans bil, vilket inte gick. Batteriet var urladdat så mamma fick komma dit o så vi fick starta den med startkablar. Sen åkte vi ner till Björk i garaget o lämnade den där.. Snälla Björk skulle fixa tvåorna på den..
Åkte sedan hem o la Felix o så gick jag ut o satte mig i solen o bara njöt :)

Rensade även min garderob igår oxå, oj va lite kläder ja fick kvar.. måste köpa lite nytt..

Lagade god mat senare, det vart potatisgrattäng, fläskfilé i vitlökssmör, sallad o sås. Skit gott, fast Felix petade inte ens i maten så ja fick äta själv.

Var väldigt tomt på kvällen sen, har juh blivit bortskämd en vecka nu så är juh van att ha nån här.. :) men fick söta sms ifall o så ska vi ses sen :)

klockan halv två så ska vi ha utbildning för nya konsulter. Ska bli mys det. Jenny o Banke får vi ta i slutet av april eftersom dom inte är klara än..

Nej nu skricker Felix på mig.. han tror att han ska få glass nu.. ohh noo!!

puss o kram

*floating on air*

trött

men det är såååå värt det!! har verkligen blivit bortskämd i en veckas tid nu, är absolut inte van denna uppmärksamhet men det är så otroligt skönt! Tar fortfarande dagen som den kommer och tänker inte för mycket framåt. Det är lika bra så.. men har iaf fått en annan typ av energi i kroppen som ja absolut behövde..

uppdaterar mer sen om gårdagen.. nu ska ja göra mig klar o åka ner med bilen till björk..

går inte sätta ord

det går verkligen inte sätta ord på hur underbar denna vecka har varit. Allt mys fortsatte både i onsdags och igår.. det är så underbart att få ligga i nåns famn o få sova brevid nån.. I Like it alot!!

längtar till ikväll, de ska bli så kul!! o förhoppningsvis mys oxå ;) vi blir nu ca tio personer.

känner mig som en helt ny människa!!

Underbart väder.

Hämta Felix på dagis förut, när vi kom hem så gick vi till förrådet o hämtade bollen, sen gick vi till baksidan o sparkade boll.
Nu har vi precis kommit in igen, va ute 2 ½ timme. så skönt väder, satt i solen o kollade på när Felix härjade massa. Sen kom Rebbe o tjata en stund. Helt sjukt va mycket cigg de går åt när värmen börjar komma o man sitter ute med nån o tjatar. De är juh så gött. så om ja kommer vill sluta nu när värmen kommer är frågan för det. Vintern är de juh inte lika lockande o gå ut o röka.. Men a vill man bara så går det.. Så de är bara att jobba på att få viljan till det.

På fredag blir det lite alkohol, Felix ska vara hos syrran då. o vi ska förmodligen bowla, försöka att få ihop ett gäng.. o de ska man nog lyckas med hoppas ja. Bror o Nina va på iaf tror ja, Tina skulle bara kolla med Per först men de tror ja nog ska gå bra :) sen ska ja kolla med de andra boysens i brorsans gäng o se om dom oxå hänger på.. Så de kommer nog bli skit kul.

nepp nu ska vi fixa kvällsmiddag o sen blir de att natta bubben..
Ikväll så blir de Greys, så nån tid med mys har ja inte.. hehe.. eller de har man nog alltid tid med om tillfälle ges..

måste ringa Banke ikväll oxå. ska försöka komma ihåg det.. :) minnet är bra men kort!!

mys och oro

Måndag:
rensade sovrummet o gjorde om. slängde en massa skit. Tina o Allis kom o vi åkte iväg till tippen o slängde massa. var där prick fyra vilket är den tiden som de stänger. de titta en del på oss i fönstret.. hehe..
sen åkte vi hem igen, tina börja med maten o ja åkte o hämta Felix. Vi käka kassler i sås o potatis, de va riktigt gott. Barnen lekte o härja resten av eftermiddagen. Klockan halv åtta åkte dom hem. Felix somna nästan direkt efter.
Ja hoppa in i en dusch o så. Sen fick ja sällskap av ** framför en film. Prata o stre en massa, känns så naturligt på nått sätt.. Inga pinsamma tystnader o ja.. Det var mycket trevligt.

Tisdag:
Fixa o greja hemma under dagen, jobba lite o beställde produkter. Efter ja hämtat Felix på dagis kom Anders o Sara o hälsade på. Felix härjade en hel del. Fick reda på lite oroväckande saker... vilket ja inte tänker gå in på nu, de återstår o se hur de blir.
Efter att dom åkt hem så duschade Felix, jätte duktig denna gång, han sköljde håret själv o ja fick oxå göra de. Inge skrik o inga tårar som de brukar vara när man tvättar håret på han. sen var de sängen för han.
Klockan tio kom ** igen, de vart mys i soffan framför tvn. Kvällen slutade med nattligt sällskap, vilket inte var så dumt. Vart mycket prat, skratt o mys igen.
Messade även med J igår. Lider verkligen med han..

Onsdag:
Klockan fem ringde klockan, låg kvar o mös till halv sex, då var ** tvungen att åka. La mig igen efter det. sen vaknade Felix halv nio. Käka frukost o sen gick vi till dagis.. såå skönt väder idag verkligen. tog mig en extra promenad på vägen hem..
Pratat med A om hur detta kommer att bli. bara att hoppas på det bästa. de återstår o se i maj.. o längre fram..
nu ska ja ta mig nått o äta.. Får se om J kommer hit ikväll så vi får stri lite..