13/12

Nu ligger felix o sover.. han var tydligen trött idag:) vaknade halv tio men ändå ville han sova nu:)

hänt hittills idag då..
Börja med en mysig frukost, rostade mackor med hallon sylt på.. mmm va gott.. felix ville självklart ha youghurt o mjölk till oxå.. sen gjorde vi oss i ordning o sen kom Sara o Anders o hälsa på.. Lördags godis hade dom med sig till Felix oxå, trots att Anders var där o norpa lite då o då.. vet juh vem som är pappa till godisråttan iaf.. men nu så har jag gömt godiset, för nu blir det inge mer förns ikväll efter all mat o sånt.. Felix såg ut att trivas idag o ha alla samlade på ett o samma ställe.. trots att han sa innan att pappa inte fick komma utan bara Sara :) Han är en riktig tjejtjusare han.. haha..
I övrigt var allt riktigt lyckat, inge negativ överhuvudtaget.. Riktigt trevligt faktiskt.. Trodde först att det skulle kännas konstigt och spänt med tanke på att det aldrig vart mer än typ 5 min man träffats annars alla tre (inge illa menat), men det kändes helt naturligt att träffas o sitta o prata.. jag tyckte iaf inte att det var spänt eller konstigt..

resten av dagen då?? vet inte riktigt vad vi ska göra, men vet iaf att det blir nån lek i snön iaf sen när felix vaknat igen o vi ätit.. få se om vi tar med pulkan o åker hem till mamma.. dom har mycket bättre pulka backar i det området.. kanske ska ringa Brorsan o Nina o se om dom vill med ut oxå.. o så ska jag juh klippa hennes hår oxå..

nej nu ska ja passa på att gå in i en dusch medans han sover..

P&K

Kommentarer
Postat av: sara

Tyckte oxå d va trevligt :) Trodde oxå d skulle va spänt &så, men det gick jätte bra :) Får vi göra om fler gånger!

2008-12-13 @ 15:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback