en fredags kväll

Sitter nu här framför datorn, är helt tom i huvudet.. Känns skönt faktiskt, som att en stor sten har trillat ner från bröstet. Något som legat o tryckt har försvunnit, tankarna som snurrat är borta. Klumpen i halsen är mindre, helr borta kommer den nog inte vara förns ja ser att det ger resultat o allt funkar som det borde göra.. Jag hoppas verkligen att saker och ting blir bättre nu, o ja tror att det blir de om vi bara tar det i hans takt..
Var nyttigt att få prata ut nu, tror vi båda två fick förståelse för varnadra lite mer och att vi står på samma sida och att vi kommer göra det som är bäst för våran son!

annars då, har jobbat stängning idag, var lite tufft när det kommer buss o de bara är ja o Maria som är kvar.. 18 big o co plus en massa mer och massa bilar som stod i driven o väntade.. det värsta var att dom ringde innan o sa att dom var 15 personer och visste inte vad dom ville ha.. men när dom kom var de 25 personer och visste exakt vad de skulle ha.. men de gick juh bra ändå.. tur att vi går så bra ihop ja o Maria så vi får varnadra på bra humör igen direkt efter..

nej nu är det nog för idag.. ska nog gå o lägga mig.. i morgon ska ja sova länge.. om ja nu kan de.. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback