helgen

Ojojoj, en mycket lyckad helg igen. :)
Lördagen började med att ja var sugen på att hänga på Jenny o Rebbe, så syrran va så snäll o sa att Felix kunde sova där.. Tack :)
Vid sex kom mamma o hämta Felix, ja hoppa in i en dusch o börja göra mig i ordning. sen drog ja o Jenny hem till Rebbe. där prova vi massa kläder o satt o tjata en massa. sen skulle vi på nån fest hemma hos några av Rebbes kompisar. Det var trevligt o vart lite smått lullig. Efter den festen skulle vi dra till Mastis, men när vi kom dit så var det bara halva kön som skulle få komma in. så de var bara att vända, träffa på Länne o co.. så åkte med dom upp till varvet då bror körde oss. De andra tog taxi.
Inne på varvet så var det rätt blandat med folk, spelade ingen bra musik direkt. men de va kul ändå.. Ja o Rebbe o massa härjade på dansgolvet ändå, sen flumma vi mest runt. Jenny var jätte trött men hon hängde kvar tills slutet :)
träffa massa roligt folk så kvällen var helt klart lyckad.
vi gick hem strax innan de stängde.. Jenny hängde på oxå.. Peter kom precis då så vi behövde inte följa henne hem utan gick direkt hem till mig för att sova.. Den natten  o morgonen va så mysig, de finns inte ord till att beskriva, o tänker inte försöka heller. det får räcka med ordet mysig o att det var precis vad ja behövde. Sen lämnar jag er i ovisheten. Fast några av er vet redan men ni andra får undra ett tag till... iaf så länge ni orkar undra.. haha

söndagen kunde inte ha börjat bättre :)

Senare kom Jenny Rebbe, Louise o Marie, höll en liten klass för dom..
Efter det skulle ja iväg o gratta bror.
sen fick ja äntligen min efterlängtade pizza..
kvällen slutatde tidigt.. va hur trött som helst. men helt klart värt det..

nu orkar ja inte skriva mer.. somnar snart. men en liten update fick ni iaf

natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback