Karlskoga

Precis kommit hem från Karlskoga, sprang i massa affärer, hitta ingen direkt.. Tina hitta heller ingen kavaj som var syftet med denna tripp. de va synd.
Tog en Lunch på ett ställe, där var det riktigt dåligt service, de stod typ fyra tjejer o en kille bakom baren o gjorde inget, de sluta med att vi fick gå fram o be o få titta på menyerna.. Dagens lunch va inge bra så det fick bli en varsin kyckling sallad. När väl den kom till vårt bord serverades den på ett väldigt konstigt fat, en så kallad salladsskål.. Vilket gjorde den mycket svår äten då allt bara sjönk ihop på mitten, mycket piller o plock med det man inte ville ha, o ärtor på en kyckling sallad?? har ja aldrig vart med om.. jaja den gick o äta iaf, kycklingen var god. Men i övrigt var det lite snålt med sallad o mycket konstigt o onödigt på den.. När vi var klara hann vi mer eller mindre bara resa på oss så var dom där o tog bort maten. Då minsann var de snabba.. hmmm.. nja den restaurangen får inga höga betyg av mig inte.

Efter maten gick vi till Vita Rum.. Wow vilken affär, så fruktansvärt mycket fint.. Man svävade på moln när man gick där inne, o föreställde sig hur man vill ha det hemma,. Flyttar ja nångång till hus vet ja vart jag ska gå o handla iaf, lite dyrt kanske men sååå underbart fint..

På väg hem till staden igen kom vi på att vi skulle ha tankat, bilen visar att vi tar oss 50 km till.. haha. bara att hålla tummarna o fortsätta. När vi kommer till stan så visar mätaren streck.. ehm.. vi fortsatte till valentino där vi självklart fick stanna i rödljusen.. förstå att vi var nervösa över att vi inte skulle komma över. ja satt mest o skratta.. men över kom vi utan att behöva stanna folk o be om hjälp på att knuffa.. Där hade vi turen på vår sida kan man säga..
Sen bar det av för att hämta Allis. När hon fick syn på mig vart hon som alltid glad :) o det var ja som skulle klä på henne o ja som skulle hålla handen när vi gick ut. Sötnosen.

Nu är jag hemma o ska ta tag i saker o ting. Tina erbjöd sig förut att ta Felix i morgon någon timme så ja kan få städa o allt här hemma, eftersom dagis är stängt så hinns inte så mycket då anders kommer klockan fyra o hämtar Felix. o då ska ja färga håret, hoppa in i en dusch o göra mig i ordning o sen kommer säkert allt folk runt sju skulle ja tro... Men ska ringa anders o se om han inte har nått annat planerat så kanske han kan hämta tidigare o så.. så slipper det bli massa fläng för Felix.. de återstår o se..

Nepp nu ska ja fixa lite.. Senare kommer Nina vi ska ordna lite för morgondagen..

Hörs sen

Kommentarer
Postat av: Jenny

Men vadå, 50km är väl ganska långt ;)

2009-03-19 @ 17:12:53
URL: http://jennybrattstrom.blogg.se/
Postat av: Therese

Hej! :) Jo allt är bra! Hur är det själv? Med mc donalds och allt? Låter inte som det är något bra vissa dagar? :( Ja det är kul med huset, men drygt att behöva vänta på inflyttningsdagen bara. Hehe. Och ja jag är glad för att jag har träffat Robin :) Vore kul att ses någon dag framöver.. Hör av dig om du är ledig någon helg snart eller så :) Kramar

2009-03-19 @ 19:55:35
URL: http://theresestrid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback