Måndag

Jaha då var måndag här igen då.. Veckan som Felix är hemma går på tok för fort.

I morse försov vi oss. Vaknade klockan nio och då skulle vi vara på dagis. OJ.. Upp och ringde dagis och sa att vi blev sena. De skulle gå till skogen strax så jag sa att vi kommer vid elva istället.
Trodde Felix skulle tycka det var synd att missa skogen men det gjorde han klart för mig att han inte tyckte, han tycker minsann inte om att gå till skogen. Trodde det var något han sa bara men sen när vi väl kom till dagis fick jag ju reda på att det stämde, då en av fröknarna skoja med Felix och sa att det var ju synd att du missa det, sen skratta hon och förklara att han brukar inte vilja följa med till skogen och tycker inte alls det är roligt där.
Så ja, han var nöjd över att få lite extra tid hemma med mamma istället. Och jag med :)

Var även till läkaren idag, är nu sjukskriven fram till förlossning. Nu är det bara att vänta och se vad denna försäkringskassan beslutar.. *suck*

Efter jag lämnat skrutten på dagis åkte jag hem och tog det lugnt. Prata i telefon och inväntade att Therese skulle komma klockan två.
Vi fikade och tjöta på som bara den, innan vi visste ordet av var klockan fem. Då var det dags att ta tag i resten av vardagen för oss båda..
Var skit kul att träffa henne, va ju evigheter sen nu.
Även om det inte kändes som det, då det var att prata på som aldrig förr.
Får vi göra igen snart, och få med Lovisa oxå..

Nu har jag precis vart och hämtat ut ett paket på posten..
Lite bebis kläder och lite bb kläder till mig.
Väntar även på ett paket från HM med lite kläder till Felix och även några amningsbh till mig.

I morgon tänkte jag att jag ska börja packa BB väskan.
Va tusan ska jag packa??
Ja jag får leta upp någon lista och se.

Sista delen på spjälsängen ska målas oxå. Felix var duktig och hjälpte till i helgen med att måla lite till den. Och duktig var han. Det upplyste han mig om ett antal gånger när han stod där och måla :)*tankarna snurrar, gråten ligger och lurar, nedstämdhet är ett faktum**älskar dig min vän*


Kommentarer
Postat av: Anonym

vet du inget om första sjukskrivningen än?

hoppas vid gud att det går igenom.ni ser ju ut att ha det lite mysigt så här mot slutet.många klappar att vänta på.nästan som julafton. i slutet mot min graviditet då det var skitjobbigt att röra sig åkte jag till badhuset för att bara flyta runt.SÅ skönt!

borde du unna dig...men akta håret!:D kramkram

2011-03-08 @ 07:46:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback